Burda uyku surubundan bahsedilmisti jenny48 sen mi kullanmıştın ?
oohh ne guzel ben kendime dair hicbirsey yapamiyorum. ormanlik alana dondum. yakinda cocuklarim baba diyecekler bana:)))Yok yok seni iyi gördüm maşallah kafalar kırılmış:)) formundasın :) ücretsizdemisin simit çay dedin gece gece bak o keyfi bulan var bulamayan var bizde oturduk yumurta hasladık bu saatte yumurta partisi yapıyoruz:) bu sbh saat 5 te kaş aldım mesela
o insta annelerini Allah bildigi gibi yapsin. yetersizlik hissini bi onlar bide her kafadan ayri ses cikaran pedagoklar yastti bize zaten.o değilde kızlar şimdi okurken fark ettim burada hiç rahatı yerinde anne yok.yani Allah sağlıktan ayırmasın ama bebeğim mis gibi uyuyor,yiyor,uslu diyen kendine vakit ayırabilen yok.yani bu hayal mi? o insta anneler yalan mı ?wallahi ben kaşımı, bıyığımı almaya vakit yaratamıyorum,en son ne zaman baştan sona bir dizi,film izledim bilmiyorum.esimde kanka olduk karı koca ilişkisi hak getire ...ne zaman düzene girecek hayatlarımız acaba?
Bence cevap hiçbir zaman :)))
Ama kendimize daha fazla zaman ayıracağımız günler gelecek muhakkak mesela büyük kızımla (28 aylık) yalnız olsak kendime daha çok zamanım olacak bunu görüyorum canım konuşmaya başladıktan sonra yavaştan sana arkadaş olmaya başlıyor. Şimdi mutfaktayken hadi gel şunu yapalım diyorum mesela bakayım filan diyor ufaklık (1 kasımda yaşında olacak) ise o esnada paçama asılıp bağırmakla ya da dolapları karıştırmakla meşgul oluyor :))) büyüdükçe zorlaştığını değil kolaylaştığını düşünüyorum çevredekiler hep bir yürüsün görcen derdi yürüdü rahat ettim sonra bir konuşsun görcen dediler konuştu rahat ettim şimdi de türevi şeyler söylüyorlar :) bence çocuk büyüdükçe anneden düşüyor. Kendi kendine yemek yemesi ve deliksiz gece uykusu bence en büyük aşamalar. Ondan sonra olay bitmiştir diye düşünüyorum. Malesef henüz ikisini de yaşamadım.
Merhaba hanımlar, hep okuyorum ama yazmaya vaktim yok... uykumuz bizim de şaşkın, yemek işimiz iyiysdi ama iki gündür o da bozdu. Galiba diş çıkacak. Üstüne bi de boğaz kızarıklığı. Kafayı yemek üzereyim. Ama asıl sizden istediğim destek şu sorunumla alakalı ki ben bugün çok kızdım benimkine, uf yeter yat uyu diye bağırdım biraz da hızlı salladım ayağımda. Sonra çok pişman oldum. Ben böyle tahammülsüz bir anne mi olcam nasıl olacak bu iş diye kendimi yiyip bitiriyorum
o vicdan azaplari hic bitmeyecek. iyi anne olmak. mukemmel anne olmayi istemek duyarsiz olmamak herseyine yetmeye calismak yetismeye calismak . ohh dogurdum dursun surda kose yastigi gibi ben isime bakayim diyen cok gamsiz anne gordum. benim kuzenimin 4 cocugu var hepsi arka arkaya popolarindan cis kaka akiyor cocuklarin umrunda degil salya sumuk pis pasak icindeler . cocuklar acliktan sakiz yutarlar cipsle karin doyururlar. ama gel gorki herkes bana diyorki o 4 cocuk buyutuyor sen iki tanesine bakamiyorsun.Ben de birkaç kez bebeği sarstım sinirle. Çok vicdan azabı çekiyorum. Emzirirken şekerim çok düşüyor. Emzirip uyutmak için defalarca uğraştığım günlerde iki kez kendimi kaybettim. Ondan sonra aklım başıma geldi. Çok yorulup dayanamadığım zamanlarda biraz ara veriyorum, üstüne gitmiyorum. Hiç ekran göstermemiştim. Şimdi ağlama krizine girdiğinde şarkı açıyorum, ben de yere yanına yatıp dinleniyorum.
