2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bizim de öyleydi. Ateş iki gün bu şekilde devam etti. Nurse harveys in air mix i var sanırım coldmix gibi onu kullandık bir de bebek vicksi vardı onu sürdüm. Aspiratör ilk başta bir işe yaramıyor gibiydi ikinci gün baya iş gördü. Başka yapacak birşey bilmiyorum gece elli kere uyanacak maalesef:/ Kendisi yüzüstü rahat etti o şekilde yatırmayı deneyebilirsin.

Kolay gelsin canım. Hem iki çocuk hem doktora yapıyorsun maşallah :) Eşimin doktorasının bitiği ay hamile kalmıştım :) O yüzden hep güzel hatırlarım

dişler çıkınca günde 1-2defa suyla ıslatılmış tülbentle ya da dış kasiyici olan parmağa takılan fırçalar var ya onlarla temizle. dış macunu 2yasindan önce önerilmiyor.
Parmağa takılan fırça var ama ihmal ediyorum ya aklıma gelmiyor. Her gün yapmaya dikkat edeyim en iyisi. Sağ ol :)

zafrina89 geçmiş olsun bnm kız da öyle hatta bi döngüye girdi geçmiyo grip tam geçiyo gbi olurken başa dönüyoruz esra da söylemiş bnm baş olayım soğan soğan suyu bal karışımı veriyorum sen bal vermiyosan soğan ve elma suyunu karıştırp vereblrsin tek başına soğan çk yakar ben soğan suyunu kulağına da damlatıyorum arada.

Aynen bende vicdan yapıyorum bütün gün işteyim vakit geçiremiyorum diye

nohut unuyla ekmek nasıl oluyor.ben ekmek yapmak istiyorum ama kuru maya kullanmak istemiyorum.ekmek gibi yaptığım biskuviler var,tombik yapıyorum onu ufalıyorum
Başta ekşi mayanı üretmen lazım internette birsürü tarif var, ekşi mayan olduktan sonra onunla yapmalısın tadı öyle güzel oluyor. Bir ölçü una bir ölçü nohut unu olacak şekilde katıp yapınca tadı da kıvamı da çok iyi oluyor.

3 ayda 3 cm uzamış 76cm şu an. Eski gelişim aralığına göre normal dedi.
Normal görünüyor bence doktor doğru söylemiş canım üzülme diyemem ama yıpratma kendini.. Sonuçta ne yaparsak yapalım süreci onlar yönetiyor. Şu anda ekşi mayalı ekmek vermiyorsan ekşi mayalıya dönebilirsin.

Aynen her seyın zamanı var hayırlısı bakalım:)
İnşaallah tez zamanda güzel haber gelir :) evet çok zor ama bir yanda da çok güzel ilki iki yaşını geçince ben bilinci oluştuğu için sıkıntı oluyor diyor çevremdeki arkadaşlar hep. Benim 16 ay arayla oldu.

Kolay gelsin canım. Hem iki çocuk hem doktora yapıyorsun maşallah :) Eşimin doktorasının bitiği ay hamile kalmıştım :) O yüzden hep güzel hatırlarım
Wuuuu en güzel hediye :)
Allah razı olsun canım, yapmaya çalışıyorum. Bizde yeterlilik aşaması çok zor bir atlatsam derin nefes alıcam :)

Aynen bende vicdan yapıyorum bütün gün işteyim vakit geçiremiyorum diye
+1
Bu iş tabiat meselesi ben ilk kızım doğduğundan beri(27,5 ay) evdeyim son bir aydır 2 gün gittim maksimum durduğum gün 5 saat durdum ama yine de bırakıp tatile gitmeyi hayal dahi edemiyorum. Onlar anne değilmiş gibi geliyor(halbuki öyle saçmalık mı olur). Ruhum aşırı anne.

Çok geçmiş olsun inşaallah yarına birşeyi kalmaz

Amin:) Ben de oyle dusunuyorum.Zor ama cok guzel. Eşimin sark gorevı var seneye. Sarktayken 2 kardes buyusunler donuste ben de çalısmaya baslayayım diyorum ama kısmet tabi

Ekşi mayayı hazır alıyordum. Dün gece internetten bulduğum bir tarifle hazırladım bakalım inş tutar :) üç beş üzüm un ve su koydum.

Wuuuu en güzel hediye :)
Allah razı olsun canım, yapmaya çalışıyorum. Bizde yeterlilik aşaması çok zor bir atlatsam derin nefes alıcam :)
Atlatacaksın tabii canım buralara kadar gelmişsin. Hangi üniversitedesin? Eşim de Marmara’da yapmıştı. Biraz zorluyorlar ama sonra ne güzel unvanını alacaksın

Hahhah ya aslına bakarsan ben de onu anlıyorum evet saçma geliyor bana da ama işte yapmayınca da olmuyor ki ilk yaş hatırası olsun vs deniyor çevreden. Mahalle baskısı kurbanıyız ;-)
Ben de 1 yaşta hazırlığa kalabalığa ne gerek var aramzda yaparız diyodum babyshower lar böyle aşırı organizasyonları fln da sevmem ama oğlumda da gördüm ki 1 yaş doğumgünü en özeliymiş sonrakiler yavan o yüzden kızımda oğluma yaptıgım gbi yaptım bi de adaletli olmak adına.

Aynı durumdayız en son hipp in organik bebe bisküvisini denedim onu sevdi gibi zaten çok yiyen bir bebek değil ama en azından 1 tane eline alıp hem dişini kaşımış oluyor hem de o vesileyle yemiş oluyor. Sanırım hazır bisküvi ağızda daha kolay dağılıyor ve eriyor ondan.

Ben 2 saat bırakamıyorum ki tatil fln hikaye.onlarsız tadı olmuyo ki ztn,

İyi yapmışsın bence de ilk doğum günü daha özel olmalı sonuçta ilk yaş. İleride de şu olabilir çocukların aklı erince kendileri doğum gününe heveslenebilir arkadaşlarından gördükçe vs. Bir de günümüzde o kadar abartılı şeyler var ki yok parti evleri yok bilmem bir sürü şey. Bizim bazı tanıdıklar yaptı da şok oldum yani düğün gibiydi resmen millet şov peşinde gibi İleride çocuklarla güzel güzel konuşup anlatmak lazım sanırım başka nasıl önüne geçilebilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…