Hamileyken çok az almışsın. O zaman kiloluyken hamile kaldin galiba. Ben 65 ile hamile kaldım, 20 kilo aldım. Şimdi 53 kiloyum.Maşallah ya ne güzel :) ben gebelikte 7,5 aldım. Kızım bir haftalıkken 14,5 kg verdim ama daha dünya kadar vermem lazım. Daha önce yazmıştım 100 kiloyum diye :)
Ne dedi peki doktor bununla ilgili ?kızlar oğlumun kan tahlilinde demir 102, demir bağlama kapasitesi 263,hgb 11.6,ferritin 2.3, vitamin d 40.65, b12 287, tag 1.251, serbest t3 4.12, serbest t4 0.82 çıkmış. idrar tahlilinde sorun yok ama gaitada gizli kan pozitif çıkmış o korkuttu beni
Gaita tahlili en az üç kez tekrarlanmalı hepsinde pozitif çıkarsa hemen alerji ve sindirim testi yapılmalı canım belki de bebişin alerjisi vardırkızlar oğlumun kan tahlilinde demir 102, demir bağlama kapasitesi 263,hgb 11.6,ferritin 2.3, vitamin d 40.65, b12 287, tag 1.251, serbest t3 4.12, serbest t4 0.82 çıkmış. idrar tahlilinde sorun yok ama gaitada gizli kan pozitif çıkmış o korkuttu beni
Sagol canım..cokkk sukur evet bisi olmadi.öldümde dirildim..Çok geçmiş olsun Rabbim korumuş kendinede yüklenme olacağı varmış çok şükür birşey olmamış
Cok sagol canim..evet cok dikkatli olmamiz lazim cookkkçok çok geçmiş olsun, okurken içim acıdı, Rabbim korumuş şükürler olsun. ne kadar üzerlerine titresek de düşünmediğimiz, fark etmediğimiz, hesap edemediğiniz birşey oluyor.
Amin canım cok sagol..bugun iyi masallah anormal bir davranis sergilemedi.sadece alninda ve yanaginda morluklar olustuAhhh canım benim ya çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım şu an daha iyidir. Bu kuzucuklar çok hareketlendi bir saniye durmuyorlar artık anlık bir boşluğu bile kaçırmıyorlar malesef. Allah beterinden korusun canım.
Cok sagol canım.evet o goruntuler gozumun onunden hic gitmiyor.dunden beri gogsume bisi saplandi cikmiyorAy canım çok geçmiş olsun okurken kalbim daraldı valla gözler gitti filan yazmışsın 10 yaş yaşlanır insan Allah bir daha yaşatmasın. Birşeyi yok dimi şu anda?
Amin canım çok sağolAh canım Çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin
16 Ekim canım 10 15 gundur boyleGidişat ne kadar süredir böyle? Bebişin doğum tarihi ne?
Ah canım oturmuştur tabi içine az badire atlatmamışsınız, bu kadarla geçmiş olsun Allah şifa versin, en kötü anınız da bu olsun inşaallah.Sagol canım..cokkk sukur evet bisi olmadi.öldümde dirildim..
Cok sagol canim..evet cok dikkatli olmamiz lazim cookkk
Amin canım cok sagol..bugun iyi masallah anormal bir davranis sergilemedi.sadece alninda ve yanaginda morluklar olustu
Cok sagol canım.evet o goruntuler gozumun onunden hic gitmiyor.dunden beri gogsume bisi saplandi cikmiyoriyi bugun masallah.yuzunde morluklar olustu..Amin Rabbim korusun evlatlarimizi ..
