2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kurutma makinası kullanan var mı? Memnunmusunuz? Çok sık çamaşr yıkandgı için artık kurutmak çok zor kimle konştysam memnun makinam lg ,üstne koymak için lg almam gerek ya da baska bi yere koyucam gider olayı nasıl oluyo balkonda kullanablrmyim ki?

Ben :) çok memnunum. Grundig gdh 80 kullanıyorum. Balkonlarım kapalı değil evin içinde kurutmak sağlıklı değil diye aldım. Makinam electrolux ama üstü koymak için müsait değildi. Ayrı bir yere koydum aynı derin dondurucu gibi priz olsun yeter istediğin her yere kurabiliyosun, ister gidere bağlıyorsun gidersen gidiyor ister su tankı var kuruttukça tanka dolduruyor sen tankı boşaltıyorsun. Ben her yıkamada tankı boşaltıyorum. Her ne marka alırsan al ısı pompalı al diğerleri(eski teknolojidekiler) kombi mantığı ile çalışıyor ve çevreye çok ısı yayıyor sağlıklı değiller, ayrıca fazla elektrik tüketiyor.
Isı pompalıların desibeli hep çok yüksek bu makinede sesli çalışıyor o yüzden balkon kurulum için ideal olur.

Son düzenleme:
ateşli hastaysa aşı yapmıolar ztn

doğum günü geçince yapıolar ama sağlık ocağıno ara istersen aşı kalmadı fln diebilirler bizim sağlık ocağı randrvu veriyo kişi sayısına göre aşı geliyomuş o gün aşıyı açıp bitiriyolar kafamıza göre götürmüyoruz yani

Evet canim cevremde tv kolik cocuklar var maalesef bizim tv dogdugundan beri acik zaten hic ilgisini cekmedi..tv yi siradan olagan bisi gibi goruyor.belki kapatip acsaydik onunden alamazdik diye de dusunuyorum.

Evet canim bende kullaniyorum Arcelik..babam bebek dogunca hediye almisti sagolsun.cok kolaylik oluyor.gider icin su tanki var ona doluyor su..kuzunun bazi kiyafeerinde cekmeler oluyor ama servis bebek esyalarinda oluyor abla pamuklu oldugu icin demisti.bende biraz buyuk aliyorum cekince tam ustune gore oluyor :)))

yesoka90 Eowynn_arwn tanklı mantıklı o zmn ses yaptgı için de balkona kurayım ,balkonlarım kapalı güneş kurutuyodu artık kurumuyo bi de is gbi toz gbi koku kalıyo çamaşırlrda onu da sevmiyorum enerji tasarruflu olana bakayım kıyaftlerdeki tüyü de topluomuş evet evetbana şart oldu:) saolun canlar

Bizi aşılar için doğum gününden sonra 1 hafta sonra çağırdı doktorumuz.

Çok geçmiş olsun canım bu öksürük ve geniz akıntısı ne kötü bir şeymiş geçmedi gitti denemediğim şey kalmadı. Dün ve bugün sauna gibi yaptım banyoyu o biraz rahatlattı gibi ama hala devam ediyor :-/

Fineas ben de kurutma makinesi kullanıyorum ama bebeğin kıyafetlerini küçültüyor. Bir de kaliteli pantolon, bluz gibi şeyleri atmıyorum çabuk eskimesin diye. Onun dışında her şeyi atıyorum. En güzeli nevresimleri asmakla uğraşmamak. LG’nin üstüne illa LG olacak diye bir şart yok. Farklı markalar da oluyor diye biliyorum. İnternetten bir bak istersen

Hello baby değil mi? Nasıl memnun kaldın mı bir de hangi modeli aldın acaba? Ben de alamadım bir türlü karar verip.
Hellobaby nin ürünleri dandik geldi bana,uyku tulumu gbi astronot tulum üretmişler kışın nasıl korucaksa,uyku tulumlarını görmedim ama diğer ürünlerni begenmedm

Üste kurulum için aynı makina olması gerek dye biliyorum bi aparatı oluyomş emin diilim ama herkesten onu duydum önmzdeki aya kdr alıcm inşallh bi araştırayım çekme olayı kötymüş yaw

Kizim çok sık ve sulu kaka yapıyor. Dişten olsa pişik de olurdu ama yok. Hayırdır inşallah...

Benim makinam şimdiye kadar 7-8 defa kızların çamaşırı için kullandım çekme yapmadı daha fazla kullandıkça yazarım

Ben gün boyu evde duramıyorum herlde bgn tam bi pazar yaşadık evde takıldık hep havada kapalı içim bayıldı oğlum bile soruyo misafr gelcek mi dye ,tempoya öyle alışmışım ki sabit durmk yaramadı..
+1
Evde durmadık Allahtan ama sabahtan bir tur ikindi bir tur çıktık kısa kısa ona bile bıdırdandım yok günübirlik şehir turu yapsaydık filan diye. Havalar kapalı olunca hepten basıyor beni.

Selam kızlar kısa bir aradan sonra geri döndüm. Son 1 haftada aksilikler pesimi bırakmıyor. Telefonumu klozette düşürdüm herşeyi alelacele yapayım derken bu da oldu sonunda . O yüzden takip edemedim sizi. Bugünde gecen haftada aldığımız sıkma nar suyunu dökeyim şişesini atayım dedim. Şişeyi açarken kapak bir fırladı gözümüm yanına beyninden vurulmuşa döndüm. Böyle acı hissetmedim hayatımda. Şişti ve hafiften morardı. Ilk defa böyle birşey başıma geldi allahtan oğlum yoktu yanımda. Bazı meyveler durunca gaz sıkışması yapıyormuş böyle kötü bir tecrübe oldu maalesef

Bizimki çorbayı bırakali 3-4 ay oldu hiç çorba içmiyor cunki kasığa ağzını açmıyor. Bu aralar yogurt yiyor kendi kendine. Herşeyi kendi yemek istiyor çatal kaşıkla ben verince yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…