- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
:) çok şükür benim minnoşun uykusu iyi ama azı dişleri yüzünden çok huzursuz. Diş fırçasını yıkayıp buzlupa atıyorum, onunla kaşıyor. İyi geldi :)o değilde kızlar şimdi okurken fark ettim burada hiç rahatı yerinde anne yok.yani Allah sağlıktan ayırmasın ama bebeğim mis gibi uyuyor,yiyor,uslu diyen kendine vakit ayırabilen yok.yani bu hayal mi? o insta anneler yalan mı ?wallahi ben kaşımı, bıyığımı almaya vakit yaratamıyorum,en son ne zaman baştan sona bir dizi,film izledim bilmiyorum.esimde kanka olduk karı koca ilişkisi hak getire ...ne zaman düzene girecek hayatlarımız acaba?
parmak fırça mı ?:) çok şükür benim minnoşun uykusu iyi ama azı dişleri yüzünden çok huzursuz. Diş fırçasını yıkayıp buzlupa atıyorum, onunla kaşıyor. İyi geldi :)
Azılar benim ufaklığı da ishal gibi yaptı ve çok huzursuz dediğin gibi. Büyük kızım ortalığı yıkmıştı bir gıdım yemek yememişti azı zor malesef. İnşallah kültür temiz çıkar da diştendir der geçeriz.Gündüz de huzursuzlanıyor ama Allah’a şükür uykusu etkilenmiyor. Dün gece calpol verip yatırdım, sıkıntı olmadı. Sabah kültür için idrar verdim. Sağ ol canım ilgilendiğin için:)
Bence cevap hiçbir zaman :)))o değilde kızlar şimdi okurken fark ettim burada hiç rahatı yerinde anne yok.yani Allah sağlıktan ayırmasın ama bebeğim mis gibi uyuyor,yiyor,uslu diyen kendine vakit ayırabilen yok.yani bu hayal mi? o insta anneler yalan mı ?wallahi ben kaşımı, bıyığımı almaya vakit yaratamıyorum,en son ne zaman baştan sona bir dizi,film izledim bilmiyorum.esimde kanka olduk karı koca ilişkisi hak getire ...ne zaman düzene girecek hayatlarımız acaba?
Muhtemelen normal diş fırçası. Bende veriyorum bayılıyor. Kriz anı kurtarıcısı.parmak fırça mı ?
Ne güzel dedin ya iyi şeyler de olcak desene.Böyle diyen hiç Yok biliyo musun biyerde çocukla ilgili bişeyin zorluğundan bahsediyosun sen azı dişi çıkarken görürsün Yok konuşsun görürsün öyle görürsün böyle görürsün. Lan hiç mi iyi bişey olmayacak zaten dertliyiz de söyleniyoruz niye insanı korkutuyorsun!Bence cevap hiçbir zaman :)))
Ama kendimize daha fazla zaman ayıracağımız günler gelecek muhakkak mesela büyük kızımla (28 aylık) yalnız olsak kendime daha çok zamanım olacak bunu görüyorum canım konuşmaya başladıktan sonra yavaştan sana arkadaş olmaya başlıyor. Şimdi mutfaktayken hadi gel şunu yapalım diyorum mesela bakayım filan diyor ufaklık (1 kasımda yaşında olacak) ise o esnada paçama asılıp bağırmakla ya da dolapları karıştırmakla meşgul oluyor :))) büyüdükçe zorlaştığını değil kolaylaştığını düşünüyorum çevredekiler hep bir yürüsün görcen derdi yürüdü rahat ettim sonra bir konuşsun görcen dediler konuştu rahat ettim şimdi de türevi şeyler söylüyorlar :) bence çocuk büyüdükçe anneden düşüyor. Kendi kendine yemek yemesi ve deliksiz gece uykusu bence en büyük aşamalar. Ondan sonra olay bitmiştir diye düşünüyorum. Malesef henüz ikisini de yaşamadım.
