2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kıxlar cnm çok sıkkın oğlum hasta die doktıra götürfük kıyafetle tartıp 300 g düştü 8700 kilosu dedi 9
ayda 8600 dü ztn h kilo almamış kafayı yivem bu çpcuğa nasl yemek yediricem ben ya
Aramıza hoşgeldin:/
Canım benimki sabah kahvaltısından sonra sadece ekmek yiyordu. Az önce yine köfte patatesi yemedi mama sandalyesinden kalktı evin içinde sanki tok gibi gezmeye başladı. Ben de sinirlenip e bebek ten zamanında almış olduğum bebe bisküvisine muz koydum sütle karıştırıp verdim. Baktım yiyor arada patates ezip verdim kaşıkla. Köfteyi de bisküvili harcın içine koydum yedi. Toplamda 10bisküvi 1 muz yarım bardak kadar süt 1 büyük dilim patates bir köfte yemiş oldu. Ne kadar açmış bakar mısınız? Lanet bir damak zevki ama çaresizlik...

zafrina89 evet yesoka haklı allerji kilo alımını engelleyebiliyor. demir ve b12 düşüklüğü de iştahsızlık yapıyor.
Ay Masallah bin kere benımkı ömründe o kadar yememiştir

İnek sütüyle mi yaptın canım ? İnek sütüyle ben de yaptım güzel yedi bu şekilde ama inek sütü ishal yaptı. Acaba kesmem mi gerekiyor

Kızlar abartmadan, israf etmeden bir şeyler yapmaya çalıştım. Kızımın eğlenmesine önem verdim. Aile arasında samimi bir kutlama oldu. Gösterişten uzak durdum ama yine de çok yoruldum. İkramı, hediyeyi abartmadım, yiyeceklerin arkasına geçip fotoğraf çektirmek bana çok saçma geliyor o yüzden sadece pastayı koydum masaya. İçime sindi ama yorgunluğu iki günde geçmedi.

Eklentiler

• EE5DE9AF-C373-4A51-AE9C-5B9DBE65F54E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 8844E05D-1314-4C38-8911-0EC51673A931.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 1651B21C-B353-4739-9C40-42AC72F469C2.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 76
İnek sütüyle mi yaptın canım ? İnek sütüyle ben de yaptım güzel yedi bu şekilde ama inek sütü ishal yaptı. Acaba kesmem mi gerekiyor
Evet günlük pastörize inek sütü. Bir sorun olmadı şimdilik. Doktor artık kullanabilirsin dedi. Çok mu kötü oldu sizde?

evt aynı yere devam ediyoruz hasta die götürdüğümüz için boyunu ölçmedi bnde evde düzgün ölçemiyorum çok hareketli 76 gibi ölçüyodum sağlık ocağı 80 ölçmüş ama kesin yanlış ölçmüş orası. 72 73 gibi bişeydi 9. ayda günlük beslenme yok yok yok. çok az yiyo sabah 1 yumurta sarısı 1 kaşık labne 1 zeytin bazen biraz kaşar meyve sevio günde 1 muz 1 mandalina biraz elma üzüm ne varsa yiyomuş öğlen çorba ya da yemek bazen 1 kaşık bazen 1 kase ikindi 1 kavanoza yakın yoğurt. somra ben geliyorum nerdeyse hiç bişey yemio sürekli meme de yanımıza oturtuyorum akşam yemeğinde ama 3 5 lokma anca yiyodur kaşık maması aldm gece yatmadan vericem yerse süt denemedik daha alerji yapnazsa sütle muhallbi yaparım belki ve hiç oturmuo 100 cal alıosa 200 harcıodur

evet onu yapıyoruz doktor antibçyotik yazdı ama hemen başlamıcam

ben henüz hiç bal vermedim ama bal ve limon öksürüğe iyi geliyormuş. soğan suyunu seyredebilirsin suyla ilaç gibi damlalikla verebilirsin. ıhlamur, muz,pekmez karıştırıp verebilirsin. Rabbim şifa versin
ıhlamur içmio pekmezli ıhlamurda içmio muzlu denemedm bal bizde denemedik

hiç tepki vermioyomuydu yumurtaya alerji testi yaptırmadık

Acaba ezmeni mi istiyor?

Acaba ezmeni mi istiyor?
Bilmiyorum canım. Şöyle ki; üzümü bütün bütün ağzına atıyor hala. Yine buharda pişmiş havuç patatesi, pankeki eline verirsem yiyor. Ama köfte tavuk gibi besinleri yiyemiyor bu şekilde. Dişleri olmadığı için sanırım. Dönemsel diye düşünmek istiyorum.

Yiyemiyor da olabilir yemeyi beceremeyebilir veya öyle yemekten zevk almıyor olabilir. Bence hiç takılma canım nasıl seviyorsa yiyorsa öyle ver. Yesin de nasıl yerse yesin benim mottom bu.
Büyük kızım hep püre isterdi asla pütürlü yemez öğürüp kusardı püre ile büyüdü ufaklıkta kaşığa ağzını açmıyor ille sert gıda olacak bende ona göre şekil alıyorum. Büyük kızım şimdi püre versem öğürür yemez, yemek istedikten sonra herşeyi yiyor o yüzden huy yapar diye düşünme.

Biraz az yiyor evet ama bu dönem hepsi iştahsız, bizim köpek dişler çıkıyor azı dişler çok fena şişmiş bir haftadır abartısız gece on kere kalkıyor.

Ben yatmadan yoğurt yediriyorum ama istahsizsa irmikli yada bisküvili kaşık mamasi yediriyorum onu daha bir iyi yiyor sende öyle yedirip yatırmayı dene..Pure yedirmiyorum ama senin anlattığın gibi bazen yemeklerden birkaç kaşık yiyip bırakıyor o gün muzu ve birkaç bisküviyi keçi sütüyle ezip cevizde rendeliyorum bazen bal da ekliyorum içine hem besleyici hem kilo da yapıyor bence onuda deneyebilirsin gün aşırı balık yağı veriyorum bizim doktorumuz başlattı geçen ay belki sende başlamak istersin ve hergün bir tatlı kaşığı tahin pekmez ama onu zorla döke saça.
Biraz daha besleyici kalorisi fazla gıdalar vermeye çalış bu ay bakalım kilosu fark edecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…