Çocuk sahibi olmak herkese zor değil. Sana zor çünkü paketli gıda vermek istemezsin, uzun süre televizyon karşısına koyup iş yapmaya çalışmazsın. Ne yaparsın? Tuvalete gidecektim ama dur şimdi en sevdiği kitabı okuyor, hangi oyuncağı alsam hangi oyunu kursam acaba, hele yemekler bugün ne yesin de yarasın bebeğime?, az ilaç vereyim başında oturup sabaha kadar ateşini takip ederim ben, bezlerde indirim var mı acaba derken o da ne aaa şu marka hediye çeki veriyormuş bakayım bi, az mı emiyor az mı yiyor doktora mı sorsam, kan değerleri normal mi, ay niye yürümüyor niye konuşmuyor kaynımın oğlu çoktan konuştu... bizde dert çok. Ne kadar az bilirsen o kadar mutlusun gerçekten. 2 dakikalık kızgınlığına nasıl üzülmüşsün bak.. biz de insanız öpüşüp barışın yavrunla merak etme geçecekpasa annesi
oohh ne guzel ben kendime dair hicbirsey yapamiyorum. ormanlik alana dondum. yakinda cocuklarim baba diyecekler bana:)))
Ayy alemsin valla cok yaşa insallah :) guldurdun beni
kesinlikle katiliyorum. ki benim buyuk erkek olmasina ragmen can yoldasi oldu cocuk bana. bide kiskanclik krizlerine girmese. ha bide sey var tek cocuk hic cocuk mus kizlar. biliyorum anliyorum cok zorlaniyorsunuz ama bi ikinciyi yapinda gorun meger ne rahatmisim diyeceksiniz. insan daha zorunu gormeden en zoru suani saniyor...
benimkide uyumuyor bacim. yarim saatte bir meme artik memeler disarda uyuyorum kalkiyor emiyor yatiyor. bazen okadar uzatiyorki emme isini ustumden atiyorum cocugu yeteeeeerr uleeyynn diyerekten.Kizlar uykusuzluga gün gectikce alisir deniyor fakat ben zaman geçtikçe daha coo kotulesiyorum gergin oluyorum oglumu gece 12de zorla uyutabildim yarimsaat sonra uyandi ve her uyanmasinda yarimsaat ugrastik uyumuyor kızlar uyumuyor gunduz sadece memede kestirme okadar 15:dkda bir 30 dkda bir ayaktaydi ve migrenim artik hic durmuyor gun aşırı ataktayim
Ona çok katılmıyorum cnm çnkü bu durum yaşanmadan tecrübe edilmeden bilincek bişe diil oğluma hamileyken bunu diyenlere kızardım çnkü heyecanla bi can bekliyosun uykuszluk gbi bi kavram henüz yok tek beklediğin günler geçsin ve doğurayım.yani bu dediklerin bize çok şey ifade ediyo ama hamilelere zannetmiyorum:)
Valla haklisin canim Allah yardımcıniz olsun herzaman kulaklarinizi cinlatiyorumdur ben tek cocukla tirlatiyorum 2. 3 .yle sizler kimbilir ne haldesiniz
Ona çok katılmıyorum cnm çnkü bu durum yaşanmadan tecrübe edilmeden bilincek bişe diil oğluma hamileyken bunu diyenlere kızardım çnkü heyecanla bi can bekliyosun uykuszluk gbi bi kavram henüz yok tek beklediğin günler geçsin ve doğurayım.yani bu dediklerin bize çok şey ifade ediyo ama hamilelere zannetmiyorum:)
Ah canım derler ya. Biz algı seviyesi yükselsin diye bol bol konuşuyoruz, eğitim setleri alıyoruz. 40 günlükten beri bebeğe kitap okuyoruz.o vicdan azaplari hic bitmeyecek. iyi anne olmak. mukemmel anne olmayi istemek duyarsiz olmamak herseyine yetmeye calismak yetismeye calismak . ohh dogurdum dursun surda kose yastigi gibi ben isime bakayim diyen cok gamsiz anne gordum. benim kuzenimin 4 cocugu var hepsi arka arkaya popolarindan cis kaka akiyor cocuklarin umrunda degil salya sumuk pis pasak icindeler . cocuklar acliktan sakiz yutarlar cipsle karin doyururlar. ama gel gorki herkes bana diyorki o 4 cocuk buyutuyor sen iki tanesine bakamiyorsun.(((
gercekten oyle az bilebler daha mutlu
Annelik var annelik var işte.o vicdan azaplari hic bitmeyecek. iyi anne olmak. mukemmel anne olmayi istemek duyarsiz olmamak herseyine yetmeye calismak yetismeye calismak . ohh dogurdum dursun surda kose yastigi gibi ben isime bakayim diyen cok gamsiz anne gordum. benim kuzenimin 4 cocugu var hepsi arka arkaya popolarindan cis kaka akiyor cocuklarin umrunda degil salya sumuk pis pasak icindeler . cocuklar acliktan sakiz yutarlar cipsle karin doyururlar. ama gel gorki herkes bana diyorki o 4 cocuk buyutuyor sen iki tanesine bakamiyorsun.(((
gercekten oyle az bilebler daha mutlu
Bendede var canim uyku suruplari fakat ogluma hepsi enerji veriyor ters tepki
Oral b canımBende deneyim ne marka?
