2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
C
Daha altı aylık sanırım. Eşyalara uzanma yanlış hatırlamıyorsam oturma ve emeklemeden önce yani dönmeye başlama döneminde 5-6aylık iken; eşyaları tutma çekme 5-6-7 aylık iken, birbirine vurma için de oturması gerekiyor sanırım 7-8 aylıkkendi. Yani diğer fiziksel özelliklere bağlı. Çocuk oturmaya başlarsa önündeki eşyalara konsantre olabiliyor.

5 ay 1 haftalik. Valla herkes 3 aylik 4 aylik uzandi diyince ister istemez taktim. Evet daha yeni yeni destekli oturtuyoriz dediginiz gibi yeni yeni onundeki oyuncaklara bakiyor

Kızlar bi de kızım asırı babacı oldu babası kapıdan cıkar cıkmaz aglıyor bir kaç ay önce ben cıkınca aglardı simdi odada yalnız bıle olsa ben kapıdan cıkınca aglamıyor ama babası cıksın hemen aglamaya baslıyor valla kıskandım o degıl de guvenli baglanma olmadı mı acaba diye korkuyorum. Eşim senin iki dakika sonra yanına gelecegını bılıyor ondan aglamıyor ama ben işe giderim saatlerce gelmem diye anlayıp aglıyor diyor ama bilemedim

5 ay 1 haftalik. Valla herkes 3 aylik 4 aylik uzandi diyince ister istemez taktim. Evet daha yeni yeni destekli oturtuyoriz dediginiz gibi yeni yeni onundeki oyuncaklara bakiyor
Uzandı derken belki otun halısında yatırılınca üstünden sarkan şeylere ufak hamleler yapıyordur çırpınıyordur tam bir uzanma olacağını sanmam. Uzanması için kolunu yukarı kaldırması hafif belden destek alması lazım diye düşünüyorum.

Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah hep beraber... bence erkeklerin çoğu aynı bu tip şeyleri gereksiz ve abartılı buluyorlar. Hele benim eşim büyük bir kutlama istemiyor üçümüz kutlayalım işte ne gerek var anlamayacak bile, ileride de bu saçmalığa alıştırmayalım, çocukların egosunu şişirmekten başka işe yaramıyor vs diyor. Sonuç olarak benim istediğim gibi ailelerin davetli olduğu ufak bir organizasyon yapacağız ama işte her şeyi ben düşüneceğim. Napalım ben takmıyorum kafaya sağlık olsun boşver...

canım hergün o ağlama olayını biz yaşıyoruz. Bizimkiler ikimize de düşkün ama bana bir tık daha ağır basıyor sanki. Bakıcının içeri girmesi ile bunlarda başlıyor bir telaş. Peşimdeler ikisi de. Üzerimi giyiniyorum yanımdalar ağlamaya başlıyorlar ufaktan. en son bakıcı odaya koyup kapıyı kapatıyor ve ben öyle çıkıyorum. Yoksa çok fena ağlıyorlar. Bir de ben gittikten sonra kız yatak odasına gidip benim çıkardığım eşyalarımı alıp kafasına geçirip çıkış kapısına kafasını koyup ağlıyormuş. Bunu duydum çok ağladım bende
Senin evde olduğunu bildiği için bence ağlamıyordur artık.

sütlaç normal bizim sütlaç mı şekerli

evre evre gerçekleşio arkadaşında dediği gibi. bizim oğlan 4 aylıkken dönmeye başladı istediği şeye yuvarlanıp alıodu ama asıl istediğine uzanması alıp bırakması oturunca daha ii oluo biz 6 aylıktan sonra oturttuk baya geç yani doktor öyle demişti. 7. ayda desteksiz oturuodu bnm ki oyuncak oynamayı pek sevmio gerçi. yaaa şimdi düşününce hatırlayamıyorum tarihleri ne zaman ne yaptığını zaman ne çabuk geçio bebişiniz sağlıkla büyüsün inş

bence de öyle tam yazıcaktm msjn sonunu okuyunca bıraktım yazmayı. sen gidip geldiğin için gidince geleceğini biliyodur ama baba gittiğinde gelmiyodur.

bnmki de kalabalığa karşı biz bütün aileyi çağırdık 30 kişi kadardık bişi sorsam ya da yardım istesem sen istedin kalabalık istediğin gibi yap dedi. Allahtan çocuğu oyaladı da hazırlıkları yapabilmiştim. pastaya kdr kendim yapmıştm baya vaktimi almıştı.

oyyy kuzum kıyamam yaaa bn sabahları anneme götürüp bırakıyorum emziriyorum annemle oyun oynamaya başlıo hemen aonra çıkıyorum ağlamıo şuanlık arkamdan

Günaydın kızlar. Doktor kontrolünden geliyoruz. Grip vardı prospan verdi.
Üç ayda 200g almış. 8650g...
Çok üzüldüm.
Geçmişolsun. Oğlumu da 3 aydır götürmüyorum kontrole 3 ay önce 8770 ti ama o zamandan bu zamana hiç kilo almadığını biliyorum yürümeye başladı erkenden koşuyor şimdi nerdeyse ve uyuduğu zamanlar hariç sürekli hareket halinde. İnş harekettendir diye düşünmek istiyorum. Hatta kilo bile vermiş olabilir kucağıma aldığımda daha hafif hissediyorum 3 ay önceye göre daha kalın giyinmesine rağmen. Komşuların çocukları topaç gibi biraraya geldiğimizde yemek mevzusuyla ilgili nutuk atıyorlar ceviz ver vs vs bik bik.. sinir oluyorum. Almıyor kilo ben taktıkça hiç almıyor zaten takmamaya çalışıyorum

Eşim hiç atlamazdı canım. Düz bir insan da değil kendisi psikolojik danışman. Bu akşam duygularımdaki değişimi konuşmayı düşünüyorum. Anlık bir şey değil, aylardır erteliyorum

Tatile gidiyorsa emzirmiyordur canım. Ben bugün 8.00-15.00 arası çalışıyorum. Eşimle annem çocuğu alıp öğlen arasında emzirmem için getirdiler. 40dk uzaklıkta ilçede çalışıyorum. Bu kadar süre bile dayanamıyor

bence de öyle tam yazıcaktm msjn sonunu okuyunca bıraktım yazmayı. sen gidip geldiğin için gidince geleceğini biliyodur ama baba gittiğinde gelmiyodur.
Iyıce dillendi artık baba gel diyor babası yokken de yakında iyice bir olurlar anne kim ki ikinci cocuk sart oldu

Ayyy kıyamam ya insanın içi eriyor. Benim kızım da bazen uykusunda gozlerı kapalı aglar gıbı oluyor dişten sanırım anniii diyor burdayım annecim diyince hemen geri dalıyor uykusuna demek ki bana guvenıyor diyorum cok mutlu oluyorum. Hele uyurken taklalar atıp dizlerime basını koyuyor kolumu okuyor uykuya dalmak için o an zaman dursun istiyorum. Allahım hepsini korusun bizleri onların onları da bizlerin yanından eksik etmesin

Haftasonu onun kahvaltısını 10-11 arasında sunsan? Yani iyice acıksa?

Ekmeğe nohut unu filan katıp kendin yapsan?

Ekmeğe nohut unu filan katıp kendin yapsan?
Bu hafta aşıları falan halledip anneme gideceğim biraz daha iyi olur belki. Böyle şeyler deneyecek vaktim olur. Bir de tez var, ölçek geliştireceğim Aralık’ta tez izlemeye elle tutulur birşeyler ile çıkmam lazım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…