2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
çok teşekkürler canım denedim sırtına ve göğsüne sürdüm yatmadan önce inşallah işe yarar. Prospan da verdim ama hala çok fena öksürüyor :-/

Çok geçmiş olsun size de canım bu grip çok kötü benim de resmen kulaklarım tıkandı. Kızım da aşırı huysuz ateşi vardı yine akşam calpol verdim uyuyor ama yarım saatte bir tıkanarak uyanıp ağlıyor gece nöbetine devam :-/ Allah bütün kuzulara ve annelere şifa versin...

Size de çok geçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile açılmadı burnu çok tıkalıydı çok ağladı dayanamadım doktorun verdiği burun spreyinden sıktım az biraz açıldı gibi üzerine de serum fizyolojik sıktım ve otri bebe ile çektim biraz rahatladı.

Aslında vermemek lazım peditus prospektüsünde 6 yaşından önce kullanılmaz yazıyor neden veriyor doktorlar anlamadım ben de :-/

yaaa bizim ki burun spreyi vermedi serum fiz aspiratör dedi ama hiç mi hiç işe yaramıo

yaaa bizim ki burun spreyi vermedi serum fiz aspiratör dedi ama hiç mi hiç işe yaramıo
Valla burun spreyinde de 2 yaş öncesi kullanılmaz yazıyor ama mecbur kaldım aşırı tıkalı burnu hapşırırken bile zorlanıyor o derece. Doktorunuza bir danış istersen. Başka bir yolu vardır belki biz de öğreniriz.

naal bi tıkanıklıksa hapşurunca bile çıkmıo

Öksürüğü olan kızlar aktardan gündüz sakızı(çam sakızı) alıp sahanda dövüp bir tülbentin içerisine koyup tülbeti bir güzel ütüleyip çocuğunuzun gece sırtına gündüz önüne koymayı deneyebilirsiniz. Ben yeni öğrendim henüz deneme fırsatım olmadı ama söyleyen kişinin 4 çocuğu var ve çok memnundu. İçerisindeki faydalı yağların vücut tarafından emildiğini ve işe yaradığını söylüyor. İnşaallah sizde de işe yarar.

Bilmiyorum ki. İki kolundan ve bir bacağından vurdular. On beş gün sonra döküntü yapabilir dediler. Sizde döküntü olmuştu. Ateş olmuş muydu ?
canım benimkiler aşıdan 10 gün sonra falan çok fena hasta oldular. 4 gün ateşleri 39 küsür oldu. 4. günün sonunda kızımın her yeri döküntü oldu. Ama oğlumda olmadı. Ama o 1 hafta kabus gibiydi bize. İnşAllah sizde olmaz

bizim hepsi bacaktan yapıldı, 3ası da...bugün 1hafta oldu inşallah birşey olmadan atlatırız. zaten geceleri sürekli uyanıyor bu ara ayrı bir huysuz

Kizlar doğum gününe esimin ailesini ve benim ailemi cagirmistik ikiside gelemiycez dediler bizde eşim ve ben yanlz kutluycaktik sonra annemler supriz yapip geldi oyle olunca cok guzel bi dogum günü geçirdik .. biz esimle 6- 7 yildir evliyiz fakat calisma sartlarimdan dolayi hic ailemlere evlendigimden beri yanliz gitmedim 20 gunluk yillik iznimin 12sini deniz tatili 12sinide aile olarak bolduk bu arada iki ailenin de bize mesafesi 12 saat uzaklikta annemler giderken benide goturmek istediler esim ailemin yaninda bisey demedi fakat sen daha once gitmezdin ne degisti diye bi ton sitem etti aramiz limoni guzel bi dille ucretsiz izinde oldugumu çocukla tek başına ugrasmanin zor oldugunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyor .. cok bunaldigimi biliyor oglumdan ayrilamam sen beni hic birakmazdin simdi ne degisti ben oglumu alip gitsem annemlere olur mu diyo ben 3 gun once gideyim arkamizdan da sen gel bizi al diyorum onuda kabul etmiyor artik evde hiçbişey yapasim gelmiyor biraz uzaklassak sanki eskisi gibi oluruz gibi geliyor suanda hep birbirimizi kirmakla geciyor oglum cok zor bi cocuk ne uykusu var ne yemek yiyor gun boyu oynarsan oynuyor oynamadigin vakitlerde agliyor miz miz disari cikarinca kucak istiyor bebek arabasindada durmuyor iki arada kaldim

Son düzenleme:
3 aydır rutin kontrole gitmiyorum. Ben iyi bi doktora denk gelemedim maalesef canım güvenemedim de pek baya bi çocuk dr u değiştirdim. Sağlık ocağından bilgi alırım artık

Canim sende bursadaydin yanlis hatirlamiyorsam bende rutin kontroller icin iyi bi doktora denk gelememistim fakat gecen haftalarda tahlilleri yaptirdigim doktor cok ilgili istersen bi kez onada gotur ben begendim ilk gitmemizr ragmen butum herseyine bakti ve ilgilendi.. dortcelik hastanesinde Ali Ersoya gittik

Canim benim oglumda ayni sekilde bogaz ve kulak enfeksiyonu olmus bende ilk yazdiginda 5gun kullanmadim fakat oglum dahada kotulesti yutkunamiyordu agliyordu su verdigimde bile kusuyor du sonra kullanmak zorunda kaldim hemen etkisini gordum bizede zimaks yazmisti cok gecmis olsun insallah hemen atlatir

Çok sağol canım sizin de inşallah. Haklısın sağlık olsun bakalım zaman ne gösterecek

Dogum gununuz kutlu olsun artik 1 yas 2 günlük bizim minnaklar :) herseyin hayirlisi olsun canim hakkinizda.. araya mesafelerin girmesi kötü olmus esin ne zaman dönüş yapacak ?arkadaslarin dedigi gibi benim esimde ilk dogdugunda babaligi hic hissetmedim hissettigim zamanlar tepki vermeye basladiktan sonra oldu diyor .. o yuzdendir kizina karşı davranışları yaninizda olsa boyle olmazdi

Canım ben de Perşembe ailemin yanına gideceğim. Tez için odaklamam gerekiyor hem de yoruldum. 1hafta-10gün kadar kalacağım. Sen ne kadar kalmayı düşünüyordun ki eşin istemedi? Biz de ilk kez ayrı kalacağız ama bizde sorun olmadı.

Teşekkür ederim canım gideyim randevu almak kolay oldu mu dolu oluyor orası çok

3 4 gun istedim canim yaa bugune kadar bende hic tek başıma gitmek istemedim fakat esim cok yogun calisiyor bizi bile cok zor goruyor 2 haftada 1 hafta boyunca zaten sadece uyurken görüyor ikimizide ama yinede razi olmadi suan evde fakat hic konusmuyor tavirli ne yaptigimida bilmiyorum tartismada olmadi sadece bende 3 4 gun gitsem oglumuz hic durmuyor gece gunduz uykusuzum yemesi en azindan belki duzene girer olur mu dedim okadar

annem yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…