Sadece uyu diyenler konusunda bende katılıyorum kesinlikle sana, yaşamadan asla anlaşılacak birşey değil, ama hamileyken bana millet sadece uyu derdi keşke onun yerine dediğim gibi deselermiş diye düşünüyorum mesele sadece uykusuzluk değil ki sen sen olmaktan geçiyorsun kendin diye birşey kalmıyor kimse ise bu tarafından bahsetmiyor.Ona çok katılmıyorum cnm çnkü bu durum yaşanmadan tecrübe edilmeden bilincek bişe diil oğluma hamileyken bunu diyenlere kızardım çnkü heyecanla bi can bekliyosun uykuszluk gbi bi kavram henüz yok tek beklediğin günler geçsin ve doğurayım.yani bu dediklerin bize çok şey ifade ediyo ama hamilelere zannetmiyorum:)
Canım bence bir metabolizma hastalıkları uzmanına gösterebilirsiniz boyu ve kilosu başlı başına sorun değil bence ama bunlarla birlikte uyuyamaması huzursuzluk eklenince bu sindirimle alakalı bir sorundan kaynaklı olabilir diye düşündümGoturdum canim cok ayrintili olmasada birtakim testler yapildi fakat hicbirsey cikmadi cok sukur fakat nedenini bilemiyoruz artik ..7900 kilo boy 74 cm .. gluten tuketiyor tepki yok .. colyak testini ilerleyen vakitlerde tekrarlayin diyolar 3 yas civari .. alerji testinde bunye herseye alerjik reaksiyon veriyor fakat nasilsa tekrar unutuyor ilk test yapildi dogduktan sonra yogurt sut ürünlerine alerjisi cikmadi sonra yapildi alerjik cikti testi bikac sonra yeniledik yine negatif anlamadim açıkçası biyerde yanlislik olabilir dedi doktor ilk testi ozelde yaptirmistik
tsk ederim canim benim. bakan goz guzeldir benlik bisi yok:)PaytiPo canım hosgeldin :)) sen gelince şenleniyor buralar :* bayiliyorum yorumlarina hayati tiye almana :)
Bnm o tarz hesaplarım yok ins face fln kim nasıl çocuk büyütüyo bilmiorum ama dediğin gbi 2 çocukta acayip bişe oluo insan kendme vakit ayırma namına bişe yok bende de.oohh ne guzel ben kendime dair hicbirsey yapamiyorum. ormanlik alana dondum. yakinda cocuklarim baba diyecekler bana:)))
o insta annelerini Allah bildigi gibi yapsin. yetersizlik hissini bi onlar bide her kafadan ayri ses cikaran pedagoklar yastti bize zaten.
kesinlikle katiliyorum. ki benim buyuk erkek olmasina ragmen can yoldasi oldu cocuk bana. bide kiskanclik krizlerine girmese. ha bide sey var tek cocuk hic cocuk mus kizlar. biliyorum anliyorum cok zorlaniyorsunuz ama bi ikinciyi yapinda gorun meger ne rahatmisim diyeceksiniz. insan daha zorunu gormeden en zoru suani saniyor...
Evde giydirmek için mi bakıyorsun? Dışarıdan normal ayakkabı giyiyor ama kışın evde de giydirmekte gerekir mi?Oğluma kıyafet bakarkrn mağazalrda erkek bebekte ne kdr az yer ayırmışlar derdim kızların ki çok gelrdi şimdi kızıma kış için bilekte ilk adım bakıyorum Hepsi nası çirkin çeşit ne az:)
bize de doktor infantum good night öneemişti ama biz düzenli kullanmadk sonunda da eşim çöpe atmışBurda uyku surubundan bahsedilmisti jenny48 sen mi kullanmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?