2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Imkanin varsa çalışma. Kızınla ne kadar vakit geçirsen kardır en güzel zamanları. Ben çok özlüyorum oğlumu süt izni de bitti

Beni oraya almaya çalıştı ,vize için uğraştı. Boşuna kalmadı orda canım ya. evet ailesi bile çekinir ondan..
Amin canım sağol.

aynen biz de eşimle tartışmazdık pek çocuktan sonra resmen aramız bozuldu. Birbirine vakit ayıramamak ve çocukla ilgili konulardaki fikir ayrılıkları eşlerin arasını açıyor bence. Evlilik yolunda gitmeyince 2. Çocuğu yaparlar mesela bu çok saçmaymış şimdi idrak ediyorum

Beni oraya almaya çalıştı ,vize için uğraştı. Boşuna kalmadı orda canım ya. evet ailesi bile çekinir ondan..
Amin canım sağol.
Boşuna diil cnm ama bu süreçte senin kafana boşanma ihtimali gbi durumunuzdan upuzak şeyler soktu çnkü hatrladgım kdryla sen eşin evdeyken çocuktan sonra onu özlüyorum evde bile vakit geçiremiyorz dyodun neyse gelince maddi olarak çok rahat edersinizde gezip tozup bunları hiç yaşamamışa dönersiniz:)

Bu kadar uzun sürmesi hiç normal değil. Evet bahane olabilir. Ya buraya gelecek ayrılalım diyecek, yada hiç gelmicek onun yerine boşanma kağıdı gelecek. Öyle bir senaryo var şu an aklımda.
Ne biçim inatmış burcu yengeç mi. Eşimle aramız bozukken biz de konuşmayız ama annemlerdeysem mesela görüntülü arayıp oğlumu göster diyo. Kızını sorması lazım arayıp

Canım kusura bakma özelse ama maddi anlamda da mı destek yok bu süreçte? Nasıl idare ediyorsunuz bir ihtiyacı olsa çocuğun haberi bile yok babasının?

Evet iyiydik, yakın zamanda böyle oldu. Biz yine geziyorduk ki:) inşallah iyi olur sağol canım.

Aynen bi bakalım bu işe canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…