Aramıza hoşgeldin:/kıxlar cnm çok sıkkın oğlum hasta die doktıra götürfük kıyafetle tartıp 300 g düştü 8700 kilosu dedi 9
ayda 8600 dü ztn h kilo almamış kafayı yivem bu çpcuğa nasl yemek yediricem ben ya
zafrina89 evet yesoka haklı allerji kilo alımını engelleyebiliyor. demir ve b12 düşüklüğü de iştahsızlık yapıyor.
Ay Masallah bin kere benımkı ömründe o kadar yememiştirAramıza hoşgeldin:/
Canım benimki sabah kahvaltısından sonra sadece ekmek yiyordu. Az önce yine köfte patatesi yemedi mama sandalyesinden kalktı evin içinde sanki tok gibi gezmeye başladı. Ben de sinirlenip e bebek ten zamanında almış olduğum bebe bisküvisine muz koydum sütle karıştırıp verdim. Baktım yiyor arada patates ezip verdim kaşıkla. Köfteyi de bisküvili harcın içine koydum yedi. Toplamda 10bisküvi 1 muz yarım bardak kadar süt 1 büyük dilim patates bir köfte yemiş oldu. Ne kadar açmış bakar mısınız? Lanet bir damak zevki ama çaresizlik...
İnek sütüyle mi yaptın canım ? İnek sütüyle ben de yaptım güzel yedi bu şekilde ama inek sütü ishal yaptı. Acaba kesmem mi gerekiyorAramıza hoşgeldin:/
Canım benimki sabah kahvaltısından sonra sadece ekmek yiyordu. Az önce yine köfte patatesi yemedi mama sandalyesinden kalktı evin içinde sanki tok gibi gezmeye başladı. Ben de sinirlenip e bebek ten zamanında almış olduğum bebe bisküvisine muz koydum sütle karıştırıp verdim. Baktım yiyor arada patates ezip verdim kaşıkla. Köfteyi de bisküvili harcın içine koydum yedi. Toplamda 10bisküvi 1 muz yarım bardak kadar süt 1 büyük dilim patates bir köfte yemiş oldu. Ne kadar açmış bakar mısınız? Lanet bir damak zevki ama çaresizlik...
Evet günlük pastörize inek sütü. Bir sorun olmadı şimdilik. Doktor artık kullanabilirsin dedi. Çok mu kötü oldu sizde?İnek sütüyle mi yaptın canım ? İnek sütüyle ben de yaptım güzel yedi bu şekilde ama inek sütü ishal yaptı. Acaba kesmem mi gerekiyor
evt aynı yere devam ediyoruz hasta die götürdüğümüz için boyunu ölçmedi bnde evde düzgün ölçemiyorum çok hareketli 76 gibi ölçüyodum sağlık ocağı 80 ölçmüş ama kesin yanlış ölçmüş orası. 72 73 gibi bişeydi 9. ayda günlük beslenme yok yok yok. çok az yiyo sabah 1 yumurta sarısı 1 kaşık labne 1 zeytin bazen biraz kaşar meyve sevio günde 1 muz 1 mandalina biraz elma üzüm ne varsa yiyomuş öğlen çorba ya da yemek bazen 1 kaşık bazen 1 kase ikindi 1 kavanoza yakın yoğurt. somra ben geliyorum nerdeyse hiç bişey yemio sürekli meme de yanımıza oturtuyorum akşam yemeğinde ama 3 5 lokma anca yiyodur kaşık maması aldm gece yatmadan vericem yerse süt denemedik daha alerji yapnazsa sütle muhallbi yaparım belki ve hiç oturmuo 100 cal alıosa 200 harcıodurBoyu ne kadar şu anda? Ne kadar uzamış 3 ayda..Kilo alımı baya az evet ama boyda önemli çok canını sıkma diş dönemi çok iştahsız oluyorlar.
