Konu tam da yukarıda belirttiğim noktada kilitleniyor canım, sizinkisi bu şekilde gelişti çünkü eşin empati yeteneğine sahip, "aman canım herkes çocuk büyüttü benim annem de onun annesi de bla bla da kadın dediğin çocuğu büyütür" kafasında değil. Senin ne kadar zorlandığını bu sürecin seni nasıl yıprattığını görüyor ve iyi ki de öyle..Bu konuda sana katılıyorum. Bizde de ben ücretsiz izindeyim ve eşim işteyken yalnızım ama iş dışındaki zamanlarda her şeyi birlikte yapıyoruz. Bizimkisi mecburiyetten bu şekilde gelişti yani yardım alabileceğimiz kimse olmadı ama çok şükür bir şekilde birbirimizi dinlendirebiliyoruz, paylaşıyoruz bütün işleri. Aksi halde ben dayanamazdım çünkü gerçekten zor bir bebeğimiz var ve acemiyiz bu konuda. Zamanla kızımız büyüdükçe her şey daha da yoluna girer inşallah ve birbirimize daha çok zaman ayırabiliriz eşimle diye düşünüyorum.
Bende bazen çok arzu ediyorum keşke böyle birlikte bir oyun grubumuz olsa filan diye ne güzel olurdu.. :)Ve bu arada ailem dönüş yapti eşim beni yine birakmadi Özür diledi daha cok yardimda buluncam yanliz birakmazdin yine birakip gitme benim gönlüm razi degilken gitmeyi nasil goze alacaksin şuan inada bindi gitmeni istemiyorum 1 ay içinde sonra belki birlikte gideriz diyip durdu hem iyi bisey söylüyor hem laf sokuyor anlamadimki benim iyiligimimi kendini mi neyi düşünüyor ve sonuc gidemedim .. eşim gece nobetine gitti ailem evine döndü bende oglumla yanliz kaldim depresif haldeyim
Biraz az yiyor evet ama bu dönem hepsi iştahsız, bizim köpek dişler çıkıyor azı dişler çok fena şişmiş bir haftadır abartısız gece on kere kalkıyor.
Ben yatmadan yoğurt yediriyorum ama istahsizsa irmikli yada bisküvili kaşık mamasi yediriyorum onu daha bir iyi yiyor sende öyle yedirip yatırmayı dene..Pure yedirmiyorum ama senin anlattığın gibi bazen yemeklerden birkaç kaşık yiyip bırakıyor o gün muzu ve birkaç bisküviyi keçi sütüyle ezip cevizde rendeliyorum bazen bal da ekliyorum içine hem besleyici hem kilo da yapıyor bence onuda deneyebilirsin gün aşırı balık yağı veriyorum bizim doktorumuz başlattı geçen ay belki sende başlamak istersin ve hergün bir tatlı kaşığı tahin pekmez ama onu zorla döke saça.
Biraz daha besleyici kalorisi fazla gıdalar vermeye çalış bu ay bakalım kilosu fark edecek mi.
Bende bazen çok arzu ediyorum keşke böyle birlikte bir oyun grubumuz olsa filan diye ne güzel olurdu.. :)
Bence sen süreci güzel tahlil etmişsin canım, eşine sorumluluk yüklememişsin hiç şimdiden sonra tutumunu değiştirmen eşinin de seni daha iyi anlamasını sağlayacaktır.
Anlattıklarına göre malesef eşin oldukça şımarık davranıyor ve gerçekten günümüz babalarının aldığı sorumluluğu almadığı için de kendi de bebek gibi davranıyor sen biraz ona itele bak pozitif geri dönüşü göreceksin.
