2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nasil verdiniz bana da anlatın:) benim verdiğim devede kulak gibi su anda. Daha vermem gereken 13 kilom var :)
Canım inan ki özel hiç birşey yapmadım. Kızıma bakıyorum tüm gün onun peşindeyim, uyuduğu zamanlarda temizlikti, yemekti, çamaşırdı onların derdindeyim. Çoğu zaman kendime yemek yapmaya vaktim olmuyor abur cubur, yumurta, makarna gibi basit şeylerle yaşıyorum diyebilirim. Öyle olunca da kilolar kendiliğinden gidiyor yavaş yavaş sanırım.

Kendiliğinden mi bırakmış?

Ay canım çok geçmiş olsun okurken kalbim daraldı valla gözler gitti filan yazmışsın 10 yaş yaşlanır insan Allah bir daha yaşatmasın. Birşeyi yok dimi şu anda?

Bence de uyanmalarının sebebi acıkmak degıl. Benım kızım meme emmiyor sagıp verıyorum biliyorsunuz ama yıne de uyanıyor. Eskiden yatmadan sagıyordum gece ısıtıp veriyordum ama artık o kadar fazla degıl sutum. Gece belirli aralıklarla kalkıp sagıyorum Bazen gozlerı kapalı anni anni diye sesleniyor burdayım kızım dıyorum yatıyor ama gece ıkı veya uc kez de sagıp beslemem gerekiyor uyanmaması için

Bu ara bızım de uyku duzeni bozuldu. Sabah 7 en gec 8 kalkıyor 3 saat sonra kolayca uyuyor ama sonraki uykular cok zor uyuyor. 5 gibi uyuyor 7 gibi kalkıyor halıyle gece uykusu cok gec saate kalıyor tek uykuya mı dusursem bılmıyorum ki.5te uyumasa bu sefer gene gec uyuyor hem de daha zor ne yapsam bilemedim

Gidişat ne kadar süredir böyle? Bebişin doğum tarihi ne?

Uyku düzeni konusunda büyük kızım 11 aylık tek uykuya düştü. Ufaklık 11 aylıktan beri bazen bir bazen iki uyku uyuyor. Son bir haftadır genelde bir uyku uyudu. Bugün yaşına girdi. Bir yaştan sonra bir uyku ideal bence.

maşallah ne güzel. Tek uykuya düşünce gündüz uykusu 2 ya da iki buçuk saat olurmuş. Uyku aralığı da 5-6 saat olmalıymış. İnşallah biz de dengeyi tutturabiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızımın uyku süreleri hep olması gerektiği gibiydi ama hâlâ desteksiz uyuyamıyor. Ya pış pışla ya da emzirirken uyuyor. Hiç sallamadım çünkü beynine zararlı olduğunu biliyorum. Bir haftalıkken uyku rutinine başladım. Eve misafir gelse bile hiç ertelemedim. Hepsini insatgramda baldan anne uyku bulabilirsin.
Altı ayı bitmeden diş çıkardı ve hala çıkıyor. Diş ağrısı varsa emerek rahatlıyor. Yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gece uyanınca emziriyorum rahatlıyor

Ah canım Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin

Canım bazen emzirirken uyuyor dedim ya. Koltukta emziriyorum, sonra yatağına yatırıyorum. 6 aylık olduğundan beri odasında yatıyor. Hiç yanıma yatırıp emzirmedim küçükken. Hem üzerine dönerim hem de reflü olur diye.

kızlar oğlumun kan tahlilinde demir 102, demir bağlama kapasitesi 263,hgb 11.6,ferritin 2.3, vitamin d 40.65, b12 287, tag 1.251, serbest t3 4.12, serbest t4 0.82 çıkmış. idrar tahlilinde sorun yok ama gaitada gizli kan pozitif çıkmış o korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…