Çok geçmiş olsun soğan suyu ve bal denesene cnm,zeytinyağ ve karabiber i karıştrıp sırta ve göğse sürmekte yumuşatıyo ben sürdkten sonra mermerşahi bezi ütüleyip sarıyorum son dönemde o kdr çk yaptım ki..inşallh hmn atlatırsınız
çok teşekkürler canım denedim sırtına ve göğsüne sürdüm yatmadan önce inşallah işe yarar. Prospan da verdim ama hala çok fena öksürüyor :-/Çok geçmiş olsun soğan suyu ve bal denesene cnm,zeytinyağ ve karabiber i karıştrıp sırta ve göğse sürmekte yumuşatıyo ben sürdkten sonra mermerşahi bezi ütüleyip sarıyorum son dönemde o kdr çk yaptım ki..inşallh hmn atlatırsınız
Çok geçmiş olsun size de canım bu grip çok kötü benim de resmen kulaklarım tıkandı. Kızım da aşırı huysuz ateşi vardı yine akşam calpol verdim uyuyor ama yarım saatte bir tıkanarak uyanıp ağlıyor gece nöbetine devam :-/ Allah bütün kuzulara ve annelere şifa versin...Kızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Size de çok geçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile açılmadı burnu çok tıkalıydı çok ağladı dayanamadım doktorun verdiği burun spreyinden sıktım az biraz açıldı gibi üzerine de serum fizyolojik sıktım ve otri bebe ile çektim biraz rahatladı.bn damlalıkla ya da enjektörle vermekte buldum çözümü oğlum şurup içmio çünkü bizde ailecek felakretiz eşim 1 haftadr hasta okuldan kapmış ondan oğluma oğlumdan bana geçti. bizim ki boğaz enfeksiyonuymuş klamoks antibiyotik aferin şurup verdi serum fiz aspiratör yap dedi ama okdr çok akıo ki burnu hiç bir işe yaramıyo çekmek soğan sarımsak cold mix ne duysam yaptm açamıyorum burnunu bi türlü emerek uyuduğu için ememediğinden uyuyamıo da akşam çok debelendik ah yavrular hiç hastalanmasa
Aslında vermemek lazım peditus prospektüsünde 6 yaşından önce kullanılmaz yazıyor neden veriyor doktorlar anlamadım ben de :-/canım bizim aşıları koldan yaptılar fark edermi acaba? 1 yaşından itibaren koldan yapıyoruz dediler bize.
Canım eğer kulak iltihabı varsa bence antibiyotiği ver. Benim kızda hatırlıyorsan bir ara çok ateşlenmişti hep kulağına baktırmıştım. Kızarık demişlerdi ve ben kullandım.
Kızlar bu arada kadir tuğcu prospan ve peditus kullanmayın diyor. İsterseniz okuyun yazısını. Ben iburamin zero veriyorum zorda kalınca ya da ibufen.
Hasta olan herkese çok geçmiş olsun diyorum. Bizimkilerinde burnu akıyor. Birde eşim 3 günlüğüne il dışına gitti dün. Geceyi yalnız geçirdim 3 çocukla, beklediğim kadar kötü geçmedi ama oğlan çok öksürüyordu. Ona gece bal limon zencefil karıştırıp verdim.
yaaa bizim ki burun spreyi vermedi serum fiz aspiratör dedi ama hiç mi hiç işe yaramıoSize de çok geçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile açılmadı burnu çok tıkalıydı çok ağladı dayanamadım doktorun verdiği burun spreyinden sıktım az biraz açıldı gibi üzerine de serum fizyolojik sıktım ve otri bebe ile çektim biraz rahatladı.
Valla burun spreyinde de 2 yaş öncesi kullanılmaz yazıyor ama mecbur kaldım aşırı tıkalı burnu hapşırırken bile zorlanıyor o derece. Doktorunuza bir danış istersen. Başka bir yolu vardır belki biz de öğreniriz.yaaa bizim ki burun spreyi vermedi serum fiz aspiratör dedi ama hiç mi hiç işe yaramıo
naal bi tıkanıklıksa hapşurunca bile çıkmıoValla burun spreyinde de 2 yaş öncesi kullanılmaz yazıyor ama mecbur kaldım aşırı tıkalı burnu hapşırırken bile zorlanıyor o derece. Doktorunuza bir danış istersen. Başka bir yolu vardır belki biz de öğreniriz.
canım benimkiler aşıdan 10 gün sonra falan çok fena hasta oldular. 4 gün ateşleri 39 küsür oldu. 4. günün sonunda kızımın her yeri döküntü oldu. Ama oğlumda olmadı. Ama o 1 hafta kabus gibiydi bize. İnşAllah sizde olmazBilmiyorum ki. İki kolundan ve bir bacağından vurdular. On beş gün sonra döküntü yapabilir dediler. Sizde döküntü olmuştu. Ateş olmuş muydu ?