Amin canım çok sağol
Artık uykuyu teke düşürmeyi deneyebilirsin canım şöyle ki uyuduğu ilk uyku var ya onu ileri saate atman gerek. Bunun için öncelikle senin zihnen hazır olman lazım çünkü bebek üç beş gün huysuz olacak ayrıca senin ekstra efor sarfetmen gerekecek. Sonrası kendiliğinden oturur Allahın izniyle. Ne kadar huysuz olsa da kendi kendine sızmadığı sürece ilk uykuyu uyandıktan sonra en erken 4 saat sonra uyut sonra ikinci uykuyu gece uykusu ile birleştirmeye çalış inşallah muvaffak olur da rahat edersin.16 Ekim canım 10 15 gundur boyle
Aminnnn canım amin insallah...Ah canım oturmuştur tabi içine az badire atlatmamışsınız, bu kadarla geçmiş olsun Allah şifa versin, en kötü anınız da bu olsun inşaallah.
Hamileyken çok az almışsın. O zaman kiloluyken hamile kaldin galiba. Ben 65 ile hamile kaldım, 20 kilo aldım. Şimdi 53 kiloyum.
Ben emzirmedigim için diyet yaptım. Ama emzirirken de olur. Un ve şekeri kes hepsi bu :) bunlar süt de yapmıyor nasilsa
Tesekkur ediyorum hala gönlüme gore bir cocuk doktoru bulamadım
Ben de zayıflıktan sıkayetcıyım bence bunye meselesi doguma 55 kilo civarı gittim 3 kilo dogdu yaklasık. su an 45 kıloyum
Canım inan ki özel hiç birşey yapmadım. Kızıma bakıyorum tüm gün onun peşindeyim, uyuduğu zamanlarda temizlikti, yemekti, çamaşırdı onların derdindeyim. Çoğu zaman kendime yemek yapmaya vaktim olmuyor abur cubur, yumurta, makarna gibi basit şeylerle yaşıyorum diyebilirim. Öyle olunca da kilolar kendiliğinden gidiyor yavaş yavaş sanırım.
Keşke +1 :)Üniversiteye gidene kadar 48-49 kiloydum iğne deliğinden geçeceksin derlerdi üni de hazır yemek filan derken 5-6kilo aldım sonra eşimle tanıştım hayatın tatlarına alıştırdı beni o gün bugün hep 65 civarıydım ta ki hamile kalana kadar:) keşke benimde yapım öyle zayıf olsa
Keşke +1 :)
Hiçbir zaman zayıf biri olmadım boyum 170 lisede bayağı iriydim 75 filan üniyi 63 ile bitirdim şükür ki hamileliklerimde akıllıca birşey yapıp kilo almadım ve büyük kızıma hamile kaldığım kilodayım 65 kiloyum. Yiyip yiyip kilo almayan veya iştahsız insanlara hep gıpta ile bakarım :))))
Cok tesekkur ederım. Yarın denemeyi dusunuyordum ben de ama o ilk uykuda baya ısrarcı oluyor ınsallah halledebilirimArtık uykuyu teke düşürmeyi deneyebilirsin canım şöyle ki uyuduğu ilk uyku var ya onu ileri saate atman gerek. Bunun için öncelikle senin zihnen hazır olman lazım çünkü bebek üç beş gün huysuz olacak ayrıca senin ekstra efor sarfetmen gerekecek. Sonrası kendiliğinden oturur Allahın izniyle. Ne kadar huysuz olsa da kendi kendine sızmadığı sürece ilk uykuyu uyandıktan sonra en erken 4 saat sonra uyut sonra ikinci uykuyu gece uykusu ile birleştirmeye çalış inşallah muvaffak olur da rahat edersin.
Aslında 50 kilo benim için ideal biraz alsam ıyı olacak ama buna ne kızım izin verir ne de bunyem. Eskiden de cok istahli degildim ama artık yemek yemeyi unuttuğum için almıyorumÜniversiteye gidene kadar 48-49 kiloydum iğne deliğinden geçeceksin derlerdi üni de hazır yemek filan derken 5-6kilo aldım sonra eşimle tanıştım hayatın tatlarına alıştırdı beni o gün bugün hep 65 civarıydım ta ki hamile kalana kadar:) keşke benimde yapım öyle zayıf olsa
7 aydaEvet dediğin gibi un ve seker en kilo yapanlar. Bende kestim bakalım. Ne kadar sürede verdin 20 kiloyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?