2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evde giydirmek için mi bakıyorsun? Dışarıdan normal ayakkabı giyiyor ama kışın evde de giydirmekte gerekir mi?
Başka yerde giydriyorum ev ayakkabsı ,şimdi dışarısı için bakıyorum önceki aldıklarım soğuk havalr için uygun diil havalar soğudu iice.vicco dan alırım normlde ama hiçmi güzel olmaz..

Bnm o tarz hesaplarım yok ins face fln kim nasıl çocuk büyütüyo bilmiorum ama dediğin gbi 2 çocukta acayip bişe oluo insan kendme vakit ayırma namına bişe yok bende de.
ayiririz insallah daha cok kucukler. ogluma bakip anliyorum ki seneye daha guzel olacak hersey. ikiside kosturacak ikiside oynayacak. hatta bence seneye oyle guzel olacakki hic gecmesin zaman hic buyumeseler diyecegiz. yani bence oyle olacak :) )
Oğluma kıyafet bakarkrn mağazalrda erkek bebekte ne kdr az yer ayırmışlar derdim kızların ki çok gelrdi şimdi kızıma kış için bilekte ilk adım bakıyorum Hepsi nası çirkin çeşit ne az:)

benim suslu kiyafetlerde hic gozum yok. spor rahat esofman takimi tulum tarzi seyleri cok seviyorum. ogluma simdiye kadar hediye edilen bir bantolon haric hic kot giydirmedim. gomlek tarzi seyleri sevmiyorum. ben unisex giymeyi ve giydirmeyi seviyorym. kizim hala abisininkileri giymekten kurtulamadi:)))

Aynen ya yeterki sağlıklı olsunlar onlar yiyince doyuyorum onlar gülünce benden mutlusu olmuyo onlar uyuyunca dinleniyorum herseyim onlara göre,büyüyolar çok şükür bal bu kuzuların hepsi:)
Ben de çok süslü sevmediğim için bulamıyorum ztn kıyafet,erkek gydrmek daha güzel bence:) ben erkekte kot fln seviyorum kız da eşofman tulum gdiyoruz etek elbise dolanır şuan dizine ayağına.elbise seviyorum da sade olsun yeterki.bnm kız da abisininkilerdrn takılıyo arada,bide okula gdiyo ya hergün kıyafet ayarlıyorum:) şimdiden basladık

Başka yerde giydriyorum ev ayakkabsı ,şimdi dışarısı için bakıyorum önceki aldıklarım soğuk havalr için uygun diil havalar soğudu iice.vicco dan alırım normlde ama hiçmi güzel olmaz..
Benim ilk çocuk olduğu için konuya pek hakim değilim. İlk adım ayakkabısı denilen şey genellikle kalın esnek kumaştan ya da suni deriden yapılan şeyler değil mi? Aliexpressten üç tane aldım ama kışın dışarıda giyilecek şeyler değiller. Dışarıda giymek için Nike spor ayakkabı aldım.

Kızlar ya bu minnoş yürüyünce daha da tatlı bir şey oldu :) Eşimle aramızdaki sorunları konuştuk, hallettik çok şükür. Kızım son iki gündür çok huzurlu. Dişi çıktı, rahatladı. Umarım sonraki dişler hemen gelmez.
Her gün parka götürüyorum, temiz hava, güneş iyi geliyor. Parkta da oyuncaklara kendisi gitmek istiyor, bırakıyorum geziyor :) Yeni bir diş ya da hastalık bu düzeni bozacak biliyorum ama keşke hep böyle gitse

Eklentiler

• 5870394E-665F-428D-99DA-C5CF3657C052.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 99
Eşinle sorunları halletmenize sevindim canım Allah bozmasın..maşallah kuzuya ohh miss gibi deniz havası..kıskandım valla :))

Hadi ya geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Amin canım inşallah.zaten dişler geliyodu onun huzursuzluğu bide hastalik hic cekilmez oldu..

ayyy seninki okula gidiyo dimiii aglarim beeen((

Spor ayakkbı da giydiren var terch meselesi ama ben vicco nun kifidis in tabanlarını begeniyorum oğlum da çk memnun kalmştım anatomik taban,patik tarzı şeyler dışarıya uygun diil tabi.bu dediğim markalrda küçük no bulamadgm için ben de nike almştım şimdi kışa uygun bişe bakıyorum

İlk ayakkabı ile ilgili çocuk doktorlarının yazdığına baktım. Tabanı düz olsun diyorlar. Bu ayakkabı da 22 numara. Sağ olsun annem ayağı büyüyecek deyip bunu aldırdı. Çocuğum arada takılıyor yürürken. Kışın da bunu giydirmeyi düşünüyorum

Maşallah çok tatlı

Kızlar 3 günlük tatili fırsat bilip akcaya kayınvalidemere gittik dün sözde birkaç gün gezip tatil yapacaktım ( evde benden başka birileri ilgilenince oğlumla ıyi oluyor :)) derken bugün apar topar geri döndük. Kayınvalide felaket grip oldu Nasil kactigimizi bilemedik inşallah geçmemiştir. Benimde hafiften burunlar akmaya başladı ((

Oğluma kıyafet bakarkrn mağazalrda erkek bebekte ne kdr az yer ayırmışlar derdim kızların ki çok gelrdi şimdi kızıma kış için bilekte ilk adım bakıyorum Hepsi nası çirkin çeşit ne az:)
Ben de bakıyorum şu bot gibi olanlardan mı alcaksın yoksa normal ayakkabılardan mı?

Caprettoya baktın mı? Nasıl bir marka bilmiyorum sadece bebek ve çocuk ayakkabısı üzerine olması hoşuma gitti. Ben beğendim 1-2 model ama kararsız kaldım henüz alamadım.

Hadi ya şansa bak :-/ hemen ıhlamura c vitaminine yüklen bence canım bir de dinlenmeye çalış inşallah bulaşmamıştır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…