2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İlk kızım 3,5 ay aktif olarak 4 ay ikincisi 3 ay aktif olarak 4 ay.
Oyuncaklar ilgisini çekmiyor olabilir. Başka herhangi birşeye atılma varsa sıkıntı yok. Ayrıca bol bol yüzüstü aktivitesi kaslarına iyi gelir süreci hızlandırır.

ben ne garibim ya, bende aynı eşin gibiyim.

Ay çok hüzünlü yaaa kıyamam

Eşim hiç atlamazdı canım. Düz bir insan da değil kendisi psikolojik danışman. Bu akşam duygularımdaki değişimi konuşmayı düşünüyorum. Anlık bir şey değil, aylardır erteliyorum
Bence de en sağlıklısı karşılıklı iletişim olur canım sonuçta hayat arkadaşın ona anlatmayacaksın da kime anlatacaksın. Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Allah yardımcın olsun.

Oy oy oy benim de yeterlilik kapıda huni bulsak da taksak..
Annene gidecek olman iyi olmuş. Bak şöyle yapabilirsin bu akşamdan ekşi maya üretmeye başlarsan annene gittiğinde mayan hazır olur ve sen istediğin ekmeği denersin.

Kızlar ne zaman diş macunu kullanılmaya başlanıyor?
dişler çıkınca günde 1-2defa suyla ıslatılmış tülbentle ya da dış kasiyici olan parmağa takılan fırçalar var ya onlarla temizle. dış macunu 2yasindan önce önerilmiyor.

kızlar babamız hastaydı oğlum bulaştı yaklaştırmasam da eve gelince bulaştı oğlumdan da bana. burun çeşme diil adeta şelale ateş 37.5 38 gidip gelio dün aşı oldu peşine hemen hasta oldu dişide kaşınıo bi el ağızda yarın doktora götürcez nefesini nasl açabilirim baş ucuna aoğan koydumokdr çok akıo ki aspiratör bi işe yaramıo

Saka bi yana Allah nasip ederse ikinciyi dusunuyoruz da bakalım ne zamana kısmet olacak:)
vuhuuuu bomba haber :) bn oğlum biraz büyümeden düşünemiyorum eşimde öyle hatta eşime öyle zor geldi ki bn 4 yaşına fln gelince 2. olsun diyorum eşim yok Kıvanç okula başlasn sonra dio ztn 2 yılda zor oldu bu bebiş 7 yıl sonra yapsak nekdr bekleriz meçhul :)

çok geçmiş olsun.soğan suyu sıkıp veren var,ben denemedim ama antibiyotik yerine geçiyor diyorlar.nefesi için mendile cold mix damlatabilirsin. ıhlamur,ayva,hurma öksürüğe iyi geliyor.Allah şifasını versin

nohut unuyla ekmek nasıl oluyor.ben ekmek yapmak istiyorum ama kuru maya kullanmak istemiyorum.ekmek gibi yaptığım biskuviler var,tombik yapıyorum onu ufalıyorum
ya ben bebe bisküvisi yaptım oğlum hiç yemedi ıhlamurla ıslattm içine pekmez koydum olmadı peynir koydum olmadı biri makarnavitmanın keçiboynuzu unlu hazır karışımıydı diğeri de muzlu tam pirinç unu yulaf unu ruşeym tam buğrady unu yoğurt yumrta fln koyup yaptım onuda yemedi

Bizimki de lafta işte özel bir deneme yok ama olursa memnun oluruz

evet cold mix aklımda yarın alayım diodum ben de . ıhlamuru hiç sevmiyo ya pekmez koydum içine öyle de sevmedi tereyağla pekmez ılıtıp verdi annemztn iiştahsız bi bebek iice yemeden kesildi meme de ememio gönlünce burnu tıkalı

nohut unuyla ekmek nasıl oluyor.ben ekmek yapmak istiyorum ama kuru maya kullanmak istemiyorum.ekmek gibi yaptığım biskuviler var,tombik yapıyorum onu ufalıyorum
nohut unu tek sert mi olur acaba tam buğdayla nohutu fln karıştırmak mı gerekiyor

Bizimki de lafta işte özel bir deneme yok ama olursa memnun oluruz
ztn özel deneyince insan gerilio bizim 19. ayda oldu bu sıpa doktora git gel kaç kere çatala çıktım bilmiyoeum her doktor dio stres yapmayın ikinizde de bi problem yok ama mümkün mü bu ayda olmadı bu ayda olmadı die kendimi sıkıomuşum meğer zamanı varmış

Aynen her seyın zamanı var hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…