2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım hastalık mevsimindeyiz herkes hasta kuzucuklar da nasibini alıyor malesef. İnşallah bulaşıcı bir şey değildir de ufaklığa bulaşmaz.
Çok sağol canım, inşaallah kışın düzgün kar yağar da mikroplar kırılır bu kıştan tek beklentim :)

Yaa canım buhar makinesini neyin üzerine bırakıyorsun ve nekadar araliklarla acip kapatiyorsunuz odayi cok cabuk sogutuyor sanki :)
Şifonyerin üstüne uyku öncesi yarım saat açık bırakıyorduk canım gece de bir 20 dk kadar açıp kapatıyorduk, evet soğutuyor kesinlikle :)

Ayy bendee her soran hani hemen basliyacaktin noldu diyor :) 6 aylik olsun dedik sonra 9 aya kadar emsin dedim yasina geldi aman nolacak su ucretsiz bitsine döndük :) ucretsiz bitince cok cok zor olcak gözüküyor iyice alistik
Aynen benim de öyle oldu işim yoğun olmadığı için hemen dönerim diyordum sonra kıyamadım derken peşine tekrar hamilelik dedim zaten başbaşa geçireceğimiz zaman az neden döneyim derken 2 buçuk yıl oldu :) Allahtan haftada bir yarım gün yoksa yine dönemezdim. Yılbaşında sınav dönemi var haftada 2 buçuk gün filan gitmem gerekecek şimdiden ücretsiz izin alma planı yaptım :))
İşe başlamak zorunda kalan arkadaşlar çok özlüyorum bebekte çok özlüyor çok zor oluyor yazdıkça benim burnumun direkleri sızlıyor, onlara ne zordur kimbilir.

Dr bize döküntü artarsa ve kaşıntı olursa ilaç veya krem vereceğini söylemişti ama gerek kalmamıştı

Çok zor hemde

Herkes ateşlenir hasta olur da benim büyük kız durur mu? Elbette hayır yoksa çocuk kendini gruba ihanet etmiş hisseder. Ufaklık hasta olmasa bari.
Cok gecmis olsun canım.insallah atlatir hemen.bizimde baba hasta gibi bakalim offff ! Illaki biri getiriyo eve hastaligi..

Deniziminannesi canım oğlumu götürdüğümğz doktor artk serum fiz yerine tonimer basınçlı spray den kullanabilirsiniz daha ii açar burnunu dedi siz kullanıyodunuz die hatırlıyorum memnun musun
Cabim bende tonimer kullaniyorum ve cok cok memnunum.aninda aciyor tikali burnu
@nisandeniz canim cok gecmis olsun kuzuya..

Geçmiş olsun cnm atarax verebilirsin bu döküntlerde rahatlatır onu.

Yaa canım buhar makinesini neyin üzerine bırakıyorsun ve nekadar araliklarla acip kapatiyorsunuz odayi cok cabuk sogutuyor sanki :)
Taburenin üstne koyuyorum ,1 saat açıp kapatıyorum bi de sbha karşı 1 saat.çok tıkanırsa uyanıkken 15 dk direk altında dursun buharın kafasına penye bere takıp.doktor önermşti

Şifonyerin üstüne uyku öncesi yarım saat açık bırakıyorduk canım gece de bir 20 dk kadar açıp kapatıyorduk, evet soğutuyor kesinlikle :)

Taburenin üstne koyuyorum ,1 saat açıp kapatıyorum bi de sbha karşı 1 saat.çok tıkanırsa uyanıkken 15 dk direk altında dursun buharın kafasına penye bere takıp.doktor önermşti

Oda cok genis olmadigi icin bende sifonyerin uzerine birakiyorum altinada bi carsaf birakiyorum fakat duvarlarimiz sanki nemleniyor buda ilerde ev akarina sebep olur dedi arkadas biraz tedirginlestim oyle bi sorunla karsilasiyormusunuz yesoka90 sanki sizde weewell kullaniyordunuz sizde var mi boyle bi sorun

Hangisini kullaniyorsun canim

Eklentiler

• images (2).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 37
  • images (1).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 39
Deniziminannesi canım oğlumu götürdüğümğz doktor artk serum fiz yerine tonimer basınçlı spray den kullanabilirsiniz daha ii açar burnunu dedi siz kullanıyodunuz die hatırlıyorum memnun musun
Yok canım ben bebeğe hiç kullanmadım ondan bir kere buruno serum fizy. sıktım burnuna hafif tıkalydi iyi açtı , onun dışında bir yaş aşılarından sonra korktum döküntü ateş vss bekledim şükür bişey olmadı ama büyük oğluma tonimer kullandım hasta olduğu zamanlarda ama kaç yaşındaydı falan hiç hatırlamıyorum inanki.

Allah razı olsun canım aynen öyle hastalık bir şekilde buluyor insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…