Gece uyuyosa ne ala ,inşallh idrarı da temizdir bildirirsin rica ederim cnmGündüz de huzursuzlanıyor ama Allah’a şükür uykusu etkilenmiyor. Dün gece calpol verip yatırdım, sıkıntı olmadı. Sabah kültür için idrar verdim. Sağ ol canım ilgilendiğin için:)
Ben böyle diyenleri direk bozuyorum canım sende boz. Emekledi rahat ettim yürüdü rahat ettim koştu rahat ettim konuştu bin kat rahat ettim. Böyle diyen insanların benimki gibi bir bebek büyütmediğini düşünüyorum onu da direk yüzlerine söylüyorum. Yok yürüyünce zormuş takip gerekiyormuş. E yürümediği dönemde hep kucakta o daha mı kolay? Yok konuşunca zormuş herşeyden anlıyormuş. E konuşmadığı zaman çocukla iletişim kuramıyorsun hırçınlaştırıyor derdini anlatamamak daha mı kolay?Ne güzel dedin ya iyi şeyler de olcak desene.Böyle diyen hiç Yok biliyo musun biyerde çocukla ilgili bişeyin zorluğundan bahsediyosun sen azı dişi çıkarken görürsün Yok konuşsun görürsün öyle görürsün böyle görürsün. Lan hiç mi iyi bişey olmayacak zaten dertliyiz de söyleniyoruz niye insanı korkutuyorsun!
Ağzına sağlık canım. Mahallenin en mutlu bebeği kitabında da en zor 18-24 aylık dönem yazıyor. Kızın 28 aylıkmış atlatmış darısı küçüğüne ve hepimizinkine artık. Evet Hem zor hemen büyüsün hem çok ponçik hiç büyümesin :)Ben böyle diyenleri direk bozuyorum canım sende boz. Emekledi rahat ettim yürüdü rahat ettim koştu rahat ettim konuştu bin kat rahat ettim. Böyle diyen insanların benimki gibi bir bebek büyütmediğini düşünüyorum onu da direk yüzlerine söylüyorum. Yok yürüyünce zormuş takip gerekiyormuş. E yürümediği dönemde hep kucakta o daha mı kolay? Yok konuşunca zormuş herşeyden anlıyormuş. E konuşmadığı zaman çocukla iletişim kuramıyorsun hırçınlaştırıyor derdini anlatamamak daha mı kolay?
Ya millet anormal ya da ben bilmiyorum ama bence bir gün bir gündür büyüsünler rahatlayalım :)
Bence özlenen tek şey bu masum bebek halleri olacak :)
Normal diş fırçasını yıkayıp buzluğa atıyorum. Ağzına sokunca çözülmesi kısa sürüyor tabii ama bir süre yine fırça kısmıyla kaşımaya devam ediyorparmak fırça mı ?
İnşallah canım. Sağ ol :) Etrafımdaki herkes bu çocuk artık böyle. İki yaşına kadar dişler huzursuz edecek diye korkutuyor zaten. Başka bir hastalık olmasın da ne yapalımAzılar benim ufaklığı da ishal gibi yaptı ve çok huzursuz dediğin gibi. Büyük kızım ortalığı yıkmıştı bir gıdım yemek yememişti azı zor malesef. İnşallah kültür temiz çıkar da diştendir der geçeriz.
