gündüz 10da 1saat,3te 1saat uyuyor.aksam 9bucuk gibi uyuyor 12de emiyor.4ekadar en az 3kere uyanıyor 4te emiyor bazen 6ya kadar uyumuyor.6dauyursa 8de kalkıyor
Benim kizimin ilk zamanlar oldugu pisigi gorseniz aglardiniz.Kanamali pisikti.Goturmedigim doktor surmedigim pisik kremi kalmadi.En sonunda eczaci halime acidi betadine diye bir krem var krem batikon bunu al sur bu gecirecek dedi.Aldim hemen oksizinc balik yagli pisik kremine karistirip surdum.Cok iyi geldi.Pamuk kullanmaya basladim.Kisa surede gecti.Bizimki baya fenaydi.Yara olmustu kanlar akıyordu o derece.Ne yapsak gecmiyordu.Bu sekilde gecti sukur cok gecmis olsun.
merhaba kızlar bu aralar her zamankinden huysuz bizimki.zaten gece doğru dürüst uyumuyordu 2saatte bir en iyi ama 1 haftadır resmen bittim.gece 3-4ten sonra uyumuyor.sabah 6da bayılıyor 8de uyanıyor. çok az uyuyor böyle nasıl büyüyecek ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. bir de emziği bıraktırmak istiyorum.bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı ?nette okuduğum kadarıyla 2 yaşından önce biraktirin diyor.ama birşeyleri iyice fark etmeden bıraktırmak istiyorum.surekli ağzında emzik.sevmedigi bir emziği vardı onu mu versem ama gece nasıl uyuyacak diye de korkuyorum.
canım bende ikizlerin emziğini hatırlarsan bir kaç ay önce bıraktırdım. İlk 3 gün çok zor oldu hem gece hemde gündüz arandılar açıkcası. Ama 4. günden itibaren sıkıntı kalmadı. İyi ki erken bıraktırdım diyorum şuan. Büyük kızımda 2 yaşında çok zor bıraktırdık. O nedenle şimdi bıraktırsan daha iyi olur.
Benim kizimin ilk zamanlar oldugu pisigi gorseniz aglardiniz.Kanamali pisikti.Goturmedigim doktor surmedigim pisik kremi kalmadi.En sonunda eczaci halime acidi betadine diye bir krem var krem batikon bunu al sur bu gecirecek dedi.Aldim hemen oksizinc balik yagli pisik kremine karistirip surdum.Cok iyi geldi.Pamuk kullanmaya basladim.Kisa surede gecti.Bizimki baya fenaydi.Yara olmustu kanlar akıyordu o derece.Ne yapsak gecmiyordu.Bu sekilde gecti sukur cok gecmis olsun.
Off kıyamam ya ne kötü olmuş ( sanki hatırlıyorum pişik olduğunu. Geçmiş olsun Bi daha olmasın inşallah. Bu yazdığını da iletiyorum kardeşime canım çok çok sağol.
Yok yok seni iyi gördüm maşallah kafalar kırılmış:)) formundasın :) ücretsizdemisin simit çay dedin gece gece bak o keyfi bulan var bulamayan var bizde oturduk yumurta hasladık bu saatte yumurta partisi yapıyoruz:) bu sbh saat 5 te kaş aldım mesela
o değilde kızlar şimdi okurken fark ettim burada hiç rahatı yerinde anne yok.yani Allah sağlıktan ayırmasın ama bebeğim mis gibi uyuyor,yiyor,uslu diyen kendine vakit ayırabilen yok.yani bu hayal mi? o insta anneler yalan mı ?wallahi ben kaşımı, bıyığımı almaya vakit yaratamıyorum,en son ne zaman baştan sona bir dizi,film izledim bilmiyorum.esimde kanka olduk karı koca ilişkisi hak getire ...ne zaman düzene girecek hayatlarımız acaba?
Gündüz de huzursuzlanıyor ama Allah’a şükür uykusu etkilenmiyor. Dün gece calpol verip yatırdım, sıkıntı olmadı. Sabah kültür için idrar verdim. Sağ ol canım ilgilendiğin için:)