- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Salgın olma durumuna bırakılacak bir aşı değil maalesef tedavisi yok ve öldürücümenenjit aşısını biz de yatırmadık henüz, doktoru birşey demedi ,salgın yok ama isterseniz yapalım dedi.
haklısın ben daha önce 2doz yaptıralım dedim doktor gerek yok tek doz yaparız dedi.kan sonucları çıksın, gittiğimde konuşacağım tekrarSalgın olma durumuna bırakılacak bir aşı değil maalesef tedavisi yok ve öldürücüAllah korusun..Ama şu anda ülkemize yeni gelen milletler var hepatit b aşırı derecede var ve çok kolay bulaşıp yayılan bir hastalık cüzzam bile görülmüş ki uzunnn yılardır rastlanmıyor o hastalığa varlığı bile unutulmuştu..
13 ayda tek doz yeterli dedi doktorumuz biz haftaya gideceğiz.
Inşallah desinler artikkayınvalidem oglan çocuğu anneci olur ama babaya daha düşkün diyot.bende dilinde o herşeye baba diyor diyorum he diyip geçemiyorum ki
bende. ne guzel vermistim simdide aliyorum verdiklerimi fena acik istahim. hele gece hic uyumuyorlar ya gidip ekmege cikolata surup yememem icin hic bir gerekce bulamiyorum.Oo ne güzel :) ben 20 kilo verdim :)
Bursadamıydın canım sen hangi doktora gidiyorsunuz
bizde rutin fln hakgetire :) 10 kere odaya götürsem 10 kere kaçıyor. deli gibi koşmaya başladı tutabilene aşk olsun. doğduğundan beri bi rutin oluşturamadk odaya geçerken babasına ii geceler diip öpücük atıyoruz sonra odada yeleğini çorabını çıkartıyoruz meme de uyuyo sizin rutininiz nasl aslında kitaplı bi rutin istiyorum ama beceremedk bi türlğ
açlıktan kalktıklarını düşünmüyorum bn kaşık maması veriyorum 9 gibi 10 da uyuyo yine uyanıo yine uyanıo
6 buçuk yedirip yatarken tekrar vermek fazla olmaz mı ?bir de uykudan en az 1 saat önce yemiş olmalıymış hazımsızlık yapmasın diye
Canım benimkilerde 1-2 aydır gündüz tek uyku ve uzun uyuyorlarmış. 2 saate yakın uyuyorlar dedi bakıcı. Olan bana oluyor eve gidince yatana kadar eşimle beni perişan ediyorlar. 9-9.30 gibi uyutmaya başlıyoruz 11de uyuyorlar. Dün hele çok kötü bir akşam ve geceydi. Nedense hiç durmadılar, uyumadılar. Dün yazdım akşam baktım kızın sağ üst patlamış sanki. 3. dişi geldi dahaBende dünden beri 4 ağrı kesici içtim, uykusuzluktan başım çok ağrıyor.
Bu arada ben kan falan aldırmadım bebelerden. Kızın zaten 3 ayda 1 kontrollerde alınıyor. Oğlan da hasta olmadıkça götürmüyorum. Zaten sıkıntılı bir durum olsa anlaşılır diye götürmüyorum.
kaynanalara kalsa torunumu oglum dogurdu diyecek. o derece kendilerine yontuyorlar herseyi. neyse kaynana mevzusunda ben kendimi tutamiyorum cok fazla yorum yapmayayim:))
Oo ne güzel :) ben 20 kilo verdim :)
bende. ne guzel vermistim simdide aliyorum verdiklerimi fena acik istahim. hele gece hic uyumuyorlar ya gidip ekmege cikolata surup yememem icin hic bir gerekce bulamiyorum.
Kızlar dun cok buyuk bi kaza gecirdikkizimin gardirobundan soktugumuz aynali kapak Arven in uzerine dustu..Allahım kabus gibiydi.annemler gelmisti yemek yiyorduk oda bi saga bi sola kosusturuyodu.bi ara ablasinin odasina gitti ben mutfaktan gorebiliyorum.birden duvara dayali olan kapak uzerine dustu kostuk altindan cikardik gozler gitti yari baygin aglayamiyor bile.hemen hastaneye gittik.ultrasonla ic kanama var mi diye bakildi.kirik cikik muayenesi yapildi.sukur bisi cikmadi.1_2 saat musahade altinda kaldik normale dondu.kafa icin tomografi istendi ama bize bagliymis cok yuksek radyasyon icerdegi ve riskleri oldugu icin.biz kabul etmedik 36 saat takip edelim dedik.simdi iyi herhangi bi sıkıntı yok cok sukur..
Tamamen benim aptalligim ve ihmalkarligimo kapagin duvara dayali orda isi ne !!!
