- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Canım sen biraz sorumluluk vermelisin eşine.Canim gece uyudugu zaman esim hicbirsey duymuyor uykusuna devam edebiliyor ben bagirsamda cagirsamda uykulu halindede hicbirsey hatirlamadigini soyluyor ...gun boyu evdeyse eger yarimsaat oynar sonra ben dusa giriyorum der cocuk bende sonra cikar hazirlanmaya baslar yemek ister cocuk yerlerde emeklenir ama ayagimin dibinde mizir mizir aglar tam yemek gelir meme istiyor uykusu geldi demeye baslar bende cildiriyorum .. ben istemsiz ogluma bagirdigim zaman farkinda ona bagirmak istemiyorum fakat yorgunum gelip yanima o daha bebek annesi ne yaptida bagiriyorusun bilinc altina işliyor diyip duruor nasil hu hale geldin yok
Sağol canım sizin de kutlu olsun:)Dogum gununuz kutlu olsun artik 1 yas 2 günlük bizim minnaklar :) herseyin hayirlisi olsun canim hakkinizda.. araya mesafelerin girmesi kötü olmus esin ne zaman dönüş yapacak ?arkadaslarin dedigi gibi benim esimde ilk dogdugunda babaligi hic hissetmedim hissettigim zamanlar tepki vermeye basladiktan sonra oldu diyor .. o yuzdendir kizina karşı davranışları yaninizda olsa boyle olmazdi
İnşallah canım bir an önce gelse artık.Nice mutlu yaşları olsun yakışıklının.. Eşinle aranızda iletişim sorunu olmuş olabilir canım, bence eşlerimiz yanımızda da olsa ne kadar zor olduğunun farkında değiller çünkü aktif olarak bebek bakmıyorlar o yüzden anlamıyorlar eşinin ruhunu okşayarak seni çok özlüyorum sensiz yapamıyorum ama çok zor durumdayım gibilerinden konuşursan belki işe yarar canım.. bakliliyaa yanında olan bile anlayamıyor uzaktakine herşey hayal oluyor, belirsizlikten nefret ederim bende senin gibi belirsizlik olunca insanın aklı fikri her kötü ihtimale açık oluyor, kurdukça kuruyor insan.. Yüz yüze konuşup açıklığa kavuşunca belki hiçte düşündüğün gibi olmayacak..
Biraz empati kursa keşke.. ben olsam giderdim.Kizlar doğum gününe esimin ailesini ve benim ailemi cagirmistik ikiside gelemiycez dediler bizde eşim ve ben yanlz kutluycaktik sonra annemler supriz yapip geldi oyle olunca cok guzel bi dogum günü geçirdik .. biz esimle 6- 7 yildir evliyiz fakat calisma sartlarimdan dolayi hic ailemlere evlendigimden beri yanliz gitmedim 20 gunluk yillik iznimin 12sini deniz tatili 12sinide aile olarak bolduk bu arada iki ailenin de bize mesafesi 12 saat uzaklikta annemler giderken benide goturmek istediler esim ailemin yaninda bisey demedi fakat sen daha once gitmezdin ne degisti diye bi ton sitem etti aramiz limoni guzel bi dille ucretsiz izinde oldugumu çocukla tek başına ugrasmanin zor oldugunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyor .. cok bunaldigimi biliyor oglumdan ayrilamam sen beni hic birakmazdin simdi ne degisti ben oglumu alip gitsem annemlere olur mu diyo ben 3 gun once gideyim arkamizdan da sen gel bizi al diyorum onuda kabul etmiyorartik evde hiçbişey yapasim gelmiyor biraz uzaklassak sanki eskisi gibi oluruz gibi geliyor suanda hep birbirimizi kirmakla geciyor oglum cok zor bi cocuk ne uykusu var ne yemek yiyor gun boyu oynarsan oynuyor oynamadigin vakitlerde agliyor miz miz disari cikarinca kucak istiyor bebek arabasindada durmuyor iki arada kaldim
Canım Allah şifanızı versin tekrar..
Çok teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım. Bu kadar uzun zaman aramaması hic hayra alamet değil bence. Belki de sırf benle konuşmamak için kızını bile aramadı, durum o kadar vahim... Dönünce belki ayrılmak ister.
