2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
son bi kez denerim belki.
Canım eşinin gelmesine belki de 4 hafta daha var ve sen beklemekten hap kullanacak boyuta gelmişsin. Bence boşa bekliyorsun.. Ayrılmayı da düşünmüyor olduktan sonra adım atmaktan seni alıkoyan ne? En azından ayrılmak isteyip istemediğini öğrenmelisin belirsizlik insanı çıldırtır. Ayrıca eşin gelecek bir süre kalacak ve tekrar gidecek muhtemelen. Sorunları çözmek için hep böyle yüzyüze olmayı beklerseniz pek muhtemel bir sonraki dönüşüne sen boşanalım diyeceksin. Hatalı davrandığını düşünüyorum. Yok yere bekliyor kendini tüketiyorsun.

Yazacağım mesaja cevap vermicek çünkü biliyorum. yazayım o zaman ya. Bakalım inşallah cevap verir.

Aynen öyle. Bu dönemi başarılı atlatanlarin evlilikler devam ediyor ben hep düşünüyordum o kadar severek evleniyorlar sonra ne oluyor diye şimdi anlıyorum çocuk evliliğe bambaşka bir boyut kazandırıyor. Ikı tarafında fedakar olması taviz vermesi gerekiyor. Bir yandan da erkekler ilgi alaka çok bekliyorlar ben kendime zaman ayıramıyorum diyorum. Bu da bir süreç hayırlısı ile geçecek. Ama çekirdek aile olmak da ayrı bir güzel. :)))

Bende de sorun var galiba genelde ben ilgi alaka bekliyorum :) eşim çok dem vurmuyor bu durumdan benden fırsat kalmıyo demekki garibime.oğlumun doğduğu gün anladım ben herşeyin değişeceğini. Oğlumu çok seviyorum ama doğduğu gün bile kıskandım. Çünkü eşim ilk kez ben acı çekerken gülüyordu. Benim sezaryen ağrılarım vardı ama eşim oğlumuzun başında nasıl tebessüm ediyor onu hiç öyle görmemiştim. Bana bakmıyor bile. Ben artık çok kötüyüm falan demeye başladım benimle de ilgilensin biraz diye :) bişeyim yoktu. Şimdi düşününce psikolojim harbiden bozukmuş. Sadece oğlumuzla ilgilendiği için çok buruk hissetmişim. O da bazen aynı şeyi hissediyormuş. İlgi 2 ye bölündü karşılıklı

O aramazsa ben onu arayıp sormuyormuşum. Sordum halbuki.
Fakiri fakir yapan bir kuru inattır demişler. O da biliyor herşeyi senin çocukla çok meşgul olup eskisi gibi olamayacağını da biliyo.Ama işte onun da psikolojisi bozulmuş. Ben ayrlacağınızı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun inş

O aramazsa ben onu arayıp sormuyormuşum. Sordum halbuki.

bu kadar mı. Yoksa bu konuşma sırasında onu kıracak bir şey mi söyledim acaba diye düşündüm. Şöyleki ben üniversite yıllarında anlatıdaydım eşim kütahyada tel ile görüşüyorduk. Ben duygularını tel ile pek belli edemem o yüzden hep alınırdı o zamanlar eşim ben seni özlüyorum ediyorum sen ozlemiyorsun filan diye. Acaba sizinde aranızdaki böyle bir şey mi? Uzaktan ilişki yürütmek çok zor bilirim. Hele mesajla görüşmek en risklisi bence. Orada mimik yok ses tonu yok herşey yanlış anlaşılmaya daha açık oluyor. Iyi yönünden bakmak istiyorum olaya

Belki de öyledir. amin inşallah hayırlısı

Kıracak bişey söylemedim. konuştuğumuz zamanlar çok kısıtlı saat farkından dolayı. Sadece orda akşam burda sabahken 1 kez konuşuyorduk. son zamanlarda çok yoğun çalışıyordu. Pazar günleri bile ve günde bir kaç saat uykuyla. İşi çok stresli, uykusuz ve yorgundu. üstüne bir de özlem, yalnızlık hissi... depresyonda belki de. Doğru evet uzaktan çok zor. mesajı çok yazarım anlayış göster der, az yazarım ozlemiyor olurum.
off of.

hey allam sanki liseli sevgilisiniz neyin tribi bu böyle. siz bir ailesiniz sorumlulukları var sana ve kızına karşı. orda zor durumda olsa sana söylemezmiydi
Huyu bu mesajı görünür yapar bırakır bide. o zaman gelirler bana. bilmiyorum canım ya valla ne yapsam ne yapmasam kafam çok karışık. kendimi suçlu görüyorum artık, bişey yaptım ki böyle yapıyor moduna geçtim .

Bizdede aynı durum eşimde var. Sürekli kaanla ilgileniyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor:) bende hanginize yeteyim diyorum benim kendime halim kalmadı diyorum. Şimdi oğlumu unutuyorum anca 10 da filan dalar. Mutfak darmadağan onu uyuttuktan sonra gidip oralari topladım ettim yarına hazirlik derken saat oluyor 11-11.30 sonra uyku geliyor tabiki :))) analık zormus zorrrr

Ben bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum bir anda bu kadar neden değişsin yoksa. Dediğin gibi belki depresyonda olablir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…