2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Elbette her ikiniz için de ayrı zor.. Çok doğru söylediklerin..
İnşaallah bir sürpriz yapar ve tez zamanda ayrılmamak üzere kavuşursunuz da rahatlarsınız canım. Ben çok üzülüyorum böyle hayatı ayrı geçen birbirini seven ve hasretlik yaşayan çiftlere

Meyveli denedin mi? Mesela muzlu? Hurmalı?

Bizim de sağlık ocağı hep kısa ölçüyor :) 76 ile80 arası çok fark var en az 78dir bence ki maşaallah gayet iyi.
Aslında meyve o kadar fazla tüketilince kilo aldırır canım çünkü içerisinde fruktoz var ama yine de uyandığnda muz vermek doğru değil muz çorbanın üstüne teklif edilmeli o hususta haklısın. Haftasonu söylediğin usulü sen dene bakalım geri dönüş nasıl olacak yani aç kalınca diğerlerini yiyecek mi? Başarılı olursa annene de iştahla anlatırsın o da uygular muhakkak. Bazı bebek aç kalsa da yememeyi yeğleyebiliyor(bkz benim kızlar sevmediği şeyi yemezler :)) ama denemeden bilinmez.

Tavuğu çok uzun süre haşlayıp(2-4 saat arası) kalçalı butu vermek, eti yumuşacık köfte olacak sunmak, yumurtayı çırpıp sahanda bol tereyağlı yumuşacık sunmak işe yarayabilir.

Canım yeni yaşınız hayırlı olsun.
Arkadaşlık meselesi kişiden kişiye değişen bir durum sen kendi hayatın için doğru olanı seçmişsindir zaten.
Böyle düşünme hiç erkekler böyle özel günlere bayanların yüklediği kadar anlam yüklemiyorlar o sebeple daha rahat davranıyorlar(genelde). Bu tip duygular anlık duygular öfke geçer sevgi baki kalır.

yok canım yaa ben olunca ek gıda azalıo hafta içi beni göremediğinden hafta sonu yenidoğan gibi emiyo saat başı meme de emzirmezsem kkyıyameti kopartıo emzirince de ek gıdayı çok az yiyi mesela 8 de uyanıo sabah 9da kahbaltı hazır olana kdr 2 kez emiyo sonra yarım yumurta sarısıyla 1 kaşık peyniri zor yiyo

Kızlar benimki ekmek muz ve üzüm yiyor bütün gün. Kahvaltıyı güzel yapıyor. Ondan sonraki tüm öğünler ekmek üzüm muz ekmek muz üzüm. Neler yapmadım yesin diye ama mama sandalyesine sarılıp eppe eppek diyor delircem. Meyve getiriyorum yanına son çare bugün iki muz 15 tane kadar iri üzüm yedi. Şeker manyağı olacak vermezsem buzdolabını yumrukluyor. Napçam bilmiyorum şimdiden parmağında oynatıyor.

Tavuğu çok uzun süre haşlayıp(2-4 saat arası) kalçalı butu vermek, eti yumuşacık köfte olacak sunmak, yumurtayı çırpıp sahanda bol tereyağlı yumuşacık sunmak işe yarayabilir.
Tavugu o sekilde yaptım bir donem yanı bır kac gun yedi ama sonra onu da yemedi. Yumurtayı pirinç unuyla yutturuyorum az biraz. Köfte yumusak yapınca yemedi sert yaptım iyice kızarttım oyle yiyor bazen sanırım bogazına sert surtunce hosuna gıttı.Dişleri yokken ıyı yiyordu dişler cıksın daha iyi olur dedım dişler cıktı hiç yemez oldu anlamadım ki

geçmiş olsun azılar şiş diyodun onlar mı yapıo ateş

Tesekkur ederim canim evet disleri canim bogaz enfeksiyon u yapmus cok kotuyuz şuanda hastaneye git gel git gel perişan olduk ağzına bi lokma gitmiyor serum taktiramadik agri kesici veremiyorum fitili ayni dakika ishalle cikariyor bilmiyorum nolacak
Çok geçmiş olsun allah yardımcıniz olsun canım ya
Tesekkur ederim canim hepimizin
Gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsun
Tesekkurler canim hepimizin yardimcisi olsun cok zornus cook