Hayırlısı...
Canım inşaallah antibiyotik kullanmadan atlatırsınız Allah şifa versin kuzuya.
Çok geçmiş olsun size de canım bu grip çok kötü benim de resmen kulaklarım tıkandı. Kızım da aşırı huysuz ateşi vardı yine akşam calpol verdim uyuyor ama yarım saatte bir tıkanarak uyanıp ağlıyor gece nöbetine devam :-/ Allah bütün kuzulara ve annelere şifa versin...
Allah razı olsun kızlar, biraz daha iyi gibi kocaman bir serum aldım enjektörle burnuna sıkıp temizliyorum baby vac hayatımızı kurtarıyor diyebilirim, tıkanıklık mahvediyor çocuğu.. Burun spreyi de işe yarıyor gibi sanki kulaktaki ödemi çözdü gibi geliyor bana çünkü eskisi gibi ağlamıyor o yüzden ağrı kesiciyi de azalttım.. Eğer boğazları çok kötü olmazsa antibiyotiksiz atlatacak gibiyizCanim benim oglumda ayni sekilde bogaz ve kulak enfeksiyonu olmus bende ilk yazdiginda 5gun kullanmadim fakat oglum dahada kotulesti yutkunamiyordu agliyordu su verdigimde bile kusuyor du sonra kullanmak zorunda kaldim hemen etkisini gordum bizede zimaks yazmisticok gecmis olsun insallah hemen atlatir
Çok şükür canım daha iyi olsun inşallah. Benim kızımın taa 2 aylıktan beri hırıltısı var uyurken. Korkuyorum kalıcı bişey mi oldu diye.Allah razı olsun kızlar, biraz daha iyi gibi kocaman bir serum aldım enjektörle burnuna sıkıp temizliyorum baby vac hayatımızı kurtarıyor diyebilirim, tıkanıklık mahvediyor çocuğu.. Burun spreyi de işe yarıyor gibi sanki kulaktaki ödemi çözdü gibi geliyor bana çünkü eskisi gibi ağlamıyor o yüzden ağrı kesiciyi de azalttım.. Eğer boğazları çok kötü olmazsa antibiyotiksiz atlatacak gibiyizjenny48 canım burun spreyini Kadir tuğcu ve benim dr. Da önerdi hastalığın ilerleyip sümüklerin birikip kulağa ciğere gidipte daha büyük sıkıntılar çıkartma olasılığı beni çok korkutuyor
Canım bu konuda sana katılamıyorum, benim eşim bankacı cok stresli bir işi var evimiz iş yerine uzak günlük toplam 3 saat yol gidip geliyor metrobüs metro otobüs vss bir kere de halden anlamamazlik etmedi gelip hemen yükü paylaştı biyere gitmem konsunda hep ısrar eder bunalma evde diye o insanın karakteriyle kişilik yapısıyla ilgili bir durum, arkadaşlarımız beni eşimle tanistirdiklarinda ben 27 yaşındaydım kör kütük aşık olmadım ama kişiliğini sevdim merhametli yapısını, insan oluşunu sevdim evlendim.Bence herşey merhametli olmak da bitiyor karşındakini anlatıp merhamet ederse herşey farklı oluyor hayat çekilebilir hale geliyor.Kızlar benim gözlemlediğim işi çok yoğun olan babalar , anneleri anlamıyorlar sorumluluğu üstlenmedikçe anlamayacaklar.. Biz eşimle bebeğe dönüşümlü bakıyoruz ancak bebekle yanlız kalınca daha iyi anladı bazı şeyleri..
