2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oohh ne guzel ben kendime dair hicbirsey yapamiyorum. ormanlik alana dondum. yakinda cocuklarim baba diyecekler bana:)))
o insta annelerini Allah bildigi gibi yapsin. yetersizlik hissini bi onlar bide her kafadan ayri ses cikaran pedagoklar yastti bize zaten.

kesinlikle katiliyorum. ki benim buyuk erkek olmasina ragmen can yoldasi oldu cocuk bana. bide kiskanclik krizlerine girmese. ha bide sey var tek cocuk hic cocuk mus kizlar. biliyorum anliyorum cok zorlaniyorsunuz ama bi ikinciyi yapinda gorun meger ne rahatmisim diyeceksiniz. insan daha zorunu gormeden en zoru suani saniyor...

o vicdan azaplari hic bitmeyecek. iyi anne olmak. mukemmel anne olmayi istemek duyarsiz olmamak herseyine yetmeye calismak yetismeye calismak . ohh dogurdum dursun surda kose yastigi gibi ben isime bakayim diyen cok gamsiz anne gordum. benim kuzenimin 4 cocugu var hepsi arka arkaya popolarindan cis kaka akiyor cocuklarin umrunda degil salya sumuk pis pasak icindeler . cocuklar acliktan sakiz yutarlar cipsle karin doyururlar. ama gel gorki herkes bana diyorki o 4 cocuk buyutuyor sen iki tanesine bakamiyorsun. (((

gercekten oyle az bilebler daha mutlu

Valla haklisin canim Allah yardımcıniz olsun herzaman kulaklarinizi cinlatiyorumdur ben tek cocukla tirlatiyorum 2. 3 .yle sizler kimbilir ne haldesiniz

benimkide uyumuyor bacim. yarim saatte bir meme artik memeler disarda uyuyorum kalkiyor emiyor yatiyor. bazen okadar uzatiyorki emme isini ustumden atiyorum cocugu yeteeeeerr uleeyynn diyerekten.

ahh hamilelik. hic sevemedim ikisindede sevemedim. ne uyuyabildim ne gezebildim. ne oturabildim. psikolojisi ayri cile. durmadan degisen hormonlar.. benim icin hamilelik esittir hastalik, kabus. ayy oturup sukredem ben yine bugunume:) )

Valla haklisin canim Allah yardımcıniz olsun herzaman kulaklarinizi cinlatiyorumdur ben tek cocukla tirlatiyorum 2. 3 .yle sizler kimbilir ne haldesiniz

iste diyorum ya insan bir sonraki leveli gormeden icinde bulundugu durumu zor zannediyor. ama hayatin geneli boyle zaten.. 3 cocuklular icinde bizimki daha kolay cunku o daha zorunu basariyor...

Aynen çok doğru o zamanlar anlamıyorsun bende ve dediğin gibi kızıyordum.

Ah canım derler ya. Biz algı seviyesi yükselsin diye bol bol konuşuyoruz, eğitim setleri alıyoruz. 40 günlükten beri bebeğe kitap okuyoruz.
Yazın denize götürdük, bir iki dakika babasının yüzmesini izledi, sonra denize girmek istedi ve kollarıyla bacaklarını çırpmaya başladı. O gün yanımıza arkadaşlarımız geldi, yaşıt bebekleri var. Karı koca denize girdiler, oğulları bebek arabasından öyle baktı, hiçbir tepki vermedi bile. Gerçekten köşe minderi gibi oturdu yani

Annelik var annelik var işte.

Sadece uyu diyenler konusunda bende katılıyorum kesinlikle sana, yaşamadan asla anlaşılacak birşey değil, ama hamileyken bana millet sadece uyu derdi keşke onun yerine dediğim gibi deselermiş diye düşünüyorum mesele sadece uykusuzluk değil ki sen sen olmaktan geçiyorsun kendin diye birşey kalmıyor kimse ise bu tarafından bahsetmiyor.

Canım bence bir metabolizma hastalıkları uzmanına gösterebilirsiniz boyu ve kilosu başlı başına sorun değil bence ama bunlarla birlikte uyuyamaması huzursuzluk eklenince bu sindirimle alakalı bir sorundan kaynaklı olabilir diye düşündüm

Bnm o tarz hesaplarım yok ins face fln kim nasıl çocuk büyütüyo bilmiorum ama dediğin gbi 2 çocukta acayip bişe oluo insan kendme vakit ayırma namına bişe yok bende de.

Oğluma kıyafet bakarkrn mağazalrda erkek bebekte ne kdr az yer ayırmışlar derdim kızların ki çok gelrdi şimdi kızıma kış için bilekte ilk adım bakıyorum Hepsi nası çirkin çeşit ne az:)

Oğluma kıyafet bakarkrn mağazalrda erkek bebekte ne kdr az yer ayırmışlar derdim kızların ki çok gelrdi şimdi kızıma kış için bilekte ilk adım bakıyorum Hepsi nası çirkin çeşit ne az:)
Evde giydirmek için mi bakıyorsun? Dışarıdan normal ayakkabı giyiyor ama kışın evde de giydirmekte gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…