2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bende sınır oluyorum öylelerine. Hamileleykende bunlar en güzel günleriniz diyorlardı. Hep orda kalsın falanlar filanlar. Hepsinin ayrı zorluğu hepsinin ayrı güzelliği var Allah nasip etmiş anne olmusuz ne güzel :)

Kizlar uykusuzluga gün gectikce alisir deniyor fakat ben zaman geçtikçe daha coo kotulesiyorum gergin oluyorum oglumu gece 12de zorla uyutabildim yarimsaat sonra uyandi ve her uyanmasinda yarimsaat ugrastik uyumuyor kızlar uyumuyor gunduz sadece memede kestirme okadar 15:dkda bir 30 dkda bir ayaktaydi ve migrenim artik hic durmuyor gun aşırı ataktayim

Sana katılıyorum canım, büyük kızımın bebekliğini şuan hiç hatırlamak bile istemiyorum. İnsan evladından nefret eder mi inan o psikolojiye gelmiştim ben. Çünkü çocuk hiç durmuyordu, sürekli bir mızmızlık (şuan hala var ama en azından laf dinliyor :)) yanında uzanırdım yok uyumayacaksın, başında bekleyeceksin. Her şeyi problemdi. Şükür şuan o kadar rahatım ki. İlk okula başladı inan ödevlerini kendi yapıyor, sadece kontrol etmemiz için sesleniyor. Yeme hala sorun ama ona da tıkıyorum zorla :))
Şimdi ikizlerde yürüdüler rahatladım. En azından bağımsız hareket ediyorlar. Önlemini aldıktan sonra her yere gidebilirler.
Canım ben günde kaç kez bağırıp çağırıyorum. İlkte vicdan yapıyordum ama artık gayet rahatım. Çünkü bende insanım, bende bunalıyorum. Acısını çocuktan çıkarma değil ama sinirlendiğimde kızıyorum biraz. Sonuçta hepimiz öyle büyüdük. Birde benim 3 tane bazen yetemiyorum. Çokta kasmamak gerek :)))

inşallah öyle olur,sabırla bekliyorum... uyusun da gündüz yaramazligina razıyım

Amiiiiinnn :)

İnşallah canım. Sağ ol :) Etrafımdaki herkes bu çocuk artık böyle. İki yaşına kadar dişler huzursuz edecek diye korkutuyor zaten. Başka bir hastalık olmasın da ne yapalım
Olanla ölene çare yok demişler. Bir şekilde günler geçiyor canım aynen hasta olmasın da.

Aaaa normal dış fircasimi veriyorsunuz? Benimki deliniyor ama ben vermedim hic
Kızların kendi fırçaları var canım yumuşak uçlu(bebek fırçası değil onları beğenmiyorlar), her gün bir kere kesin veriyorum ellerine :) yerine düştü başını çarptı ağlıyor mu hooop banyoya alıyoruz fırçayı ve ilgi dağıtıp sakinleşiyoruz bir güzel diş kaşıyoruz miss :)

Ben hamile arkadaşlarıma sadece şey diyorum "bol bol uyu yapmaktan hoşlandığın ne varsa(film izlemek dizi izlemek kitap okumak gezmek vs) bol bol yap, çocuk olunca kendine vakit ayırmakta güçlük çekeceksin bunu da kendine hep hatırlat ve kabullen, süreç senin için çok kolay geçecek" :))

Allah yardımcın olsun şifa versin..
Canım daha önce sordum mu cevap verdin mi hatırlamıyorum ama bebeğin için geniş kapsamlı(çölyak dahil) alerji testi ve sindirim testi yaptırdın mı? Metabolizma hastalıkları uzmanına götürdün mü?

Hay Allah razı olsun canım :) demek ki ilkokula geldi mi büyük oranda bitti bu iş :)))

Burda uyku surubundan bahsedilmisti jenny48 sen mi kullanmıştın ?

Bende deneyim ne marka?

Orası doğru:)

Allah yardımcın olsun... teşekkürler canım yorumun için

Ona çok katılmıyorum cnm çnkü bu durum yaşanmadan tecrübe edilmeden bilincek bişe diil oğluma hamileyken bunu diyenlere kızardım çnkü heyecanla bi can bekliyosun uykuszluk gbi bi kavram henüz yok tek beklediğin günler geçsin ve doğurayım.yani bu dediklerin bize çok şey ifade ediyo ama hamilelere zannetmiyorum:)

Sen de 3 sana hersey mübah:)) senin raporları gösterdgm doktr arkdşım vardı ya geçen de demştim o diyoki öyle vakalar görüyorum ki sdce sağlıklı olsunlar gerisi hallolur modunda acayp koyvermş ateşlenmelerni fln hastalktan saymaz.bi tanıdıgımda 3.yü anakucagında büyütmüş sdce orda yaşıyomş çocugu :)

Goturdum canim cok ayrintili olmasada birtakim testler yapildi fakat hicbirsey cikmadi cok sukur fakat nedenini bilemiyoruz artik ..7900 kilo boy 74 cm .. gluten tuketiyor tepki yok .. colyak testini ilerleyen vakitlerde tekrarlayin diyolar 3 yas civari .. alerji testinde bunye herseye alerjik reaksiyon veriyor fakat nasilsa tekrar unutuyor ilk test yapildi dogduktan sonra yogurt sut ürünlerine alerjisi cikmadi sonra yapildi alerjik cikti testi bikac sonra yeniledik yine negatif anlamadim açıkçası biyerde yanlislik olabilir dedi doktor ilk testi ozelde yaptirmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…