Olur mu öyle şey canım bu platform paylaşmak için var zaten, seni bir nebze olsun rahatlattıysak ne mutlu :)Keske gercekten hem cocuklar hem bizim icin çok guzel olurdu..insallah canim bundan sonra bu konulara daha cok dikkat etcem, evet cok simarik hicbiseyi yuklememisler yapamaz demisler evlendikten sonra yaptığı halde sen nadol yapıyorsun demeleri garibime gidiyor sanki daha ergenlik çağına yeni girmis cocuk ayy strese sokuyor bunlar beni .. sizleri skntilarimla bogdum cok Özür dilerim ama sizlerle paylasmazsam patlardim heralde yada aileme soylerdim olay buyurdu iyiki varsiniz
Ben loobex 1112 kullanıyorum çk uyguna almştım zmnında babymall den şimdi de uygundr işimi görüyo şuan açık kızım öksürükten uyuyamıyo henüz.oğlum da öksürüyo ama başımda mısır patlat dye bekliyo:) çığlık atasım geliyoBurun spreyi kullanıyorum canım ve ona rağmen çok tıkanıyor burnu geniz akıntısı da çok ve hırıltı devam ediyor. Birkaç güne geçmezse tekrar danışacağım doktora. Bu arada soğuk buhar makinesi mi alsam diyorum acaba kullananlar hangi marka kullanıyor? Tavsiye alabilirim
Allah kolaylık versin canım. Durumu güzel özetlemişsin, her şeyin farkındasın. İnşallah çözülür hepsi. Ben de çocuğum olunca bu kadar depresif olacağımı tahmin etmezdim. Birkaç kez bebeğimi sarstım, yeter diye bağırarak. İnanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.Keske gercekten hem cocuklar hem bizim icin çok guzel olurdu..insallah canim bundan sonra bu konulara daha cok dikkat etcem, evet cok simarik hicbiseyi yuklememisler yapamaz demisler evlendikten sonra yaptığı halde sen nadol yapıyorsun demeleri garibime gidiyor sanki daha ergenlik çağına yeni girmis cocuk ayy strese sokuyor bunlar beni .. sizleri skntilarimla bogdum cok Özür dilerim ama sizlerle paylasmazsam patlardim heralde yada aileme soylerdim olay buyurdu iyiki varsiniz
ocean portakallı demişti bn doktora haftada 1 balık verşyorum dedim ocean dam gğnde yarım ölçek dediBalık yagı ne marka ve ne kadar veriyorsun?
Ocean portakallı canım..Gün aşırı bir dolu çay kaşığı veriyorum fazlasına gerek yok dedi doktorumuz.Balık yagı ne marka ve ne kadar veriyorsun?
Canım anladığım kadarıyla aileler arasında sıkıntılar var dediğine göre eşin ailesine karşı yani kendi ailesi istemiyor onlar kızar diye çekiniyor ve seni kendi ailene gönderemiyor çok üzücü maalesef yoksa bu kadar istediğini görüp ısrarla babanın evine göndermemesinin bir açıklaması olamaz.Ve bu arada ailem dönüş yapti eşim beni yine birakmadi Özür diledi daha cok yardimda buluncam yanliz birakmazdin yine birakip gitme benim gönlüm razi degilken gitmeyi nasil goze alacaksin şuan inada bindi gitmeni istemiyorum 1 ay içinde sonra belki birlikte gideriz diyip durdu hem iyi bisey söylüyor hem laf sokuyor anlamadimki benim iyiligimimi kendini mi neyi düşünüyor ve sonuc gidemedim .. eşim gece nobetine gitti ailem evine döndü bende oglumla yanliz kaldim depresif haldeyim
aaa hiç bilmiyorum ki almadm daha çocuk hasta başka ilaçlar içio içmek istemio hepsi üstüste gelmesn dedm.Ocean portakallı canım..Gün aşırı bir dolu çay kaşığı veriyorum fazlasına gerek yok dedi doktorumuz.
Sizinki hergün mü verin dedizafrina89 birde içinde ölçek yok neye göre yarım ölçü ne kadar yani 2,5 ml mi?
Biraz iyileşsin bebeğin hergün kefir içirmeye başla bağışıklığı düşük çok sık hasta oluyor kuzu yazık zorlanıyorduraaa hiç bilmiyorum ki almadm daha çocuk hasta başka ilaçlar içio içmek istemio hepsi üstüste gelmesn dedm.
ölçü yoksa neye göre yarım ölçü dedi ki bu adam anlamadm bide haftada 1 balık yediğini söyledim gerçi msjla sormuştm arkadaş ta kendş doktoruna soracak bu hafta medilife miktat beye bakalım o ne dicekBiraz iyileşsin bebeğin hergün kefir içirmeye başla bağışıklığı düşük çok sık hasta oluyor kuzu yazık zorlanıyordur
Ben büyük oğlumu da aynı balık yağıyla büyüttüm şimdi okula başladı hâlâ kullanıyorum geçen gece bebek hiç uyumadı diş kontrolü için Medicanaya gittim bizim dr yoktu Esma hanım diye bir bayan başlamış ona muayene ettirdim balık yağı hakkındaki fikrini sordum, beyin sinir ve göz sağlığı açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum benim oğlum 9 yaşında bebekliğinden beri iciririm yaz dönemi dışında ara vermedim dedi sıklığını sordum aynı şekilde gün aşırı bir çay kaşığı yeter abisine de bir tatlı kaşığı ver dedi.
Ben mayaladım ama olmadı canım. 22 saat 25 derecede bekletmek lazımmış. Ev daha soğuktu herhalde anlamadımkızlar kefir mayalayan var mı ?aldım yapacağım ama tırsıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?