2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet canım çok doğru tespitler bence de. Empati yoksunu insanların sonradan bu yeteneği nasıl kazanabileceğini bilmiyorum ama çevremde de gördüğüm kadarıyla yeni nesil biraz daha iyi eskiye göre. Galiba hayattaki mecburiyetler bir şekilde değişmeye zorluyor erkekleri ama elbette değişime direnen büyük bir kesim de mevcut hala. Ben de senin gibi çok şükrediyorum inşallah bütün eşler en kısa zamanda eşlerine yardımcı olmayı becerebilirler de anneler daha fazla yorulup üzülmezler.

Teşekkürler canım ben de bakayım haftasonu.

Amin canım inşaallah, çok doğru söylemişsin sen de. Zamanla hepsi normale döner inşaallah.
Nasıl oldu senin ufaklık?

Amin canım inşaallah, çok doğru söylemişsin sen de. Zamanla hepsi normale döner inşaallah.
Nasıl oldu senin ufaklık?
Hala burnu tıkanık malesef geniz akıntısı da var öksürüyor baya. Burnu akmıyor aksa rahatlayacak biraz ama serum fizyolojikle bile çok az akıyor. Tabi huysuzluk da hat safhada, uyku yok, iştah azaldı. Ben de huniyi taktım takıcam az kaldı Bu arada hiç bir şey yemek istemiyordu dün ben de biraz telefondan baby tv açtım ordaki müzikler çok hoşuna gitti ve ağzını açtı bir güzel yemek yedirdim ben de. Ekran vermek doğru değil biliyorum ama bazen işe yarıyor galiba

Kizlarrrrr dişimiz çıktı sonunda alttan patlamis bi tane :)))yurudukten sonra gelen emekleme , 1 yastan sonra cikan ilk diş farkli bi tur benim cadı :)))
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun inciniz darısı diğerlerinin başına, ağrısız sızısız gelsinler inşallah

Felaket tellalları yine iş başında desene Ben anlaşılacağını sanmıyorum, anlaşılma imkanı varsa bile bunu söyleyenlerin anlayabileceğini sanmıyorum
Aynen:)) olur mu hiç, kadın bir bakışta teşhisi koyup tedavi bile önerdi
5 yaşına kadar ayaklarının altında kavis olmazmış zaten.

Acaba sıcak buhar mi yapsan? Kızımın banyodan sonra sumukleri akıyor oradan aklıma geldi.

Oy oy oy durum felaket desene.
Ben ekrana aşırı karşıydım canım ama bir baktım ev dışında kafeye filan gidiyoruz çocuk kitlenmiş gibi ekrana bakıyor filan dedim kaçış yok yavaş yavaş aştım o takıntımı. Yemek vakti de böyle zor zamanlarda gayet kurtarıcı oluyor. Önemli olan çocukla ilgilenmemek namına ekran vermemek bence yani otursun izlesin bende işimi göreyim keyif yapayım kafasında olmamak. O bilinç kaybolmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim büyük kız 28 aylık şimdilik gözlemlerim böyle :)

Kizlar menenjit asisini biz menectra yaptirmistik 1 yas asilarinin oldugu gün onuda mi yaptirdiniz 2.dozunu
Canım bizim doktorumuz bir yaş aşısını olsun ardından 15-20gün sonra kan tahlili yapılsın bir iki hafta sonra da menenjitin ikinci dozu yapalım dedi. 13.ayın uygun olduğunu söyledi. Tabi Aralık koymasında çocukta fobi oluşmamasını sağlamak da var. Sağlık ocağında da bir yaş aşısıyla menenjit arasına 4 hafta konulsun dendi.

Ya birisi kızımın ayağına bakıp düz taban dedi. Anlaşılır mı bu yaşta ?
Ay benim de eltim dedi. Kendi çocuğu da benimkinden üç ay büyük güya onunki düz taban değilmiş:)

Yok öyle bişey. 5 yaşına kadar normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…