2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hayatta bazı şeyler var kolay kolay unutulmuyo,annem beni doğurmak için kendi memleketine annesigile gitmiş doğum oldgnda babamı aramışlar babam da hmn izin alıp gitmiş akrabalarına çok düşkündür şehre gelmiş ama hastanenin çk yakınında amcasıgil oturuyo hmn onlara gidip 1 gün orda kalıp ertesi gün hastanye geçmiş beni görmeye.annem çok kırılmş tabi,bana da çk ilginç geldi bu durum nası yani dedim ki babam çk düşkündü bize.ilk doğumgününde aramıcak kdr ne olablr dye düşünüyo insan gerçkten başına bişe mi geldi acaba dye bile düşündürür insanı.

Bazen Kaan ı annenlere bırakıp Başbaşa biyerlere gidin canım benim öyle çok gönlüm oluyor eşinin de olur :) analık zor tabi ben asla bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim

Bazen Kaan ı annenlere bırakıp Başbaşa biyerlere gidin canım benim öyle çok gönlüm oluyor eşinin de olur :) analık zor tabi ben asla bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim

Aynen bende :)))) bırakamıyoruz ki ikimizde isede başladım ya iyice vicdan yapıyorum

Kızlar 12 ekimde bir yaş aşılarını vurdurduk, 18 ekimde kızım ateşlendi. Virüs olduğunu düşünerek calpol, Dolven dönüşümlü kullandık iki gün ve bu sabah artık ateşi bitti çok şükür.

Öyle sevindim ki iyileşmesine. Hasta olunca inanılmaz vicdan azabı çekiyorum. Neyse öğlen bir baktım ki sırtında ve göğsünde döküntüler başlamış
Hemen hemşireyi aradım. Aşı on beş günden önce döküntü yapmaz dedi. Aşının üstüne viral bir şey geçirdiği için döküntü oluyor dedi. Ve kaşındığı için sürekli huzursuz, çığlık atıyor, ağlıyor yavrum

Geçmiş olsun canım. Kantaron yağı doğal bulabilirsen sür istersen

kızlar bebişler bultaklarla oynuyor mu bnm canavarın oyuncaklar uzun süreli ilgisini çekmiyor ama bultak hoşuna gitmişti eve geldiğimizde hemen başına oturuodu. şimdi bütün şekilleri öğrendi artık oynamıyor. keşfedilince gizemini yitirdi. acaba 2 parçalı yapboz mu alsam. yuvarlak, kare, üçgen, beşgen, artı ve yıldız vardı bultakta.

Çok geçmiş olsun döküntüler hangi bölgede? Altıncı hastalık mı acaba?

Herkes ateşlenir hasta olur da benim büyük kız durur mu? Elbette hayır yoksa çocuk kendini gruba ihanet etmiş hisseder. Ufaklık hasta olmasa bari.
ay geçmiş olsun en fenası da eve gelen hastalığın bebeklere bulaşması biz 1 hagta antibiyotik kullandık yavrum hala öksürüo burnu tıkalı

Deniziminannesi canım oğlumu götürdüğümğz doktor artk serum fiz yerine tonimer basınçlı spray den kullanabilirsiniz daha ii açar burnunu dedi siz kullanıyodunuz die hatırlıyorum memnun musun

Çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah atlatır hemen. 6.hastalık gibi bir şey mi geçiriyor acaba?

Herkes ateşlenir hasta olur da benim büyük kız durur mu? Elbette hayır yoksa çocuk kendini gruba ihanet etmiş hisseder. Ufaklık hasta olmasa bari.
Çok geçmiş olsun canım hastalık mevsimindeyiz herkes hasta kuzucuklar da nasibini alıyor malesef. İnşallah bulaşıcı bir şey değildir de ufaklığa bulaşmaz.

ay geçmiş olsun en fenası da eve gelen hastalığın bebeklere bulaşması biz 1 hagta antibiyotik kullandık yavrum hala öksürüo burnu tıkalı
Aynen yahu nasıl bir tıkanıklıksa anlamadım gitti. Banyoda buhar iyi geliyor buhar makinesi alacağım en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…