kizlar benim kiz da bir haftadir bir kac adim atiyor. ama sevgili abisi tarafindan aninda ittirilip dusuruldugu icin cok korkuyor. sanirim kizin yurumesine verdigimiz tepkiyi kiskaniyor. bizimde elimizde degil ki anam bir tatli oluyolarki su paytak paytak yurume donemlerinde.
yüzüne birşey kullanmıyorum.zeytinyagini yemeklerine, kahvaltısına koyuyorum.komili soğuk sıkım kullanıyordum üzerinde asit derecesi yazmadığı için kırlangıç soğuk sıkım aldım. deterjan da degistirmedim ama herşeyi ellemeye başladı, elinde neler buluyorum... ama pütür pütür olunca egzamadan korktum.bugun kan verdik.periferik tarama burada yapılmıyor ank.ya gönderdiler cuma çıkacak inşallah geçici birseydir.
1 yaş kontrolunce hangi testler yapıldı kızlar daha asısını da yaptırmadım yarın doktora kontrole goturuyorum kan alınacak degıl mı.oradan da saglık ocagına asıya gotursem cok travmatik olur.Kan testinde nelere bakılması gerekiyor. Of cok uzuluyorum cok aglıcak.Goz kulak veya baska bir kontrol de yapılıyor mu bu arada
bnm ki sabah anneme götürürken uyanıo 7 de 10 de 2 saat 3 4 gibi yine 1 veya 2 saat uyuyor. sonra amannn sabahlar olmasın gece uykusuna geçmesi 11 i buluo gece uyanmaları da var tabi tek uykuya geçsek die düşündüm ama beceremedik dayanamıo
ben de ıslak mendil hiçbir şekilde kullanmadım.sadece dışarı çıkınca yanıma alıyorum ama evde ıslak pamuk kullanıyorum.iki yanağında oldu,allerji mı egzamami doktora gidince anlayacağız
bnm ki sabah anneme götürürken uyanıo 7 de 10 de 2 saat 3 4 gibi yine 1 veya 2 saat uyuyor. sonra amannn sabahlar olmasın gece uykusuna geçmesi 11 i buluo gece uyanmaları da var tabi tek uykuya geçsek die düşündüm ama beceremedik dayanamıo
Gece uykusunu kısa tutuyormuş canım. Her bebek farklı oluyor tabii. Kızım da gece uykuya yatmak istemiyor. Uyku rutinini bitirdikten yarım saat sonra falan ancak uyutabiliyorum. Odasından çıkarmıyorum, ışığı açmıyorum, müzik çalmaya devam ediyor ve sürekli uyku zamanı geldi, iyi geceler diye tekrarlıyorum
bakiniz sekil a) bende cok uslu bir bebekmisim. kose minderi gibi nereye koysa annem orda dururmusum. ama gel gorki firtinali bir ergenlik depresif bir genc kadinlik buhranli bir orta yaslilik yasiyorum.
kizlar benim kiz da bir haftadir bir kac adim atiyor. ama sevgili abisi tarafindan aninda ittirilip dusuruldugu icin cok korkuyor. sanirim kizin yurumesine verdigimiz tepkiyi kiskaniyor. bizimde elimizde degil ki anam bir tatli oluyolarki su paytak paytak yurume donemlerinde.
Ne kadar minnoş oluyorlar di mi yürüyünce :) bir de artık elbise falan daha çok yakışıyor. Eskiden kucaktayken elbise kırışık anlaşılmıyor. Şimdi karşıdan bakınca güzel görünüyor kıyafetler de :)
12 saat de kaç defa kalkıyor yada kalkıyor mu kesintisiz kaç saat uyuyor? Bizim alt sağ azı dişimiz patladı geçen hafta bu hafta da sol alt azı diş patlıyor gecede on kez kalkıyor 2 yaş gelsin de dişler çıksın bitsin diye dua etmeye başladım yine eskisi gibi..
Ne kadar minnoş oluyorlar di mi yürüyünce :) bir de artık elbise falan daha çok yakışıyor. Eskiden kucaktayken elbise kırışık anlaşılmıyor. Şimdi karşıdan bakınca güzel görünüyor kıyafetler de :)