2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bu arada süsleme süper olmuş ben de bişeyler ayarlayacağım bakalım yapabilirsem

Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.
Ayy maşallah ya tam bir prenses Saç rengine de bayıldım

Amann 50 kilo nedir ki şıp diye verirsin :)) şaka bir yana emzirme öncelikli. sen sütüne dikkat et, nasılsa verirsin.

Daha iyiyiz şükür canım size de çok geçmiş olsun böyle böyle büyüyecek kuzucuklar inşallah.

bugün menenjitin 2. dozunu vurdurmaya gittik oğlum 75cm 9.2 kg çıktı geçen ay babasıyla tartmışlardı hasta die götürdüğümüzde 8.7 demişti doktor çok üzlmüştüm 9. ayda 8.6 dü çünkü 9. aydan 13. aya kdr toplamda 600 g almış doktor her seferinde persentilde geride diip duruo boyu 77.5 olmalıymış kilosuda 10.7 olmalıymış mışmışta muşmuş bana dio ii besle annesi sanki öocuk yiyo da ben önünden alıyorum bugğn yesin die neler teklif ettim tatlısından çorbasına köftesinden makarnasına toplam yediği 1 su bardapı belki

Bugun uyku saatlerini degıstırmeye calıstım sanki daha iyi gibi olacak tek uykuda. Aslında hep bizimle oturdu masaya ek gıda yokken bile yanımızdaydı. Sanırım sut cok tok tutuyor. Bir de et tavuk balık bunun dısında hiçbir şeyi begenmedi. Ben de bir sure donusumlu bunları yapayım dedım. Bugun balık yaptık bir dilim kadar palamut yedi sabah da 1 yumurta yemıstı yine de az dimi

Şu kız mı erkek mi sorusu da ne gıcık. İsmini sorsalar belli olacak zaten.
Benim kızın kimliğini çıkarmaya gıdınce nüfus memuru en son bir kagıt verdı bakın yanlıs var mı dıye her sey dogru cinsiyete erkek yazmıs Babası farkettim erkek değil dedi adam iyi ki bilgisayara girmeden soyledınız diyo. Eşim de ben farketmesem asker celbi geldiğinde anlardık artık dıyo

Canım sen bu doktora neden devam ediyorsun. Moralini bozmaktan başka yaptığı birşey var mı? Paranla kendini üzüyorsun yok yere. Yemeyen çocuğa napıcan alsın da bi gün kendi baksın yedirsin.

Az ama yetersiz değil bence canım en temel ihtiyaçlarını karşılıyor yedikleri her gün bu kadar yese yeter. Arada eline kuru erik kuru kayısı hurma havuç elma vs verebilirsin.

Benim kızımın da kilosu o civarda zayıf değil bence de goruntude bir zayıflık yok yani.Son kontrolde 8 bucuk kilo yoktu 10 aylıkken goturmustum hatta 2 doktora goturmustum zayıf dememıslerdı.

Az ama yetersiz değil bence canım en temel ihtiyaçlarını karşılıyor yedikleri her gün bu kadar yese yeter. Arada eline kuru erik kuru kayısı hurma havuç elma vs verebilirsin.
Kuru meyveleri sevmedi ama dun elma vermıstım bir iki yalandı kedicik :) Bir de kemik suyuna ekmek dogradım onu yemıstı tavuk suyuna ekmek dograyınca da yiyo aslında. Yiyo dedıgım en fazla bir çay bardağı yemıstır.Bu sekilde de zararı olur mu dıye korkuyorum cok yağlı sonucta.

Canım sen bu doktora neden devam ediyorsun. Moralini bozmaktan başka yaptığı birşey var mı? Paranla kendini üzüyorsun yok yere. Yemeyen çocuğa napıcan alsın da bi gün kendi baksın yedirsin.
eşim dio ee zayıf adam napsın sadece söylüo yalan mı söylesin dio mantığa bakar mısın

Yok canım ne olacak ne güzel yiyorsa ver gitsin bol bol paça suyu tavuk suyu keşke benim zibidi de yese de versem bende makarna pilav filan yapıyorum elimle yediriyorum kemik suyu tavuk suyunu kaşığa ağzını açmıyor.
Ben burada bahsetmiştim bizim kızların en en temel öğünü protein yani et tavuk balık :) muhakkak herşeyi yese de yedirsek ama birini seçmek gerekiyorsa bunları yesin yeter gözüyle bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…