2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de öyleyim yaa 11 aydır evdeyim ve birkaç kez bunalıp 2-3 saatliğine eşime bırakıp dışarı çıktım. Her defasında da biraz gezeyim kendime birşeyler bakayım diye heveslenmeme rağmen çocuk mağazalarından çıkamadım ve kızımın eksiklerini alıp telaşla eve döndüm

Bu arada bu durum normal mi sence? Ben kendime biraz abartılı gelmeye başladım artık normalleşmen gerek diye telkinde bulunuyorum kendime hormonlarım normale dönmedi ondan belki bilmiyorum da hala aşırı düşkünüm ayrılamıyorum hiç.

Evet emzirmedi sağıp verdi hep

Amin:) Ben de oyle dusunuyorum.Zor ama cok guzel. Eşimin sark gorevı var seneye. Sarktayken 2 kardes buyusunler donuste ben de çalısmaya baslayayım diyorum ama kısmet tabi
Allah gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin. Dediğin gibi oluyor çocuklar arkadaşa çok ihtiyaç duyuyor o arkadaş ihtiyacını kardeş büyük oranda örtüyor özellikle şarkta daha da iyi olabilir.

Atlatacaksın tabii canım buralara kadar gelmişsin. Hangi üniversitedesin? Eşim de Marmara’da yapmıştı. Biraz zorluyorlar ama sonra ne güzel unvanını alacaksın
Lisans yüksek lisans doktora hepsi Marmara Hukuk :) aynen mesleği çok seviyorum inşallah tezi savunduğumuz günler de gelir :)

Hahhah ya aslına bakarsan ben de onu anlıyorum evet saçma geliyor bana da ama işte yapmayınca da olmuyor ki ilk yaş hatırası olsun vs deniyor çevreden. Mahalle baskısı kurbanıyız ;-)
Ben de mahalleye böyle işlere ne gerek var diye baskı kuran o erkek tarafıyım :) böyle grupta muhabbeti dönüyor başkası yapıyor hevesli ben ne biçim insanım diye geçiriyorum içimden inşallah kızlarım beni anlar diye avutuyorum kendimi :)

Ben 2 saat bırakamıyorum ki tatil fln hikaye.onlarsız tadı olmuyo ki ztn,
Birebir aynıyız evden onlarsız çıkınca özgür değil daha çok kelepçeli hissediyorum. Bir tek markete filan giderken özgür hissediyorum 15-20 dklık oraya buraya atlayan olmıcak diye :)

Ben bunu gördükten sonra bende yorum olayı bitti :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-13-12-24-18-504_com.miui.gallery.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
Ben normal olduğunu düşünüyorum canım bu tabiat meselesi bizim fıtratımızda bu :) bu soruyu bende kendime çok sordum ve en son böyle olduğuna karar verdim.

Aynı ben kendmi çocuk mağazalrında buluyorum :) kendme bişe alamıyorum denicek vaktim yokki ,eşim tiksiniyo çocuk mağazalrından o derece.ona çaktrmadan almya çalışıyorum bnm de çocuk kıyafeti takıntım var galiba:)

hipp bende aldım acayip tatlı sonra çok tatlı die yedirmedim onu yiyodu ama

kıxlar cnm çok sıkkın oğlum hasta die doktıra götürfük kıyafetle tartıp 300 g düştü 8700 kilosu dedi 9
ayda 8600 dü ztn h kilo almamış kafayı yivem bu çpcuğa nasl yemek yediricem ben ya

kıxlar cnm çok sıkkın oğlum hasta die doktıra götürfük kıyafetle tartıp 300 g düştü 8700 kilosu dedi 9
ayda 8600 dü ztn h kilo almamış kafayı yivem bu çpcuğa nasl yemek yediricem ben ya
Boyu ne kadar şu anda? Ne kadar uzamış 3 ayda..Kilo alımı baya az evet ama boyda önemli çok canını sıkma diş dönemi çok iştahsız oluyorlar.

Günlük beslenmesi nasıl? Aynı dr'a mı devam ediyosunuz?

ben henüz hiç bal vermedim ama bal ve limon öksürüğe iyi geliyormuş. soğan suyunu seyredebilirsin suyla ilaç gibi damlalikla verebilirsin. ıhlamur, muz,pekmez karıştırıp verebilirsin. Rabbim şifa versin

zafrina89 bir de mutfakta bebek var paylaştı. 1 yemek kaşığı saf tereyağı kısık ateşte eritiliyor. içine 1,5 yemek kaşığı su eklenip ılıtılıyor. sonra kaseye koyup üzerine 1,5 tatlı kaşığı pekmez ekleniyor. bunu gün içinde iciriyorsun

Canım bu tartı olayı çok değişken tuvaletini yapıp yapmaması bile çok etkiliyor.
Bir de alerji testi hiç yaptırdın mı verdiğin birşeye alerjisi varsa o da kilo alımını etkiliyor. Yeğenim 5 yaşında yumurta alerjisi olduğunu yeni öğrendik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…