2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ilk adım ayakkabısı olarak minican marka da bakabilirsiniz fiyatlar 70 100 aralığında ben yazın yazlık daha dogrusu baharlık bir modelini almıstım.Sımdı kıslık bot tarzı bir şey bakıyorum.Siz aldıysanız ne alayım fıkır verırmısınız. Bot yururken bilegını acıtırmı.Iyıce yuruyor artık hatta yurumeden kosmaya basladı diyebilirim Masallah. Babasıyla karda oynama hayali kuruyoruz tabı kar yagarsaKısa en uygunu ne olur sızce

Kesinlikle katılıyorum tam 12 den vuran bir tespit

umarım egzema değildir. bir de o akşam banyoyu çamaşır suyu ile temizledim sonra banyo yaptırdım acaba o dokunur mu?
Yok özellikle çamaşır suyundan böyle birşey olmaz ishal vs olur. Egzama havanın kuruluğundan olabiliyor. İnşaallah değildir.

Yok özellikle çamaşır suyundan böyle birşey olmaz ishal vs olur. Egzama havanın kuruluğundan olabiliyor. İnşaallah değildir.
inşallah degildir, benim ellerimde temas egzaması var genetik diye korkuyorum.yarin kan tahlili yaptıracağım, sonra cildiyeye gideceğim.

Aynen ya minicik ayakkabılar ateş pahası. Bir de çok kısa süre giyecekler. Napalım saklarız hatıra olarak

İnşallah öyledir yaa gerçi ben bebekken çok usluymuşum annemin dediğine göre sonra da hiç patlamadım ama ben annemin pek doğru hatırlamadığını düşünüyorum o ayrı

Kızlar size saçma bir soru gelebilir ama hiç diğer bebeklere dikkat etmemişim. Sizin bebekleriniz de bacakları ayrık ayrık mı yürüyor? Ayaklarının arasında en az 20cm var yürürken

Kızlar size saçma bir soru gelebilir ama hiç diğer bebeklere dikkat etmemişim. Sizin bebekleriniz de bacakları ayrık ayrık mı yürüyor? Ayaklarının arasında en az 20cm var yürürken
evet canım henüz profesyonel değiller :) göbek ilerde, bacaklar paytak

Kızlar bebeklerinize nar suyu veriyor musunuz? verilebilir mi
Ben narın kendisini verdim ısırdı bi güzel çekirdekleri kemirip ağzında çevirip durdu en son beyaz kısmını aldım ağzından bir de nar ayıklarken 1-2 tatlı kaşığı kadar suyundan verdim ama çok ekşiydi sevmedi kızım taneleri daha güzel yedi.

Benim kızım henüz yürümüyor ama elinden tutup yürütürken dediğin gibi. Bence normaldir zamanla düzelir diye düşünüyorum etrafta gördüğüm bebekler de ilk zamanlar o şekilde yürüyor genelde.

Benim kızım da yürümüyor. Zaten 11.ayı bitirince başladı emeklemeye:)) ayın 11inde 13 aylık olacak. Ayakta en fazla 5 6 saniye duruyor sonra yapışıyo hemen kollarıma. Acayip temkinli Bi bebek ya. Çekmeceleri açıyor kapatırken parmakları sıkışmasın diye ellerini açarak yavaşça kapatıyo p
Elinden tutup yürüyünce aynen bacakları açık baya sonradan düzeliyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…