Sagol canim :))

Sagol canim :)

Benim dünürüm hazır biz beşik kertmesi yaptık Tugce16 dimi
Tabiki biz onceden kestik sozu kurdaleyi sonucunda ayni memlekstmemleket hemsehride sayiliriz .. bizim bu nazli oglanla bakalim napacak

Çok geçmiş olsun

Doğum günü kutlu olsun çocuk olduktan sonra ben aynı şekilde uzaklaştığımızı birşey paylaşamadığımızı düşünüyorum .2 çift laft edemiyoruz ama geçici bir süreç diye avutuyorum kendimi . Kuzenim 4 aylıktan itibaren oğlunu ara ara bırakıp eşiyle hsonu tatile gidiyordu . Bende olurmu öyle şey diyordum ama sanırım bu sebeptenmiş. Ben öyle yapmadım yapamamda sabrediyorum bu günlerde geçecek diye.

bnm de bi arkadaş 4 aylık bebeği bırakıp gece gezmeye fln gidiyodu eşiyle bn çocuğu bırakıp markete gidemiyodum. işe başladm yine aynı çocuk 1 yaşına geldi bütün gün annem bamıo bi gece bırakıp düğüne gittik kaç kere aradık naptınız diye. sanki işten kalan diğer zamanlarda hep oğlumla olmalıyım gibi geliyo

Canım benim bakıcı da diyor ekmeği çok seviyorlar diye. Kuru ekmeği yiyorlarmış sürekli :)) ayrıca üzümde favorilerimiz arasında. Hem ellerinde sıkıyorlar hemde yiyorlar :)) Sabah bakıcı bulamaç şeklinde kahvaltı veriyor. Son çare yemeyince bulamaca döndük biz. Sonra çorba öğlen. Ben eve geçince de yerlerse yoğurt, meyve vs şeyler veriyorum. Akşamda bizle beraber yemek yedirmeye çalışıyorum ama yemiyorlar. Benimkiler sütlaca bayılıyorlar, yaptıkça yedikleri için veriyorum bende akşam biz çay içerken.

Günaydın kızlar. Doktor kontrolünden geliyoruz. Grip vardı prospan verdi.
Üç ayda 200g almış. 8650g...
Çok üzüldüm.
Canım geçmiş olsun üzülme lütfen. Sağlıklı olsun yeter bence. Benimkilerde zayıf bende arada takıyorum bunlar hiç gelişmiyor diye ama sonra kendimi üzmekten başka bir şey olmuyor. Bizde bakıcı yemeseler de zorla yediriyor valla. O yüzden biraz içim rahat sanki. Bu arada prospanı pek önermiyorlar içinde alkol var diye bilgin olsun. Onun yerine bence bal-limon karıştır ver.

Bu arada ben az az bal vermeye başladım. Şükür bir tepkime olmadı.

Selam kizlar ben 2018 mayis annesiyim. Sizlere sorum.olucak hatirlayanlar lutfen cevap versin bebekleriniz oyuncaklari tutmaya vurmaya ne zaman basladi. Biliyorim hercocuk bir degil ama ayni ayda doganlar yapınca bide ilk bebek evham yapiyorum sanirim. Onun disinda algilari acik etrafla ilgikinbi bebek. Yalniz bu oyuncaklara uzanma esyalara uzanma olayi hala yok. Izliyo sadece. Hatirlayanlar ne zmn baslamisti yazar misiniz

Doktor ilacı yazarken içeriğinde alkol var ama meyvelerin içinde de mayalanan herşeyin içinde alkol var öyle düşün dedi canım.
İnsan ister istemez üzülüyor canım ya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…