bizim hepsi bacaktan yapıldı, 3ası da...bugün 1hafta oldu inşallah birşey olmadan atlatırız. zaten geceleri sürekli uyanıyor bu ara ayrı bir huysuzcanım benimkiler aşıdan 10 gün sonra falan çok fena hasta oldular. 4 gün ateşleri 39 küsür oldu. 4. günün sonunda kızımın her yeri döküntü oldu. Ama oğlumda olmadı. Ama o 1 hafta kabus gibiydi bize. İnşAllah sizde olmaz
3 aydır rutin kontrole gitmiyorum. Ben iyi bi doktora denk gelemedim maalesef canım güvenemedim de pek baya bi çocuk dr u değiştirdim. Sağlık ocağından bilgi alırım artık
Kızlar çok perişanız, çok ağır grip geçiriyorum ayağa bile kalkamıyorum bebeğe de geçmiş gece ağlama krizine girdi canımızı zor attık hastaneye acildeki Dr kulağı kızarmış orta kulak iltihapı dedi orda dolven verdiler sakinleşti uyudu az önce ağlayarak uyandı, yine dolven verdim şimdi daha sakin.. dr antibiyotik yazdı zimaks.. Antibiyotik kullanmalı muyuz? Bugün kendi doktoruna da götüreceğim.. Tek göz resmen küçüldü yine aynı taraftaki kulağını tutuyor enemiyor bağıra bağıra ağlıyor benim de ateşim var tir tir titriyorum.. Dua edin bizim için kızlar
Çok sağol canım sizin de inşallah. Haklısın sağlık olsun bakalım zaman ne gösterecek
Canım ben de Perşembe ailemin yanına gideceğim. Tez için odaklamam gerekiyor hem de yoruldum. 1hafta-10gün kadar kalacağım. Sen ne kadar kalmayı düşünüyordun ki eşin istemedi? Biz de ilk kez ayrı kalacağız ama bizde sorun olmadı.Kizlar doğum gününe esimin ailesini ve benim ailemi cagirmistik ikiside gelemiycez dediler bizde eşim ve ben yanlz kutluycaktik sonra annemler supriz yapip geldi oyle olunca cok guzel bi dogum günü geçirdik .. biz esimle 6- 7 yildir evliyiz fakat calisma sartlarimdan dolayi hic ailemlere evlendigimden beri yanliz gitmedim 20 gunluk yillik iznimin 12sini deniz tatili 12sinide aile olarak bolduk bu arada iki ailenin de bize mesafesi 12 saat uzaklikta annemler giderken benide goturmek istediler esim ailemin yaninda bisey demedi fakat sen daha once gitmezdin ne degisti diye bi ton sitem etti aramiz limoni guzel bi dille ucretsiz izinde oldugumu çocukla tek başına ugrasmanin zor oldugunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyor .. cok bunaldigimi biliyor oglumdan ayrilamam sen beni hic birakmazdin simdi ne degisti ben oglumu alip gitsem annemlere olur mu diyo ben 3 gun once gideyim arkamizdan da sen gel bizi al diyorum onuda kabul etmiyorartik evde hiçbişey yapasim gelmiyor biraz uzaklassak sanki eskisi gibi oluruz gibi geliyor suanda hep birbirimizi kirmakla geciyor oglum cok zor bi cocuk ne uykusu var ne yemek yiyor gun boyu oynarsan oynuyor oynamadigin vakitlerde agliyor miz miz disari cikarinca kucak istiyor bebek arabasindada durmuyor iki arada kaldim
Teşekkür ederim canım gideyim randevu almak kolay oldu mu dolu oluyor orası çokCanim sende bursadaydin yanlis hatirlamiyorsam bende rutin kontroller icin iyi bi doktora denk gelememistim fakat gecen haftalarda tahlilleri yaptirdigim doktor cok ilgili istersen bi kez onada gotur ben begendim ilk gitmemizr ragmen butum herseyine bakti ve ilgilendi.. dortcelik hastanesinde Ali Ersoya gittik
Canım ben de Perşembe ailemin yanına gideceğim. Tez için odaklamam gerekiyor hem de yoruldum. 1hafta-10gün kadar kalacağım. Sen ne kadar kalmayı düşünüyordun ki eşin istemedi? Biz de ilk kez ayrı kalacağız ama bizde sorun olmadı.
Teşekkür ederim canım gideyim randevu almak kolay oldu mu dolu oluyor orası çok
annem yapıoÖksürüğü olan kızlar aktardan gündüz sakızı(çam sakızı) alıp sahanda dövüp bir tülbentin içerisine koyup tülbeti bir güzel ütüleyip çocuğunuzun gece sırtına gündüz önüne koymayı deneyebilirsiniz. Ben yeni öğrendim henüz deneme fırsatım olmadı ama söyleyen kişinin 4 çocuğu var ve çok memnundu. İçerisindeki faydalı yağların vücut tarafından emildiğini ve işe yaradığını söylüyor. İnşaallah sizde de işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?