2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çok geçmiş olsun ağır pişik bence bapentes plus+çinkos+cenasten krem karıştırıp süreceksiniz her altını açtıkça kesinlikle ıslak mendil kullanmak yok ayrıca sabah akşam günde en az 2 saat altı havalanacak yani bezsiz yatacak. Uyurken bezsiz yatırabilir kardeşin. Altına alt açma serer böylece işese bile alt açma ıslanır o kadar. Havalandırma çok işe yarıyor. Allah şifa versin, inşallah sağlıkla büyüsün.

Saol canım benim. Pek küçük daha poposu ne hale geldi kıyamam. İnşallah tez zamanda geçer

Granger canım bahsettiğim yöntem ile üç günde sonuç alamazsanız o zaman travazol krem kullanabilirsiniz. Travazol krem kortizon içeriyor deriyi inceltir bu yüzden kullanmadan önce kesinlikle dediğim üçlü karışımı deneyin. Mantarın tek ilacı ise travazol malesef.

Canım ya sen bitanesin. Grubun bilgili, araştıran, ilgili, sevgi dolu annesisin. İyiki varsın. Allah razı olsun..

Tamamdır bu söylediğini de ilettim çok çok saol :**

Çok geçmiş olsun çok kötü görünüyor ;( bebeğe acı ve rahatsızlık veriyordur o . Allah yardımcınız olsun tez zamanda iyilessin inşallah

Çok geçmiş olsun çok kötü görünüyor ;( bebeğe acı ve rahatsızlık veriyordur o . Allah yardımcınız olsun tez zamanda iyilessin inşallah
Amin canım ya inşallah hemen geçer. İşin garip tarafı bebiş hiç ağlamıyomuş altını açarken falan rahatsızlık vermiyor gibi yani. İnşallah canı çok yanmıyodur kuzunun

Canım ya sen bitanesin. Grubun bilgili, araştıran, ilgili, sevgi dolu annesisin. İyiki varsın. Allah razı olsun..
Allah hepinizden razı olsun ben çok şey öğrendim bu gruptan böyle güzel şeyler duyunca da çok mutlu oldum çok teşekkür ederim. Grup iyi ki var :)

Amin canım ya inşallah hemen geçer. İşin garip tarafı bebiş hiç ağlamıyomuş altını açarken falan rahatsızlık vermiyor gibi yani. İnşallah canı çok yanmıyodur kuzunun
Bu tarz pişikler ilk altı aylık dönemde can yakmıyor diye değerlendiriliyor şimdiye kadar yapılan araştırmalarda ve gözlemlerde bebeğin acı çektiğine dair bir bulguya rastlanmamış inşaallah gerçekten öyledir canım, benim büyük kızım olmuştu 20 günlükken aynı böyleydi ve bahsettiğim üçlü karışım ile havalandırma çok iyi geldi bir haftada tamamen düzelmişti bir daha çinko oksit aldım kendim hindistan cevizi yağı ile karıştırıp onu sürdüm önlem amaçlı ve diş dönemine kadar pişik görmemiştim çok şükür

peki tamamen mı kesti bir seferde?ben gündüz vermesem de gece uyuturken versem sonra yavaş yavaş gece de kessem mı diyorum.

İnşallah canım hafta sonu olmadan atlatsın minnoşlar

Sinirleri gelişmediği için acıyı hissetmiyorlar diye biliyorum ben de. İlk aylarda aşıları hiç hissetmemişti benim minnoş ama şimdi ağlıyor vurulurken

Hadi ya gündzde mi çok huzursuz diş geceleri vuruyo çnkü daha çok,evet idrar iyi olur gbi duruyo

Oyyy kuzuu kıyamam yaa inşallah karışım işe yarar doktora göstermedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…