2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hiç öyle bir sorun yaşamadık on gün kadar peşpeşe kullandık yaşadığımız yer denizin dibi ve çok nemli olmasına rağmen. Bende altına bez seriyordum aynen bir de odanın kapısı kapalı oluyordu aktif çalışırken sonra açıyordum.

Geçmiş olsun canım. Kantaron yağı doğal bulabilirsen sür istersen
Kaşıntıyı hafifletiyor mu canım. Hemen yarın alayım. Sağ ol :)
Çok geçmiş olsun döküntüler hangi bölgede? Altıncı hastalık mı acaba?
Döküntüler kadınında ve sırtında canım. 6.hastalıkta inatçı bir ateş oluyor diye biliyorum. Calpol ve Dolven kullanarak ateş 39’u bulamadan iki günde atlattık çok şükür.

Çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah atlatır hemen. 6.hastalık gibi bir şey mi geçiriyor acaba?
İnatçı bir ateş değildi canım. Basit bir viral durumdu sanırım.
Geçmiş olsun cnm atarax verebilirsin bu döküntlerde rahatlatır onu.
Atarax bebeklere verilir mi? Hemşire beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi. İlaç önermiyorum dedi. Daha önce doktorumun sözünü dinlemeyip çok pişman olmuş biri olarak onu dinleyeyim en iyisi

Kantaron yağının bir tek ölüme çaresi yokmuş :)

Verilir cnm tam da bu döküntülü dönemde rahatlatan bi antihistaminik.sen bilirsin tabi ki.

Günaydın kızlar, ben teze odaklanmaya çalışıyorum annem bebek bakımı için yardımcı olmaya çalışıyor. Ama benimki memeye düştü. Tez derseniz okuma yapıyorum not alıyorum ama onları birleştirmek ölüm gibi. Yeni bir kavramsallaştırma ile uğraşıyorum benzer kavramlarla ortak ve farklı yönlerini açıklamam lazım. Dolar aldı başını yürüdü sadece e-booklara şimdiye kadar 350dolar kadar bayıldım. Ücretsiz izinde içime oturdu. Kimine yasal olmayan( :/ ) yollarla ulaşabildim allahtan.

merhaba kızlar bu aralar her zamankinden huysuz bizimki.zaten gece doğru dürüst uyumuyordu 2saatte bir en iyi ama 1 haftadır resmen bittim.gece 3-4ten sonra uyumuyor.sabah 6da bayılıyor 8de uyanıyor. çok az uyuyor böyle nasıl büyüyecek ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. bir de emziği bıraktırmak istiyorum.bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı ?nette okuduğum kadarıyla 2 yaşından önce biraktirin diyor.ama birşeyleri iyice fark etmeden bıraktırmak istiyorum.surekli ağzında emzik.sevmedigi bir emziği vardı onu mu versem ama gece nasıl uyuyacak diye de korkuyorum.

Gündüz kaç saat uyuyor? Ben 2 kere uyutuyorum 2 saat ve 1 saat uyuyor toplam 3 bazen 3,5 saat gündüz uykusu var yani. Ama gece dediğin gibi özellikle 3 ten sonra sık uyanmaya başladı. Tek uykuya mı geçmem gerekiyor diye düşünüyorum. Ya da başka bi sıkıntısı var çözemediğim

Verilir cnm tam da bu döküntülü dönemde rahatlatan bi antihistaminik.sen bilirsin tabi ki.
Bugün gidip döküntüleri gösterdim. Bu döküntü bile sayılmaz, hafif kızarmış dedi. O yüzden kaşıntı olmadığına karar verdi. Doktor boğazına ve kulağına baktı. Bir şey yok ama feci ağlıyor. İdrar yolu enfeksiyonu ya da azı dişleri çıkıyor dedi. Sabah idrar almaya çalışacağım

Kızlar merhaba uzun süredir bisey yazamadım. Takip etmeye çalışıyorum. Hem iş hem ev ve bebek zorluyor baya.

Fotosunu gönderdiğim kızkardeşimin 15 günlük bebeği. Poposu bu şekilde geçmiyor Bi türlü. Bez markası değişti. Poposu yıkanıyo. Hematan, desitin mor, bephanten arko zeytin yağı VS hepsi kullanıldı. Bana mantar olmuş gibi geliyor ama bilemedim.
Yardımcı olur musunuz hangi kremi kullanmalıyız. yesoka90 sen bilirsin ne yapmalı.

Bu arada hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsunn.

O zaman 6. Hastalık değildir canım o olsaydı ateşler içinde yanardı bu kadarla geçmiş olsun

gündüz 10da 1saat,3te 1saat uyuyor.aksam 9bucuk gibi uyuyor 12de emiyor.4ekadar en az 3kere uyanıyor 4te emiyor bazen 6ya kadar uyumuyor.6dauyursa 8de kalkıyor

oyyy yavrum kurban olurum annesi yediklerine dikkat etsin bence.pamuklu su ile temizleyip kurutsun. sudokrem gibi bariyer bir krem kullanabilir ama bence mutlaka bir doktor görsün.sık sık değiştirsin bezini.Rabbim şifasını versin

Geçmişler olsun :/ Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun benim iki kızım da emzik tutmadı ama ablamın oğlu çok emdi aynı dediğin gibiydi. Annem bir yaşını geçince bıraktırdı büyüdükçe çok daha zor oluyor dedi. Şu anda zaten zor bir süreçten geçiyorken onu da aradan çıkarabilirsin canım ama kararlı olmak gerekiyor kesinlikle caymamak gerekiyor
Üç günde atlatmıştı bizim oğlan darısı başına inşallah.

yesoka90 canım geçmiştir inşallah. Nasıl gidiyor ateş durumu ?
Allah razı olsun canım ateşi var ama 38i geçmiyor ilaç vermiyorum o yüzden dün kustu bugün şimdilik yok bugün ishal yaptı biraz viral birşey atlatıyor herhalde ağzında da aft çıkmış yemek yemiyor, ufaklıkta bişey yok şimdilik haftasonu da yatılı misafirler geliyor inşaallah kalabalıkta geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…