Kızlar dun cok buyuk bi kaza gecirdikkizimin gardirobundan soktugumuz aynali kapak Arven in uzerine dustu..Allahım kabus gibiydi.annemler gelmisti yemek yiyorduk oda bi saga bi sola kosusturuyodu.bi ara ablasinin odasina gitti ben mutfaktan gorebiliyorum.birden duvara dayali olan kapak uzerine dustu kostuk altindan cikardik gozler gitti yari baygin aglayamiyor bile.hemen hastaneye gittik.ultrasonla ic kanama var mi diye bakildi.kirik cikik muayenesi yapildi.sukur bisi cikmadi.1_2 saat musahade altinda kaldik normale dondu.kafa icin tomografi istendi ama bize bagliymis cok yuksek radyasyon icerdegi ve riskleri oldugu icin.biz kabul etmedik 36 saat takip edelim dedik.simdi iyi herhangi bi sıkıntı yok cok sukur..
Tamamen benim aptalligim ve ihmalkarligimo kapagin duvara dayali orda isi ne !!!
Çocuk doktorunu sormustum canım.evet bursadayım .jimerde sabiha hanima gidiyorum arkadas ve kuzenimin tavsiyesi ile. Listeyi görünce ben kilo alırım bunlarla dedim ama zayifladim hic aç bırakmıyor sağ olsun :)
Allah korumus canım ya o panik aninizi düşünemiyorum bile.. of Allah'ım çok üzüldüm çok şükür ki birşeyi yok çok geçmiş olsunKızlar dun cok buyuk bi kaza gecirdikkizimin gardirobundan soktugumuz aynali kapak Arven in uzerine dustu..Allahım kabus gibiydi.annemler gelmisti yemek yiyorduk oda bi saga bi sola kosusturuyodu.bi ara ablasinin odasina gitti ben mutfaktan gorebiliyorum.birden duvara dayali olan kapak uzerine dustu kostuk altindan cikardik gozler gitti yari baygin aglayamiyor bile.hemen hastaneye gittik.ultrasonla ic kanama var mi diye bakildi.kirik cikik muayenesi yapildi.sukur bisi cikmadi.1_2 saat musahade altinda kaldik normale dondu.kafa icin tomografi istendi ama bize bagliymis cok yuksek radyasyon icerdegi ve riskleri oldugu icin.biz kabul etmedik 36 saat takip edelim dedik.simdi iyi herhangi bi sıkıntı yok cok sukur..
Çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunKızlar dun cok buyuk bi kaza gecirdikkizimin gardirobundan soktugumuz aynali kapak Arven in uzerine dustu..Allahım kabus gibiydi.annemler gelmisti yemek yiyorduk oda bi saga bi sola kosusturuyodu.bi ara ablasinin odasina gitti ben mutfaktan gorebiliyorum.birden duvara dayali olan kapak uzerine dustu kostuk altindan cikardik gozler gitti yari baygin aglayamiyor bile.hemen hastaneye gittik.ultrasonla ic kanama var mi diye bakildi.kirik cikik muayenesi yapildi.sukur bisi cikmadi.1_2 saat musahade altinda kaldik normale dondu.kafa icin tomografi istendi ama bize bagliymis cok yuksek radyasyon icerdegi ve riskleri oldugu icin.biz kabul etmedik 36 saat takip edelim dedik.simdi iyi herhangi bi sıkıntı yok cok sukur..
Cok sagol canim amin..hele ben dunden sonra cok kotuyum.neler olabilirdi hep aklimda o goruntuTüylerim diken diken oldu çok geçmiş olsun . Allah korusun yavrularımızı bu aralar bana bir evham geldi zaten hep kötü senaryolar geliyor aklıma((
Sagol canim ..evet esimede dedim hemen bisiler verelim diye..aynn kucuk daha yapamaz dememek lazimAyy canim cok gecmis olsun hemen sadaka verin Allah korumus melegini .. yapacaklari seylere aklimiz yetmiyor artik minik minik evde kosarak butun yaramazliklari yapacak duruma geldiler
Allah korumus canım ya o panik aninizi düşünemiyorum bile.. of Allah'ım çok üzüldüm çok şükür ki birşeyi yok çok geçmiş olsun[/QUOTE
Sagol canim.ben benden gectim Rabbim kimseye yasatmasin.annem belli etmedim ama cok kotu oldu yavrum sarardi birden diyo
Amin canim cok sagolÇok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun(
bnm ki doğdu doğalı 12 de uyuyodu 10 da uyusa ohh erken uyudu diyoruz bu ara 10 u bıraktı 11 de uyumaya başladı ama bn çok yoruluyorum hiç dinlenemeden 12 oluyor saat. sabah 6 da ztn uyanıyorum gexe de 3 5 kere uyanıo tabiBiz uyumadan önce altını değiştiriyoruz pijama giydiriyoruz sonra bir meme bir yatak ederken yatakta sızıyor. Ama uykusu gelmezse rutin filan dinlemez. Uykusunun geldiğini anlayınca hadi odamıza gidelim diyorum boynuma sarılıyor babaya ıyi geceler yapiyor ama uykusu yoksa dediğin gibi kaçıyor yatakdanda inmeyi öğrendi pıtır pıtır içeri gidiyor.zorlarsam ağlıyor ama en geç 9.30 da uyur. Uykusu kaçırmadıkça sorun olmuyor ama bebekliğinden beri böyle belki baştan böyle alıştığı için olabilir yada yapı meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?