2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bu aralar benim oğlumda da bir.corap merakı var sürekli elinde bir çorapla geziyor. Çekmecede çorap kaldı sizinkiler de öylemi?
bnm ki 4 5 aylıktan beri çorap çıkartıp duruo etrafta kendi çorabı varsa onlarıda kemirio hayır yumuşak dişte kaşımıyodur nie kemirio anlamış değilim

Msjlari okuyor ama cvp yazmıyor. bana "ben gelene kadar mesaj atma arama" yazdı. Evet aynen çocuk gibi davraniyor. Onun evliliğimiz boyunca attığı tribi ben 1 kez bile atmadım.

Ben işe başladım ama hala hazır hissetmiyorum :)

He çok becerikli kahve yedi krem yedi çok vitaminli büyüyor benim kızım :))
Bende kucukken arko krem yerdim hatirliyorum balik yemi vs :))) farkli tat aramis kuzucuk :)

Yerimmm masallah sanaaa :)))

Msjlari okuyor ama cvp yazmıyor. bana "ben gelene kadar mesaj atma arama" yazdı. Evet aynen çocuk gibi davraniyor. Onun evliliğimiz boyunca attığı tribi ben 1 kez bile atmadım.
Ilginc canım gercekten dunya hali binbir turlu sey oluyor.ne demek arama yazma ! Rabbim hakkinizda hayirli olani versin canım..

ooo sen de az değilmişsin:))
Amin canım sağol ...

Ne değişik rahat bir adam, giriş katta yalnız yaşayan bir karısı ve çocuğu var haftalarca yada aylarca aramıyor aranmak istemiyor insan merak eder ne durumdalar diye nasıl dayanıyor, benim kardeşim giriş katta yalnız yaşıyor çoğu zaman uçuşta evde olmuyor ama ben hep arıyorum ne biliyim korkuyorum Eowynn_arwn dediği gibi dünyanın binbir türlü hali var Allah doğru yolu göstersin eşine canım ne diyim sanada Allah sabir versin.

Bahsetmez ki. çok ciddi olsa da söylemez.
Bence eşin ne kadar şanslı olduğunun zırnık farkında değil, ilişkinizde resmen sen erkek o da trip atan genç kız rolünü üstlenmiş. Bu yaptığına bizim neslimizde yetişen kolay kolay hiçbir kadın tahammül edemez oysa ki sen ah bir gelse boynuma sarılsa bende ona sarılsam diye bekliyorsun sevgin bu duyguların önüne geçiyor.. Yazık çok yazık.. İnşaallah seni daha fazla yıpratmadan kıymetini anlar canım..
Seni olumsuz bir tavra itmek istemiyorum(yerinde olsam yapacaklarımı hayal dahi edemezdi eşim) ama kendinin kıymetini bil arkadaşım. En başta sen kendi kıymetini bileceksin ki o da senin kıymetini anlasın.

yani haklı olsa bile, kızsa küsse bile en azından kızını arayıp sorması lazım. Ona okkalı bir mesaj yazayım diyorum ama yine cevap vermezse çıldırırım o yüzden yazmıyorum. Amin canım çok sağol.

Aslında çok iyi bir adam, çok iyi bir eş ve baba (gercekten) ama katır inadı ve deve kini var:) en azından ne zaman geleceğini bilseydim ya. şirketine sorayım diyorum ama eşine niye sormuyorsun derler dedikodu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…