Günlük beslenmesi nasıl? Aynı dr'a mı devam ediyosunuz?
evet onu yapıyoruz doktor antibçyotik yazdı ama hemen başlamıcamzafrina89 bir de mutfakta bebek var paylaştı. 1 yemek kaşığı saf tereyağı kısık ateşte eritiliyor. içine 1,5 yemek kaşığı su eklenip ılıtılıyor. sonra kaseye koyup üzerine 1,5 tatlı kaşığı pekmez ekleniyor. bunu gün içinde iciriyorsun
ıhlamur içmio pekmezli ıhlamurda içmio muzlu denemedm bal bizde denemedikben henüz hiç bal vermedim ama bal ve limon öksürüğe iyi geliyormuş. soğan suyunu seyredebilirsin suyla ilaç gibi damlalikla verebilirsin. ıhlamur, muz,pekmez karıştırıp verebilirsin. Rabbim şifa versin
hiç tepki vermioyomuydu yumurtaya alerji testi yaptırmadıkCanım bu tartı olayı çok değişken tuvaletini yapıp yapmaması bile çok etkiliyor.
Bir de alerji testi hiç yaptırdın mı verdiğin birşeye alerjisi varsa o da kilo alımını etkiliyor. Yeğenim 5 yaşında yumurta alerjisi olduğunu yeni öğrendik....
İshal oldu. Başka bi tepki gözlemlemedim. Alerji geçmişimiz de var zaten geçmişti şimdi yine böyle olduEvet günlük pastörize inek sütü. Bir sorun olmadı şimdilik. Doktor artık kullanabilirsin dedi. Çok mu kötü oldu sizde?
Acaba ezmeni mi istiyor?Aramıza hoşgeldin:/
Hiçbir tepki yoktu görünürde hem süt hem yumurta alerjisi vardı ve en çok tükettiği besinler bunlardı ama zayıftıhiç tepki vermioyomuydu yumurtaya alerji testi yaptırmadık
Kesinlikle kes canım özellikle alerjik bebeklerde süt asla tavsiye edilmiyor 2 yaşa kadar fermente olan sütü deneyin deniyor yani yoğurt ve kefir en uygunuİshal oldu. Başka bi tepki gözlemlemedim. Alerji geçmişimiz de var zaten geçmişti şimdi yine böyle oldu
Bilmiyorum canım. Şöyle ki; üzümü bütün bütün ağzına atıyor hala. Yine buharda pişmiş havuç patatesi, pankeki eline verirsem yiyor. Ama köfte tavuk gibi besinleri yiyemiyor bu şekilde. Dişleri olmadığı için sanırım. Dönemsel diye düşünmek istiyorum.Acaba ezmeni mi istiyor?
Yiyemiyor da olabilir yemeyi beceremeyebilir veya öyle yemekten zevk almıyor olabilir. Bence hiç takılma canım nasıl seviyorsa yiyorsa öyle ver. Yesin de nasıl yerse yesin benim mottom bu.Bilmiyorum canım. Şöyle ki; üzümü bütün bütün ağzına atıyor hala. Yine buharda pişmiş havuç patatesi, pankeki eline verirsem yiyor. Ama köfte tavuk gibi besinleri yiyemiyor bu şekilde. Dişleri olmadığı için sanırım. Dönemsel diye düşünmek istiyorum.
Teşekkür ederim canımKesinlikle kes canım özellikle alerjik bebeklerde süt asla tavsiye edilmiyor 2 yaşa kadar fermente olan sütü deneyin deniyor yani yoğurt ve kefir en uygunu
Biraz az yiyor evet ama bu dönem hepsi iştahsız, bizim köpek dişler çıkıyor azı dişler çok fena şişmiş bir haftadır abartısız gece on kere kalkıyor.evt aynı yere devam ediyoruz hasta die götürdüğümüz için boyunu ölçmedi bnde evde düzgün ölçemiyorum çok hareketli 76 gibi ölçüyodum sağlık ocağı 80 ölçmüş ama kesin yanlış ölçmüş orası. 72 73 gibi bişeydi 9. ayda günlük beslenme yok yok yok. çok az yiyo sabah 1 yumurta sarısı 1 kaşık labne 1 zeytin bazen biraz kaşar meyve sevio günde 1 muz 1 mandalina biraz elma üzüm ne varsa yiyomuş öğlen çorba ya da yemek bazen 1 kaşık bazen 1 kase ikindi 1 kavanoza yakın yoğurt. somra ben geliyorum nerdeyse hiç bişey yemio sürekli meme de yanımıza oturtuyorum akşam yemeğinde ama 3 5 lokma anca yiyodur kaşık maması aldm gece yatmadan vericem yerse süt denemedik daha alerji yapnazsa sütle muhallbi yaparım belki ve hiç oturmuo 100 cal alıosa 200 harcıodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?