2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Konu tam da yukarıda belirttiğim noktada kilitleniyor canım, sizinkisi bu şekilde gelişti çünkü eşin empati yeteneğine sahip, "aman canım herkes çocuk büyüttü benim annem de onun annesi de bla bla da kadın dediğin çocuğu büyütür" kafasında değil. Senin ne kadar zorlandığını bu sürecin seni nasıl yıprattığını görüyor ve iyi ki de öyle..
Bende mercimek_16 nın dediğine katılıyorum erkekler genel olarak empati yoksunu, başlarına gelmeden neyle boğuştuğumuzu anlayan az, o sebeple başına gelen nasıl kutsal birşey yaptığımızı daha da anlayarak yaklaşıyor :)
çok şükür ben de bu konuda şanslıyım Allaha ne kadar şükretsem az..
İnşaallah halden anlamayan eşler de bir an evvel gözlerini açar, eşlerine bol bol yardımcı olur..

Bende bazen çok arzu ediyorum keşke böyle birlikte bir oyun grubumuz olsa filan diye ne güzel olurdu.. :)
Bence sen süreci güzel tahlil etmişsin canım, eşine sorumluluk yüklememişsin hiç şimdiden sonra tutumunu değiştirmen eşinin de seni daha iyi anlamasını sağlayacaktır.
Anlattıklarına göre malesef eşin oldukça şımarık davranıyor ve gerçekten günümüz babalarının aldığı sorumluluğu almadığı için de kendi de bebek gibi davranıyor sen biraz ona itele bak pozitif geri dönüşü göreceksin.

Balık yagı ne marka ve ne kadar veriyorsun?

Keske gercekten hem cocuklar hem bizim icin çok guzel olurdu..insallah canim bundan sonra bu konulara daha cok dikkat etcem, evet cok simarik hicbiseyi yuklememisler yapamaz demisler evlendikten sonra yaptığı halde sen nadol yapıyorsun demeleri garibime gidiyor sanki daha ergenlik çağına yeni girmis cocuk ayy strese sokuyor bunlar beni .. sizleri skntilarimla bogdum cok Özür dilerim ama sizlerle paylasmazsam patlardim heralde yada aileme soylerdim olay buyurdu iyiki varsiniz

Olur mu öyle şey canım bu platform paylaşmak için var zaten, seni bir nebze olsun rahatlattıysak ne mutlu :)

Ben loobex 1112 kullanıyorum çk uyguna almştım zmnında babymall den şimdi de uygundr işimi görüyo şuan açık kızım öksürükten uyuyamıyo henüz.oğlum da öksürüyo ama başımda mısır patlat dye bekliyo:) çığlık atasım geliyo

Allah kolaylık versin canım. Durumu güzel özetlemişsin, her şeyin farkındasın. İnşallah çözülür hepsi. Ben de çocuğum olunca bu kadar depresif olacağımı tahmin etmezdim. Birkaç kez bebeğimi sarstım, yeter diye bağırarak. İnanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.

Tugce16 arkadaşlara katılıyorum cnm..eşim yoğun çalışıyo uyandırmayım olayına katılmıyorum emek vermeden zahmet göstermeden hiçbişeyin değeri anlaşılmıyo bağ kurablmeleri için de bakıma dahil olmaları gerek bnm 2 çocugum da kolay diil bzn tek tek söylemem de gerekse eşimden yardım istyorum, gece hersey bende çnkü kızım benden baskasını istemiyo geceleri,yoksa oğlum da uyanırdı.
Eşin senin yoğunluğunun ruh halinin farkında diil ona göre olması gereken bu ztn.seni anlamadgı için de gitme isteğini önemsemiyo gbi geldi bana ,gitsen ne de iyi olur sizin için.

Canım anladığım kadarıyla aileler arasında sıkıntılar var dediğine göre eşin ailesine karşı yani kendi ailesi istemiyor onlar kızar diye çekiniyor ve seni kendi ailene gönderemiyor çok üzücü maalesef yoksa bu kadar istediğini görüp ısrarla babanın evine göndermemesinin bir açıklaması olamaz.

"Şuan inada bindi belki 1 ay içinde birlikte gideriz " demesi ne kadar bencil olduğunun bir diğer göstergesi "benim gönlüm razı değilken gitmeyi nasıl göze alacaksın" da başka bir ilginç yorum ne kadar büyüttü bu durumu ne var burda göze alacak risk mi var ortada bunalmışsın babanın evine annenin yanına gitmek istiyorsun göze almak ne demek, ilginç istediği olsun istedi ve oldu şuan eşine çok sinirlendim. Kardeşimin eski eşinin davranışları geldi gözümün önüne, gitme derse gidilmeyecek onun gönlü olmadan hareket edilemez edilirse surat mahkeme duvarı gibi olur son sözü o söyler dii eskiden. Neyse Allah yardımcın olsun canım ne diyim.

aaa hiç bilmiyorum ki almadm daha çocuk hasta başka ilaçlar içio içmek istemio hepsi üstüste gelmesn dedm.

aaa hiç bilmiyorum ki almadm daha çocuk hasta başka ilaçlar içio içmek istemio hepsi üstüste gelmesn dedm.
Biraz iyileşsin bebeğin hergün kefir içirmeye başla bağışıklığı düşük çok sık hasta oluyor kuzu yazık zorlanıyordur

Ben büyük oğlumu da aynı balık yağıyla büyüttüm şimdi okula başladı hâlâ kullanıyorum geçen gece bebek hiç uyumadı diş kontrolü için Medicanaya gittim bizim dr yoktu Esma hanım diye bir bayan başlamış ona muayene ettirdim balık yağı hakkındaki fikrini sordum, beyin sinir ve göz sağlığı açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum benim oğlum 9 yaşında bebekliğinden beri iciririm yaz dönemi dışında ara vermedim dedi sıklığını sordum aynı şekilde gün aşırı bir çay kaşığı yeter abisine de bir tatlı kaşığı ver dedi.

ölçü yoksa neye göre yarım ölçü dedi ki bu adam anlamadm bide haftada 1 balık yediğini söyledim gerçi msjla sormuştm arkadaş ta kendş doktoruna soracak bu hafta medilife miktat beye bakalım o ne dicek

Günaydın uzun zaman oldu sanırım

kızlar kefir mayalayan var mı ?aldım yapacağım ama tırsıyorum.

Kızlar balık yağı konusunu araştırmadım ama her gün balık yemez ki insan. Neden her gün verin diyorlar. Biz üç günde bir somon ya da palamut yiyoruz. Zaten en yağlı balıklar olduğu için gerekli şeyleri alıyordur diye düşünüyorum.

Tugce16 canım insallah sorunlariniz cozulur...bizimle empati yapmalari cok zor bu adamlarin.yapabilenlerde tek tuk sanirim.Herkes bir sekilde bi sinavdan geciyo diye dusunuyorum artik bende.koyverdim gitti !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…