2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Döküntü oldu bizde ama dr normal dedi aşıdan sonra beklenen birşeymiş. Başka yan etki olmadı

Kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun:) eşinin bir sıkıntısı mi var acaba
Teşekkür ederim:)
Aklıma öyle de geldi biliyor musun. Allah korusun bişey mi oldu diye.. yok ama haberi gelirdi.
Bi konuşsa da anlasam..
Aileme bile trip atıyor. Onlarin msjlarina bile cvp vermiyor. Onlarla ne alıp veremediği varsa. Ayrılırız biz ya büyük ihtimalle.

Bu aralar benim oğlumda da bir.corap merakı var sürekli elinde bir çorapla geziyor. Çekmecede çorap kaldı sizinkiler de öylemi?

Ne kadar ilginç ve kötü bir tecrübe olmuş çok çok geçmiş olsun göz kenarı çok hassas Allah korumuş gözüne gelmemiş. Çalışma hayatı zor Allah yardımcın olsun hem ev hem iş hem bebek.

Benim de aklımı çeldin şimdi ya En sevmediğim iş çamaşır as/topla kaldır bi daha as o kadar çok üst değişiyoruz ki yıkasam kurumuyor bazen. Kışın zaten bütün evi deterjan kokusu sarıyor çok rahatsız edici gerçekten.

Onun ailesi ile görüşmüyor musun canım onlar ne diyor bu duruma???

Msjini yeni gördüm canım ya geçmiş olsun.. evet iyi ki oğlun yokmuş o anda..

Şiddetle tavsiye ederim :) ben ev içinde çamaşır kurutmak astıma sebep oluyor diye aldım.

Hellobaby nin ürünleri dandik geldi bana,uyku tulumu gbi astronot tulum üretmişler kışın nasıl korucaksa,uyku tulumlarını görmedim ama diğer ürünlerni begenmedm
Evet kaliteli değil ama fiyatları görece uygun geldi bana. Ben body ve eşofman altı gibi ürünlerini kullandım. Bir süre sonra kullanılmaktan ve yıkanmaktan ağzı burnu bi yere gidiyor, pütürleniyor filan ama bu süre hep kızımın bir beden büyüklere geçtiği zamanlara denk geldi o bakımdan sorun yaşamadım ben

+1
Evde durmadık Allahtan ama sabahtan bir tur ikindi bir tur çıktık kısa kısa ona bile bıdırdandım yok günübirlik şehir turu yapsaydık filan diye. Havalar kapalı olunca hepten basıyor beni.
Aynen yaa kış geliyor diye beni de basmaya başladı. Şöyle güneyde filan yaşasaydım keşke diyorum Nasıl geçecek bu kış bakalım. Çok bunalırsam işe başlarım diye düşünüyorum ben de ama diğer taraftan kızımı düşününce de yok yok başlamam diyorum. Ne zor şeymiş, zamanla hazır oluruz umarım kızım da ben de...

Off çok geçmiş olsun canım Allah’tan gözüne girmemiş. Aksilikler bir başlayınca birbirini çekiyor sanki benim de hep öyle olur. İnşallah bununla geçmiş olsun

Acaba kızının videolarını, resimlerini filan mı göndersen sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…