bn damlalıkla ya da enjektörle vermekte buldum çözümü oğlum şurup içmio çünkü bizde ailecek felakretiz eşim 1 haftadr hasta okuldan kapmış ondan oğluma oğlumdan bana geçti. bizim ki boğaz enfeksiyonuymuş klamoks antibiyotik aferin şurup verdi serum fiz aspiratör yap dedi ama okdr çok akıo ki burnu hiç bir işe yaramıyo çekmek soğan sarımsak cold mix ne duysam yaptm açamıyorum burnunu bi türlü emerek uyuduğu için ememediğinden uyuyamıo da akşam çok debelendik ah yavrular hiç hastalanmasaAilecek grip olduk malesef ama kızım daha ağır geçiriyor gibi gece 15 dakikada bir uyanıp emmek istedi aşırı huzursuzdu. Bugün doktora götürdük. Hafif ateşi var, burnu tıkalı, hapşırıyor, öksürüyor, gözleri yaşarıyor akıyor. Doktor prospan şurup, rhinfant burun spreyi bir de peditus şurup verdi. Eve gelince prospektüslere bakayım dedim peditus için 6 yaşından küçük çocuklara verilmez yazıyor. 1 çay kaşığı demişti dr kızım çok huysuz olduğu için eşim gelir gelmez vermişti bakmadan. Okuyunca pişman oldum vermeseydim diye. Rhinfant burun spreyi için de 2 yaş öncesi verilmez yazıyor vermedim serum fizyolojikle açmaya çalıştım burnunu. Doktor artık serum fizyolojik pek işe yaramaz daha etkili bir şey kullanmak lazım deyip vermişti. Prospan şurup da 1 çay kaşığı vereyim dedim ama kızım ağzını açmadı, ıhlamur da kabul etmedi ne yapsam bilemedim :-/
hangi marka kullanıosunuz bizim doktor ocean sevio onuda ocean önerir heraldeBalık yağı kış dönemde her çocuğa öneriyordu benim çalıştığım hastanedeki doktorlar ben doktorumuza güveniyorum başlattı gün aşırı bir dolu çay kaşığı bir zararı olacağını düşünmüyorum yine de siz rutin kontrolleri yapan dr sorun isterseniz canm.
kim bilir ne canları acıo bnm oğlan dün beyaz çorabını çıkartmış kemiriyodu bende ellemedim ağlıo die başka çorap giydirdim elinden alınca baktım ki kemirdiği çorap hep kan olmuş ağzına bakayım diyorum açmıo 6. diş yeni patladı o mu kanadı noldu anlamadm ağzını açmadıpından yara fln vsr mı görrmiyorum daAh dişler,sarımsak yağı ve papatya yağı bi süre rahatlatyo sarımsak antihistaminik oldfu için kaşıntıyı alıyo ben kendm yapmştım sürüyorum zmn zmn,ama işte çok rahatsz ettgi için bi süre sonra tekrar arızaya geçiolar
canım bizim aşıları koldan yaptılar fark edermi acaba? 1 yaşından itibaren koldan yapıyoruz dediler bize.Cuma günü aşılarını vurdurmuştuk. Bacağında aşı yerinin yanı kızardı ve şişti. Aşırı huzursuz. Bazı bebeklerde oluyormuş. Hemire dolven ver dedi. Aranızda böyle yan etki gören var mı? Şimdi böyle olunca 15 gün sonra kesin döküntü olur diye düşündüm. İnşallah bağışıklığı güçlüdür de olmaz.
Canım eğer kulak iltihabı varsa bence antibiyotiği ver. Benim kızda hatırlıyorsan bir ara çok ateşlenmişti hep kulağına baktırmıştım. Kızarık demişlerdi ve ben kullandım.Kızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Çok teşekkürler canım soğan suyunu pekmezle içirdim çok şükür umarım işe yarar. Grip çok fena bir süre dikkat edip çok kalabalığa sokmamak iyi olur sanırım kuzuları.Canim cok gecmis olsun sogan suyu denedin mi ? Rabbim tez zamanda sifa versin
Kız sen olmasan napardık :)) sagol canım bilgi için :*
liliyaa canım doğum gununuz kutlu mutlu olsun.Rabbim sagliklik uzun omurler versin :)
Babanin aramamasi uzdu beni de !
