2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çözecekseniz söylemeyin ama ayrılık olabilir filan diyorsun o boyuta getirmeden ailelere söyleyin ki onlar çaresini düşünür belki bir yolunu bulurlar.
eşim sonra der ki niye söyledin. benim şu anda yaptığım sabırla beklemek .Sonunu çok merak ediyorum çok heyecanlı :))

Sağol canım fikrin için. Ama d.günunu bile kutlamadıktan sonra hiç gerek duymuyorum.
Çok haklısın ama bir şekilde inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunları. Zaten eşin gelince sorun kalmaz belki de uzaktan yürütmenin zorlukları ve psikolojik etkileri olabilir bunlar.

Çok haklısın ama bir şekilde inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunları. Zaten eşin gelince sorun kalmaz belki de uzaktan yürütmenin zorlukları ve psikolojik etkileri olabilir bunlar.
Umarım öyledir. Bir an önce gelsin istiyorum o yüzden. Dün rüyamda onu gördüm, eve geliyordu ve herşey düzeliyordu :)

Şu anda yanımda yatıyor. Uykusunda yine kaka yaptı ve yine ishal, çıkan sesten belliydi.

Üste kurulum için aynı makina olması gerek dye biliyorum bi aparatı oluyomş emin diilim ama herkesten onu duydum önmzdeki aya kdr alıcm inşallh bi araştırayım çekme olayı kötymüş yaw
Yok canım. Mesela Arçelik in üzerine Arçelik ve Beko oluyor. Belki LG’ye uyan başka marka da vardır.

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Onun ailesinin haberi yok hiç bişey söylemedim, söylemem. Hatta onu soruyorlar, iyi selamı var diyorum.
Canım acaba birşeyler çıtlatsan mı ailesine, bu kadar sesinin çıkmaması hayri alâmet değil bence, insan yalnız yaşayan eşini kızını merak etmez mi endişelenmez mi bu nasıl inat hayatımda görmedim duymadım, kimseye cevap vermiyor koca adam çocuk değil ya Allah korusun adama bişey olmuş olmasın ailesinin bilmeye hakkı var bence.

Üste kurulum için aynı makina olması gerek dye biliyorum bi aparatı oluyomş emin diilim ama herkesten onu duydum önmzdeki aya kdr alıcm inşallh bi araştırayım çekme olayı kötymüş yaw
Canım ben 5 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum kurutma makinem Bosch çamaşır makinemin üstüne monte ve su tankı gidere bağlı sürekli su boşalmakla uğraşmıyorum aklında bulunsun imkan varsa tankı gidere bağlasınlar. Çocuk kıyafetini ilk atmada hafif çektiriyor ama ben zaten hep büyük alıyorum sorun olmuyor tozu tüyü topluyor kıyafetleri inanılmaz yumuşak yapıyor ben çok memnunum tavsiye ediyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…