2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar ben oğluma sabah uyanınca emzirip kahvaltı yaptırıyorum 8bucuk gibi sonra 11gibi emiyor yine.oglen 1gibi sebze püresi,çorbası yiyor.4te emiyor ardından yogurt-meyve yiyor ve uykudan 1saat önce formül süt içiyor 180cc
acaba uykudan önce formül süt yerine akşam yemeği mı eklemeliyim? siz saat kaçta ne yedirip,kaçta uyutuyorsunuz?

Çok değişiyor canım. Kızım da kulaklarını çekiştirip duruyor. Azı dişleri gelecek galiba. Bazı gece beş kez uyanıyor, bazı gece iki kez. Doktor da gece beslenmesini bırak diyor. Bebek emerken diş ağrısı hafifliyor. Calpol veriyor musun? Ben peş peşe uyanmalarınbaşlarsa calpol veriyorum. En az üç saat rahatlatıyor

Çok şükür uykusu için aylarca uğraştım ama değdi canım. Eskiden gecede bir kez uyanırdı ama diş sancıları başlayınca beş kez uyandığı bile oluyor

Kızlar bebeği tek uykuya düşen var mı? Kızım öğlenler uzun uyuyup öğleden sonra uyumuyor. 13-18ay arası tek uykuya düşürmesi lazımdı. Çok erken oldu
Ben tek uykuya düşüreli oldu baya. 1 yaşına az bişi kala tek uykuya düşürdüm. Çünkü artık akşamları çok geç uyuyordu. Ben odaya 9 a doğru giriyodum, uyuması 11i buluyordu. Ben de sanırım artık fazla geliyo uyku diye sadece öğlenleri uyutmaya başladım. Böylece öğle uykusu uzadı 2 saate yakın uyuyor. Akşam da 9 9 buçukta uyuyor. Sanki uyanma sıklığı da azaldı gibi.

Azı dişleri gelinceye kadar hiç ilaç kullanmadık ama azilar çok büyük ya dört başlı diş çıkıyor biri çıktı Allahtan diğeri patlıyor şimdi çocuk sancıyla uyanıyor iki kez falan kullandim dr çok yakın eve her hafta götürüp baktiriyorum kulağı boğazı temiz dişlerden uyanması diyor kulak çekmesi yok salya bayadır yok eline biseyler veriyorum onlar bile acıtıyor galiba bir iki kemirip atıyor.

bendeki listede 9.ay ve 12.ay kan,idrar,gaita tahlili sonra yılda bir bir sorun olmadıkça
Anladım.Bende liste yok.Büyük oğlumun dr küçük oğlumuda ona götürüyorum çok sık görüşüyoruz tetkikler iyi bidaha gerek yok 1 yaş aşıları yaşından sonra göz kontrolü ve 13.ayda tek doz menenjit aşısı yaptıracaksınız o kadar dedi.

Bizde çok sık kalkmaya başladık yine

Ben 6.30 gibi akşam yemeği yediyorim. Annem uyutmadan önce muhallebi de ver ben öyle yapardım gece hiç kalkmazdınız diyor. Ama emzirmiyormus. Deneyeceğim bakalim

bizde rutin fln hakgetire :) 10 kere odaya götürsem 10 kere kaçıyor. deli gibi koşmaya başladı tutabilene aşk olsun. doğduğundan beri bi rutin oluşturamadk odaya geçerken babasına ii geceler diip öpücük atıyoruz sonra odada yeleğini çorabını çıkartıyoruz meme de uyuyo sizin rutininiz nasl aslında kitaplı bi rutin istiyorum ama beceremedk bi türlğ

menenjit aşısını biz de yatırmadık henüz, doktoru birşey demedi ,salgın yok ama isterseniz yapalım dedi.

Ben 6.30 gibi akşam yemeği yediyorim. Annem uyutmadan önce muhallebi de ver ben öyle yapardım gece hiç kalkmazdınız diyor. Ama emzirmiyormus. Deneyeceğim bakalim
6 buçuk yedirip yatarken tekrar vermek fazla olmaz mı ?bir de uykudan en az 1 saat önce yemiş olmalıymış hazımsızlık yapmasın diye

Kızlar bebeği tek uykuya düşen var mı? Kızım öğlenler uzun uyuyup öğleden sonra uyumuyor. 13-18ay arası tek uykuya düşürmesi lazımdı. Çok erken oldu
Canım benimkilerde 1-2 aydır gündüz tek uyku ve uzun uyuyorlarmış. 2 saate yakın uyuyorlar dedi bakıcı. Olan bana oluyor eve gidince yatana kadar eşimle beni perişan ediyorlar. 9-9.30 gibi uyutmaya başlıyoruz 11de uyuyorlar. Dün hele çok kötü bir akşam ve geceydi. Nedense hiç durmadılar, uyumadılar. Dün yazdım akşam baktım kızın sağ üst patlamış sanki. 3. dişi geldi daha Bende dünden beri 4 ağrı kesici içtim, uykusuzluktan başım çok ağrıyor.

Bu arada ben kan falan aldırmadım bebelerden. Kızın zaten 3 ayda 1 kontrollerde alınıyor. Oğlan da hasta olmadıkça götürmüyorum. Zaten sıkıntılı bir durum olsa anlaşılır diye götürmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…