Bende normalde birakip gitmezdim ams ilk defa cok istedigimi kendiside cok iyi biliyor .. oglum cok zor bi bebek bilmiyorum nasil olacsk böyle hic artik gücüm yetmiyor sinirlerim gerilmis durumda lavaboya gidemiyorum park yataga birakiyorum cok kolay tirmaniyor
Yada koltuk tepelerine kadar cikmis oluyor kapilari ac kapa parmaklari arada kalcak diye bi sn yanliz birakamiyorum gun boyu ac geziyor nerden buluyor bukadar enerjiyi cozemiyorum .. cok bunaldigiminda farkinda oğluma istemsiz bagiriyorum artik uyutmakla saatlerim geciyor sabah 6 da ayakta gece desem en fazla 2 saat kesintisiz uyuyor gunduz zaten hic uyudugunu gormedim ..biraz once cok bunaldim biraz hava alalim dedi disari ciktik ( toplasak 6 saattir evde ve skildi, suandada uyudu bense hala oglumu uyutmaya calissiyorum ) anlatmaya calistim ama esim biraz dik kafali aklinda ne dusunuyosa o kararindan kolay dönmüyor ..evet canim farkindayim kendi ailesinidr bugun 10 defa cagirmistir gelin lutfen diye ama kayinvalidemler kışın gezilmez diye gelmek istemiyorlar
Ne zor çocuklu kadın olmak...sen sarılmadıysan o da sana sarılmadı demektir..bunlara takılırsak işimiz var yanibende eşime diyorum kronik yorgunum artık die süt iznim bitti artk eve varmam 19.30 u buluo yemek bulaşık çocuğun işleri derken bi yandan da oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum tabi gece uyanmaları da var. kendime ayırdığım vakit sıfır eşim dio bana sarılmadn bugün dedim hiç aklıma bile gelmio koşturmaktan ben yıpranıyorum ilişkimiz yıpranıo yorgunum yorgunn ama çok şükür ki varlar
İşte sen alttan aldıkça sanki o da iyice tepene çıkmış gibi geldi bana. Nasılsa nazını çeken biri var, oh ne ala...bence karşına alıp ciddi bir şekilde tek tek anlatmalısın. Artık ne kadar yorulduğunu ve kaldıramadığını, ruh sağlığının bozulmaya başladığını söyle. Bir de ailenin sana çok üzüldüğünü, seni davet ederek dinlenmeni istediklerini ve onları da kırmak istemediğini söyle. Daha da kabul etmezse kendi bilir çocuk değil ki anlamayacak ne var yani..kendinden bu kadar ödün verirsen ileride daha büyük patlamalar yaşayabilirsin ve bu da kalıcı hasar bırakır ilişkinize. Benim şahsi fikrim ve deneyimlerim bu şekilde malesef.Canim tavır koymadigim halde ayni evde iki gundur yabanci gibiyiz gitmek istemem epey streslendirmis duruyor ogluma surekli annen seni benden uzaklastirmak istiyor diyip duruyor .. gercekten aileme karsida herseyi basarabilir gorutuntusu nu olusturmustum istemsiz esimdede o olustu simdi o tabulari yikamiyorum ama kendim yipraniyorum gun gectikce hic zamanim yok
Mutlaka babanın kişiliği bir numaralı etken , baba ideal bir ev ortamında büyümüşse ya da sonradan kendini geliştirdiyse yardım etmek için illa annenin çok yıprandığını görmeye ihtiyaç duymaz empati yapar.. Ama toplumda hep anne çocuklarına bakar erkek çalışır anlayışıyla büyümüş babalar daha fazla, o yüzden bazı babaların bebeğin sorumluluğunu direk almadan anlayabileceğini sanmıyorum, ben dışarda yoruluyorum çalışıyorum şikayet etmiyorum sende bebeğimize bakıyorsun normali bu neyden şikayet ediyorsun modunda olabiliyorlar.. Sağolsun benim eşimde anlayışlıdır bu konuda şanslıyım, ama bebeğe birkaç saat yalnız bakınca ne kadar zor olduğunu daha iyi kavradı.. Bebeği bakmanın annenin görevi olduğunu düşünen ve kolay olduğunu sanan anne sitem edince yorulunca hayret eden ne var yani bunda diyen o kadar insan var ki...Canım bu konuda sana katılamıyorum, benim eşim bankacı cok stresli bir işi var evimiz iş yerine uzak günlük toplam 3 saat yol gidip geliyor metrobüs metro otobüs vss bir kere de halden anlamamazlik etmedi gelip hemen yükü paylaştı biyere gitmem konsunda hep ısrar eder bunalma evde diye o insanın karakteriyle kişilik yapısıyla ilgili bir durum, arkadaşlarımız beni eşimle tanistirdiklarinda ben 27 yaşındaydım kör kütük aşık olmadım ama kişiliğini sevdim merhametli yapısını, insan oluşunu sevdim evlendim.Bence herşey merhametli olmak da bitiyor karşındakini anlatıp merhamet ederse herşey farklı oluyor hayat çekilebilir hale geliyor.
