2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kizlar benim kiz da bir haftadir bir kac adim atiyor. ama sevgili abisi tarafindan aninda ittirilip dusuruldugu icin cok korkuyor. sanirim kizin yurumesine verdigimiz tepkiyi kiskaniyor. bizimde elimizde degil ki anam bir tatli oluyolarki su paytak paytak yurume donemlerinde.

Kızlar bebeği tek uykuya düşen var mı? Kızım öğlenler uzun uyuyup öğleden sonra uyumuyor. 13-18ay arası tek uykuya düşürmesi lazımdı. Çok erken oldu
aksam kacta yatip sabah kacta kalkitor. bebek zorlanmiyorsa cokta onemli degil. benimki dayanamiyor o kadar cekilmez oluyorki uyutmazsam .

Zeytinyağı değiştrdim dynce yüzüne sürüyomşsun gbi algıladım pardon:)) ondan diildr cnm ,bnmkinin de bgn okuldan aldgımda kırmzydı yüzü yrn sorucam bakalım ıslak mendille mi sildler dye unibaby yenidoğan gönderiyorum ama ben hayatta vurmam onları yüze yıkama fırsatı olmayıp sildi gbi geliyo uyarmak şart oldu

1 yaşta yine mi kan alınıo ki 9 aylıkken yapılmıştı kan tahlili

Kızlar bebeği tek uykuya düşen var mı? Kızım öğlenler uzun uyuyup öğleden sonra uyumuyor. 13-18ay arası tek uykuya düşürmesi lazımdı. Çok erken oldu
bnm ki sabah anneme götürürken uyanıo 7 de 10 de 2 saat 3 4 gibi yine 1 veya 2 saat uyuyor. sonra amannn sabahlar olmasın gece uykusuna geçmesi 11 i buluo gece uyanmaları da var tabi tek uykuya geçsek die düşündüm ama beceremedik dayanamıo

ben de ıslak mendil hiçbir şekilde kullanmadım.sadece dışarı çıkınca yanıma alıyorum ama evde ıslak pamuk kullanıyorum.iki yanağında oldu,allerji mı egzamami doktora gidince anlayacağız

Gece uykusunu kısa tutuyormuş canım. Her bebek farklı oluyor tabii. Kızım da gece uykuya yatmak istemiyor. Uyku rutinini bitirdikten yarım saat sonra falan ancak uyutabiliyorum. Odasından çıkarmıyorum, ışığı açmıyorum, müzik çalmaya devam ediyor ve sürekli uyku zamanı geldi, iyi geceler diye tekrarlıyorum

bakiniz sekil a) bende cok uslu bir bebekmisim. kose minderi gibi nereye koysa annem orda dururmusum. ama gel gorki firtinali bir ergenlik depresif bir genc kadinlik buhranli bir orta yaslilik yasiyorum.
Orta yaşlılık değildir o daha erken canım :)

Ne kadar minnoş oluyorlar di mi yürüyünce :) bir de artık elbise falan daha çok yakışıyor. Eskiden kucaktayken elbise kırışık anlaşılmıyor. Şimdi karşıdan bakınca güzel görünüyor kıyafetler de :)

Kızlar kızımın d vitamini 31çıkmış. Düşük di mi. Doktora gideyim yarın

Öğleden sonra uyumayınca gece uykusunu uzattı canım. Yedi sekiz civarı yatıp 12 saat uyuyor
12 saat de kaç defa kalkıyor yada kalkıyor mu kesintisiz kaç saat uyuyor? Bizim alt sağ azı dişimiz patladı geçen hafta bu hafta da sol alt azı diş patlıyor gecede on kez kalkıyor 2 yaş gelsin de dişler çıksın bitsin diye dua etmeye başladım yine eskisi gibi..

Öğleden sonra uyumayınca gece uykusunu uzattı canım. Yedi sekiz civarı yatıp 12 saat uyuyor
cok guzel bence gece uykusuda guzelse cok uyanmiyorsa mikemmeell.

Orta yaşlılık değildir o daha erken canım :)
yolun yarisina merdiveni dayadik amma...

evet cok tatlilar bide saci olsa boyle iki yandan toplanmis saca da bayiliyorum. benimkilerde sac yok oglumun bile yeni yeni gurlesti saci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…