2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
gündüz 10da 1saat,3te 1saat uyuyor.aksam 9bucuk gibi uyuyor 12de emiyor.4ekadar en az 3kere uyanıyor 4te emiyor bazen 6ya kadar uyumuyor.6dauyursa 8de kalkıyor
Allah allah bi derdi mi var alışkanlık mı oldu acaba. Akşam biraz daha geç mi yatırsan. Uyuduğu saat de idealmiş aslında ama

Doktor şöyle Bi bakmış pişik kremi kullanmaya devam edin demiş :/
Benim kizimin ilk zamanlar oldugu pisigi gorseniz aglardiniz.Kanamali pisikti.Goturmedigim doktor surmedigim pisik kremi kalmadi.En sonunda eczaci halime acidi betadine diye bir krem var krem batikon bunu al sur bu gecirecek dedi.Aldim hemen oksizinc balik yagli pisik kremine karistirip surdum.Cok iyi geldi.Pamuk kullanmaya basladim.Kisa surede gecti.Bizimki baya fenaydi.Yara olmustu kanlar akıyordu o derece.Ne yapsak gecmiyordu.Bu sekilde gecti sukur cok gecmis olsun.

canım bende ikizlerin emziğini hatırlarsan bir kaç ay önce bıraktırdım. İlk 3 gün çok zor oldu hem gece hemde gündüz arandılar açıkcası. Ama 4. günden itibaren sıkıntı kalmadı. İyi ki erken bıraktırdım diyorum şuan. Büyük kızımda 2 yaşında çok zor bıraktırdık. O nedenle şimdi bıraktırsan daha iyi olur.

Off kıyamam ya ne kötü olmuş ( sanki hatırlıyorum pişik olduğunu. Geçmiş olsun Bi daha olmasın inşallah. Bu yazdığını da iletiyorum kardeşime canım çok çok sağol.

peki tamamen mı kesti bir seferde?ben gündüz vermesem de gece uyuturken versem sonra yavaş yavaş gece de kessem mı diyorum.
Tamamen kesti canım ama bizim oğlan gece aşırı şekilde bağımlısı değildi sallanmayı da kabul ediyordu gece sallayarak teskin etti

Hatırlıyorum ya can hıraş bir şekilde burda yazıyodun zor geçmşti sanki ,şimdi sen dynce yine içim gtti bak ,küçük kuzulara bişe olmasın

kiz bunlar buyudukce yiyolar ya birbirlerini.. bende karsilarinda oturup simitlen cay iciyom. oldummu sana yine 70
Yok yok seni iyi gördüm maşallah kafalar kırılmış:)) formundasın :) ücretsizdemisin simit çay dedin gece gece bak o keyfi bulan var bulamayan var bizde oturduk yumurta hasladık bu saatte yumurta partisi yapıyoruz:) bu sbh saat 5 te kaş aldım mesela

o değilde kızlar şimdi okurken fark ettim burada hiç rahatı yerinde anne yok.yani Allah sağlıktan ayırmasın ama bebeğim mis gibi uyuyor,yiyor,uslu diyen kendine vakit ayırabilen yok.yani bu hayal mi? o insta anneler yalan mı ?wallahi ben kaşımı, bıyığımı almaya vakit yaratamıyorum,en son ne zaman baştan sona bir dizi,film izledim bilmiyorum.esimde kanka olduk karı koca ilişkisi hak getire ...ne zaman düzene girecek hayatlarımız acaba?

Hadi ya gündzde mi çok huzursuz diş geceleri vuruyo çnkü daha çok,evet idrar iyi olur gbi duruyo
Gündüz de huzursuzlanıyor ama Allah’a şükür uykusu etkilenmiyor. Dün gece calpol verip yatırdım, sıkıntı olmadı. Sabah kültür için idrar verdim. Sağ ol canım ilgilendiğin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…