2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aslında çok iyi bir adam, çok iyi bir eş ve baba (gercekten) ama katır inadı ve deve kini var:) en azından ne zaman geleceğini bilseydim ya. şirketine sorayım diyorum ama eşine niye sormuyorsun derler dedikodu olur.
Canım aynı evin içindeyken iyi olmasa zaten evli kalmanın bir anlamı yok. Benim anlamadığım sen ne yaptın ki eşin bir daha arama, yazma dedi? Ve bunun üstüne seni geçtim kızı için dahi parmağını kımıldatmıyor?

Onu arayıp sormamisim. Ki öyle bişey yok. Yazışmalarımiz var. Ekran görüntüsü alıp attim "bak bakayım sormuş muyum" dedim. Elimde ispat var. Nuh diyor peygamber demiyor. Annem diyor ki bunu bahane yapıyor. Bahane yapmasına gerek yoktu, direkt söyleyebilir halbuki ne istiyorsa.

Sen eşini muhakkak hepimizden iyi tanıyorsun. Sence bunu bahane mi yapıyor?

Sen eşini muhakkak hepimizden iyi tanıyorsun. Sence bunu bahane mi yapıyor?
Bu kadar uzun sürmesi hiç normal değil. Evet bahane olabilir. Ya buraya gelecek ayrılalım diyecek, yada hiç gelmicek onun yerine boşanma kağıdı gelecek. Öyle bir senaryo var şu an aklımda.

Sen daha iyi bilirsin canm ama bu kadar rahat davranan bir adam mesajlarına cevap vereceğini sanmiyorum.
Iyi bir baba olduğunu anlayacak kadar çocuklu vakit geçirebildiniz mi? Hadi sana bişeyleri bahane edip çok kızdı kızına evladına böyle yaklaşması tabi ki normal değil.Tam olarak iyi babalık böyle olmuyor canım..Sana çok iyi bir eştir onu bilemem tabii..Bana da biraz bahane ediyor gibi geldi Allahtan ailen yakınında, umarım bir hiç uğruna yuvanızı yıkmaz.Sen iyi birine benziyorsun hakkında ne hayırlısıysa o olsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Şu dönem biraz kritik bir dönem sanırım evlilik çocuk öncesi ve sonrası diye ayrılıyormuş gerçekten. Çocuklar 1. Önceliğimiz olunca eşler 2. Plânda kalıyor. Eşimle 14 senelik geçmişiz 8 yıllık evliliğimiz var hiç olmadığı kadar çok tartışıyoruz. Genelde çocukla ilgIli. Biz yakınken halledemiyoruz tartışıyoruz filan sonuca bağlıyoruz ama sizin uzakken çok zor. Erkeklerde sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorlar sorun ondan çıkıyor bence. Inşallah çözersiniz en kısa zamanda

Altını açardı, onu gezdirirdi, ilgilenirdi, bilmem ki.. İyi bir insan ama gözü döndümü çok fena inadı var. Evet iyi ki ailem var. İnşallah iyi olur kimse istemez yuvası dagilsin. Ve eğer ayrılırsam ben hiç toparlanabilecegimi sanmıyorum. Şu anda bile ilaç alıyorum ondan böyle şakaya falan vuruyorum.
Çok teşekkür ederim canım vaktini ayırıp yardımcı olmaya çalıştığın için.

Ben çocuk doğduğu gibi aldım iyiki almışım dediğim şeylerden biri. Çok büyük rahatlık gerçekten. Arka balkonda bizimde

Evet şaka yollu benim pabucum dama atıldı gibi imalarda bulunurdu.
Kimisine ayrılık iyi gelir özler falan. Bize asla yaramıyor uzakta olmak.
Amin canım çok sağol

Keşke elimden gelse birşeyler yapabilsem ama...
Dönerse ve herşey yoluna girerse canım bu uzaklık olayını bidaha yaşamamak için ne gerkiyosa onu yapın canım başka iş arayışına girin son çare.Ne kadar üzücü de olsa bir söz var "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" maalesef hayat böyle..

Haklısın evet doğru bir söz. Bakalım zaman neyi gösterecek artık.

Geçmiş olsun ya görünmez kazalar olmş dün yazıcakmışım msg yrm kalmış kızıma koştum muhtemelen:)

liliyaa şimdi anlattıklarına göre eşinin hareketleri kbl edilir gbi diil ama sen içindesin ve Allah sana bunun sabrını veriyo,gerçekten çok ilginç ki sen eşini seven birisin daha önce kafama takılmştı yazmıştım hatrlarsan para için eşinden çocugundan uzak olup aile hayatını bilmeyenler var para şart ama çocugunun büyüdğünü göremedkten sonra o paranın da tadı kalıyo mu ki..sen onun inadını bildgin için de çekiniyosun ailesine söylememişsin söylersen bi tripte bunun için yiceksin belki.güvenin de sarsıldı şimdi.Allah sizi korusun canım ne diyim herseyin hayırlısı.ama sakin kalmk gerçkten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…