Çok teşekkürler canım mandalina, ıhlamur, soğan suyu, pekmez, tereyağı hepsini az az verebildim sabah çok şükür. Biraz ateşi var calpol de verdim uyuyor bakalım şimdilik umarım iyi gelir. Hava da fena değil uyanınca çıkarıp temiz hava aldırayım biraz diyorum. Grip çok fena yaa kış geliyor yine hastalıklar başlayacak üzülüyorum :-/Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Yiyorsa mandalina ver, vermeye başladıysan ıhlamura bal ekleyip deneyebilirsin.
Peditus yerine çok darda kalırsan iburamin zero düşünebilirsin ben hiç Peditus ve dolven kullanmadım. Onun haricinde ağrıyı kessin diye calpol veya paranox s fitil verebilirsin.
Burun spreyini bize de vermişlerdi bende kullanmadım.
Prospan bir miktar burun akıntısı yaşadıktan sonra vermek daha doğru bence yani birkaç gün sonra.
Başına soğan koyabilirsin soğan suyu mixleyip deneyebilirsin. En önemlisi ise bol oksijen. Hasta diye dışarı çıkarmazlık yapmamak. Evi bol havalandırıp çocuğu da kanguruya biraz hava alsın gerçekten işe yarıyor.
Tez zamanda geçer inşallah.
Canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin iyi olursunuz bir an önce insallahKızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Öyle canım hayırlısı olsun. tesekkur ederim kutlaman için :)Umarım saat farkındandır geç de olsa arar. Aramazsa da kendisi bilir bugünlerin yarınları da var. Büyüyünce anlatırsın kızına boşver
Çok geçmiş olsun.Kızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Çok sağol canım sizin de inşallah. Haklısın sağlık olsun bakalım zaman ne gösterecekiyi ki doğduuu :) birlikte kutlayacağınız güzel yıllarınız olsun. eşinin babalığı tatmadan gitmesi kötü olmuş. eşime diyorum ilk görünce ne hissettin fln diyo bn ozaman bişey anlamamıştım ki şimdi anlıyoeum baba olduğumu. çünkü bizim kurdupumuz bağı babalar kuramıo iletişim kurdukça baba oluyolae
Canim cok gecmis olsun..Rabbim tez zamanda sifa versin size..ortalik kiriliyo hastaliktanKızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Insallah canim.evet cevrede herkes hasta bende cok korkuyorum.yeni atlattim gribi zaten..Rabbim kuzularimizi korusun ..Çok teşekkürler canım soğan suyunu pekmezle içirdim çok şükür umarım işe yarar. Grip çok fena bir süre dikkat edip çok kalabalığa sokmamak iyi olur sanırım kuzuları.
Ocean portakallı kullanıyoruz.hangi marka kullanıosunuz bizim doktor ocean sevio onuda ocean önerir heralde
Canım minik prensesin doğum günü kutlu olsun :)
Geçmiş olsun hepinize canım Allah bir an önce şifa ve kolaylık versin.Kızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Ah canım benim yaaa çok geçmiş olsun. Hem bebek hem sen Allah yardımcın olsun.. Ne kadar zorKızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
6 saatte bir 1,5-2 ml yeterli olur. Dolven ile calpol farklı istersen bir tur calpol dene işe yararsa Dolveni kesersin.9kg bebeğe dolven kaç saatte bir hangi dozda verilir? Hastanede verdikleri miktar 5 saat etkili oldu ağlamaya başladı yine.. Dr 3 kez dolven ver dedi günde hiç calpolden bahsetmedi
Yemek derken çorba mı püre mi bildiğin zeytinyağlı mı?Kızlar balkabağı yemeği tarifiniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?