2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ayy yavrum çok büyük geçmiş olsun

Tüylerim diken diken oldu çok geçmiş olsun . Allah korusun yavrularımızı bu aralar bana bir evham geldi zaten hep kötü senaryolar geliyor aklıma ((
hareketlendiklerinden sabırım bizde sürekli evde tehlike kolluyoruz herleyi merak ediyolar yürüolar bizimki zifiri karanlık odalara gidiyo tek başına

Çok geçmiş olsun Rabbim korumuş kendinede yüklenme olacağı varmış çok şükür birşey olmamış

çok çok geçmiş olsun, okurken içim acıdı, Rabbim korumuş şükürler olsun. ne kadar üzerlerine titresek de düşünmediğimiz, fark etmediğimiz, hesap edemediğiniz birşey oluyor.

Kızlar bebeği tek uykuya düşen var mı? Kızım öğlenler uzun uyuyup öğleden sonra uyumuyor. 13-18ay arası tek uykuya düşürmesi lazımdı. Çok erken oldu
Bazı günler dediğin gibi öğlene doğru uyuyor 2-2,5 saat kadar sonra uyumuyor. Ama akşam üzeri çok huysuz oluyor öyle zamanlarda. Öğlenden önce 1-1,5 saat öğleden sonra da 1-1,5 saat kadar uyuduğu zaman daha huzurlu oluyor. Bu da henüz tek uyku zamanının gelmediğini gösteriyor galiba. Gece uykumuz zaten doğduğundan beri iyi değil ilk uyuduğunda 2-3 saat uyuyor sonra sürekli meme diye uyanıp duruyor sabaha kadar :-/

Geceleri aynı durumdayız. Sabaha kadar meme dışarda bi tarafa yatmaktan fizyolojim bozuldu resmen. Memeyi bıraksa acaba düzelir mi uykusu diye düşünüyorum bazen o kadar yoruluyorum ki keşke kendisi bıraksa diyorum içimden sonra da üzülüyorum :-/

Uyku rutininiz nasıl? Kendisi yatağında mı uyuyor yoksa emerek mi uyuyor? Bir de gece uyanıyor mu hiç ve uyanıyorsa nasıl geri uyututuyorsun acaba? Senin tekniklerini denemek istiyorum belki benim kuzucukta da işe yarar diye.

Ben 6.30 gibi akşam yemeği yediyorim. Annem uyutmadan önce muhallebi de ver ben öyle yapardım gece hiç kalkmazdınız diyor. Ama emzirmiyormus. Deneyeceğim bakalim
Benim annem de inek sütü verirmiş bize uyumadan, gece de 1 kez verirmiş mışıl mışıl uyurdunuz diyor ama emzirmediği için uyuyorduk bence. Çünkü her zaman açlıktan uyanmıyor çoğu zaman iki fırt alıp uyumaya devam ediyor uyanma sebebi ya diş veya farklı bir fiziksel sıkıntı ya da kokumuza alışmış olması gibi geliyor bana.

Ahhh canım benim ya çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım şu an daha iyidir. Bu kuzucuklar çok hareketlendi bir saniye durmuyorlar artık anlık bir boşluğu bile kaçırmıyorlar malesef. Allah beterinden korusun canım.

Gerçekten çalışırken çok zor. Bizimki de en geç 9.30 da uyuyor ama dalmasi 1 saat. Saat 10.30 dan sonra yarına hazırlık banyo derken benimde sırtım yer görmüyor sonra yatıyorum dediğin gibi deliksiz uyku yok gecede 2 kalksa yine raziyim bu aralar yine çok kalkıyor. 2 hafta izinliyim evde oturmanın yoruculugunu unutmusum işte daha az yoruluyorum:) ama onunla geçirilen vakit apayrı birsey çalışmayan anneler ne kadar zor olsada şanslısınız...

hareketlendiklerinden sabırım bizde sürekli evde tehlike kolluyoruz herleyi merak ediyolar yürüolar bizimki zifiri karanlık odalara gidiyo tek başına

Benimki daha yürümezken hep tehlikeli işlerde yürüyünce düşünemiyorum Allah hepsini korusun yavrularımızın.

Son düzenleme:

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Annem bizi 2 ay emzirebilmis sadece oyuzden alışmamışız demekki. Ama bizimkiler emmeye alışık olduğu için gaz sıkıştırsa kalkıyor emiyor öyle uyuyor yoksa kıyameti koparıyor gecenin bir vakti. Arkadaşımın kızı da gündüz emmeyu bıraktı gece sadece 1 kere emmeye kalkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…