2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mağazada yakından baktım buna yumuşacık hakiki deri içi dışı beğendim ama kızım kıyameti koparttı ayağına giymemek için. Ayakkabıdan nefret ediyor nasıl alışacak hiç bilmiyorum :-/

Eklentiler

• 8855C8B5-BA58-4770-9335-57DC32E58E93.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Caprettoya baktın mı? Nasıl bir marka bilmiyorum sadece bebek ve çocuk ayakkabısı üzerine olması hoşuma gitti. Ben beğendim 1-2 model ama kararsız kaldım henüz alamadım.
O da iyi bi marka cnm hatrlattgın iyi oldu bi daha bakayım ona,ben bilekte olanlrdan düşünüyorum

Mağazada yakından baktım buna yumuşacık hakiki deri içi dışı beğendim ama kızım kıyameti koparttı ayağına giymemek için. Ayakkabıdan nefret ediyor nasıl alışacak hiç bilmiyorum :-/
Denerken nefret ediyolar gerçkten:) optimum da bakmştım netten bidaa bakim saol cnm

Maşallah çok şeker annesi pantolonuna bayıldım

Kızlar bu linkteki yazıyı sizle de paylaşayım dedim ben kendi adıma payelendim de:) http://gonulsofrasirahmetpnari.com/alnindan-opulesi-cocuk-1

Bu arada bişey daha geldi aklıma ,1 yaşından sonra ayağından öperek sevmeyin der uzmanlar ayak en aşağı bölgede oldugu için kendni üstün görme kıskançlık gbi duygular gelişmesine yol açarmış alından öpmek en güzeli,bebeği özel ve değerli hissettirirmiş ben oğlum da edinöiştim bu bilgileri ,çk dikkat ederm bu 2 sine.

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım adem güneşin bu hususta bir yazısını okumuştum bende ve okuyana kadar ayağından öpüyordum kızımı çok haklısın çok dikkat etmek gerek. Katılıyorum şimdi her gece alnından öpüyoruz kızım çok mutlu oluyor.

Çoooook geçmiş olsun inşaallah şipşak atlatırsın

Bir nebze psikolojik olarak rahatlattı okuması da keyifliydi. Teşekkürler.

Evet canım bu yaziyi bnde okumustum..insana destek veriyor ve bende kizlarimi hep alinlarindan operim

oğlumun cuma akşamı yanağında kırmızı pütürler oluştu hâlâ geçmedi. değişik birşey yemedi neden oldu anlamadım. zeytinyağının markasını degistirdim o mu?5gun önce kereviz verdim,1hafta önce avokado verdim ama şimdi yapmaz herhalde allerji olsa

Caprettoya baktın mı? Nasıl bir marka bilmiyorum sadece bebek ve çocuk ayakkabısı üzerine olması hoşuma gitti. Ben beğendim 1-2 model ama kararsız kaldım henüz alamadım.
baktım çok güzel ayakkabılar var, benimde almam lazım ama çok pahalı ya :)) 2 tane olunca gerçekten çok zor oluyor. Birde büyük kız olunca :))) İyi ki çalışıyoruz, Rabbim olmayanlara yardım etsin gerçekten çok zor. Aşırı pahalandı herşey

İsilik ve Tahriş sebebiyle de olabilir alerjik olması düşük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…