Bu arada babam öğretmen öğleden sonra 5 saat çalışıyor, çok da rahat bir görev var ama annemi anlayıp ona yardım ettiğini hiç görmedim.
Bir sıkıntısı olsa hırıltının yanında başka tepkiler de verirdi gibime geliyorÇok şükür canım daha iyi olsun inşallah. Benim kızımın taa 2 aylıktan beri hırıltısı var uyurken. Korkuyorum kalıcı bişey mi oldu diye.
yok o gelip sarılıp söylüo :) bu arada bnm eşimde öğretmen ve az dersi var bnce de bu karakterle alakalı. bn özel sektördeyim daha çok çalışıyorum ama yine de yük0n çoğu bendeNe zor çocuklu kadın olmak...sen sarılmadıysan o da sana sarılmadı demektir..bunlara takılırsak işimiz var yani
Bu konuda sana katılıyorum. Bizde de ben ücretsiz izindeyim ve eşim işteyken yalnızım ama iş dışındaki zamanlarda her şeyi birlikte yapıyoruz. Bizimkisi mecburiyetten bu şekilde gelişti yani yardım alabileceğimiz kimse olmadı ama çok şükür bir şekilde birbirimizi dinlendirebiliyoruz, paylaşıyoruz bütün işleri. Aksi halde ben dayanamazdım çünkü gerçekten zor bir bebeğimiz var ve acemiyiz bu konuda. Zamanla kızımız büyüdükçe her şey daha da yoluna girer inşallah ve birbirimize daha çok zaman ayırabiliriz eşimle diye düşünüyorum.Kızlar benim gözlemlediğim işi çok yoğun olan babalar , anneleri anlamıyorlar sorumluluğu üstlenmedikçe anlamayacaklar.. Biz eşimle bebeğe dönüşümlü bakıyoruz ancak bebekle yanlız kalınca daha iyi anladı bazı şeyleri..
Burun spreyi kullanıyorum canım ve ona rağmen çok tıkanıyor burnu geniz akıntısı da çok ve hırıltı devam ediyor. Birkaç güne geçmezse tekrar danışacağım doktora. Bu arada soğuk buhar makinesi mi alsam diyorum acaba kullananlar hangi marka kullanıyor? Tavsiye alabilirimAllah razı olsun kızlar, biraz daha iyi gibi kocaman bir serum aldım enjektörle burnuna sıkıp temizliyorum baby vac hayatımızı kurtarıyor diyebilirim, tıkanıklık mahvediyor çocuğu.. Burun spreyi de işe yarıyor gibi sanki kulaktaki ödemi çözdü gibi geliyor bana çünkü eskisi gibi ağlamıyor o yüzden ağrı kesiciyi de azalttım.. Eğer boğazları çok kötü olmazsa antibiyotiksiz atlatacak gibiyizjenny48 canım burun spreyini Kadir tuğcu ve benim dr. Da önerdi hastalığın ilerleyip sümüklerin birikip kulağa ciğere gidipte daha büyük sıkıntılar çıkartma olasılığı beni çok korkutuyor
Canım o hırıltı geniz etinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yeğenimin de vardı ve ufak bir operasyonla küçülttüler sorun kalmadı.Çok şükür canım daha iyi olsun inşallah. Benim kızımın taa 2 aylıktan beri hırıltısı var uyurken. Korkuyorum kalıcı bişey mi oldu diye.
hiç aklıma gelmedi olabilir baktırmak lazım doktora. sağol canım.Canım o hırıltı geniz etinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yeğenimin de vardı ve ufak bir operasyonla küçülttüler sorun kalmadı.
Canım Weewell kullandım ben İstanbul zaten nemli o yüzden yoğun kullanmadım ama memnunum işe yaramıştı kullandığımız dönemde.Burun spreyi kullanıyorum canım ve ona rağmen çok tıkanıyor burnu geniz akıntısı da çok ve hırıltı devam ediyor. Birkaç güne geçmezse tekrar danışacağım doktora. Bu arada soğuk buhar makinesi mi alsam diyorum acaba kullananlar hangi marka kullanıyor? Tavsiye alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?