Ben de birkaç kez bebeği sarstım sinirle. Çok vicdan azabı çekiyorum. Emzirirken şekerim çok düşüyor. Emzirip uyutmak için defalarca uğraştığım günlerde iki kez kendimi kaybettim. Ondan sonra aklım başıma geldi. Çok yorulup dayanamadığım zamanlarda biraz ara veriyorum, üstüne gitmiyorum. Hiç ekran göstermemiştim. Şimdi ağlama krizine girdiğinde şarkı açıyorum, ben de yere yanına yatıp dinleniyorum.Merhaba hanımlar, hep okuyorum ama yazmaya vaktim yok... uykumuz bizim de şaşkın, yemek işimiz iyiysdi ama iki gündür o da bozdu. Galiba diş çıkacak. Üstüne bi de boğaz kızarıklığı. Kafayı yemek üzereyim. Ama asıl sizden istediğim destek şu sorunumla alakalı ki ben bugün çok kızdım benimkine, uf yeter yat uyu diye bağırdım biraz da hızlı salladım ayağımda. Sonra çok pişman oldum. Ben böyle tahammülsüz bir anne mi olcam nasıl olacak bu iş diye kendimi yiyip bitiriyorum
Allah’a şükür uyuyor canım. Çok uğraştım ama değdi şükürler olsunGece uyuyosa ne ala ,inşallh idrarı da temizdir bildirirsin rica ederim cnm
Bunu okurken çok duygulandım... aynen öyle çok doğru dediniz teşekkür ederim...Çocuk sahibi olmak herkese zor değil. Sana zor çünkü paketli gıda vermek istemezsin, uzun süre televizyon karşısına koyup iş yapmaya çalışmazsın. Ne yaparsın? Tuvalete gidecektim ama dur şimdi en sevdiği kitabı okuyor, hangi oyuncağı alsam hangi oyunu kursam acaba, hele yemekler bugün ne yesin de yarasın bebeğime?, az ilaç vereyim başında oturup sabaha kadar ateşini takip ederim ben, bezlerde indirim var mı acaba derken o da ne aaa şu marka hediye çeki veriyormuş bakayım bi, az mı emiyor az mı yiyor doktora mı sorsam, kan değerleri normal mi, ay niye yürümüyor niye konuşmuyor kaynımın oğlu çoktan konuştu... bizde dert çok. Ne kadar az bilirsen o kadar mutlusun gerçekten. 2 dakikalık kızgınlığına nasıl üzülmüşsün bak.. biz de insanız öpüşüp barışın yavrunla merak etme geçecekpasa annesi
Çok zor gerçekten...Ben de birkaç kez bebeği sarstım sinirle. Çok vicdan azabı çekiyorum. Emzirirken şekerim çok düşüyor. Emzirip uyutmak için defalarca uğraştığım günlerde iki kez kendimi kaybettim. Ondan sonra aklım başıma geldi. Çok yorulup dayanamadığım zamanlarda biraz ara veriyorum, üstüne gitmiyorum. Hiç ekran göstermemiştim. Şimdi ağlama krizine girdiğinde şarkı açıyorum, ben de yere yanına yatıp dinleniyorum.
Evet ya. Yürüyünce çok zor diyorlar. Neden zor diye sorduğumda. Mesela sen televizyona dalınca bir anda başka bir odaya gidiyor, fark etmiyorsun, diyorlar. Ben de hemen bozuyorum. Ben tv izlemiyorum, çocuğumdan başka bir şeye bakmıyorum diyorum.Ben böyle diyenleri direk bozuyorum canım sende boz. Emekledi rahat ettim yürüdü rahat ettim koştu rahat ettim konuştu bin kat rahat ettim. Böyle diyen insanların benimki gibi bir bebek büyütmediğini düşünüyorum onu da direk yüzlerine söylüyorum. Yok yürüyünce zormuş takip gerekiyormuş. E yürümediği dönemde hep kucakta o daha mı kolay? Yok konuşunca zormuş herşeyden anlıyormuş. E konuşmadığı zaman çocukla iletişim kuramıyorsun hırçınlaştırıyor derdini anlatamamak daha mı kolay?
Ya millet anormal ya da ben bilmiyorum ama bence bir gün bir gündür büyüsünler rahatlayalım :)
Bence özlenen tek şey bu masum bebek halleri olacak :)
Muhtemelen normal diş fırçası. Bende veriyorum bayılıyor. Kriz anı kurtarıcısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?