2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
eşim dio ee zayıf adam napsın sadece söylüo yalan mı söylesin dio mantığa bakar mısın
Canım söylemek var söylemek var adam dese ki boyunun kilosunun şöyle olması ortalama ancak bu haliyle de sağlıklı sorun değil dese o ayrı ama bu doktor resmen psikoloji bozuyor sana çocuğu besleyemiyor muamelesi yapıyor bence çocuğuna bu kadar özenen anneye yapılacak muamele değil.

Canım sen bu doktora neden devam ediyorsun. Moralini bozmaktan başka yaptığı birşey var mı? Paranla kendini üzüyorsun yok yere. Yemeyen çocuğa napıcan alsın da bi gün kendi baksın yedirsin.
eşim dio ee zayıf adam napsın sadece söylüo yalan mı söylesin dio mantığa bakar mısın artk kabullendim bn çocuğu az yiyo çok hareket ediyo illa ki zayıf olcak napim yatırıp zorla ağzına sokcak halim yok ya

maşallah hepsini nazarlardan korusun Rabbim ,sağlık versin... zaman çabucak geçiyor, büyüyorlar ve biz zamanı durduramıyoruz, geri dönemiyoruz... doya doya geçsin desek de duyulmuyor ki...
bu arada cuma sabah tekrar gaita örneği götürdüm, tekrarladık negatif çıktı çok şükür. doktor demir ilacindandir dedi. demiri iyi çıktı ama depoları yetersizmis o yüzden demir ilacina devam edeceğiz.

Her gun yapsam bıkar mı acaba diyorum bir de. Mesela yumurta hergunu yapıyorum bır umut yer mi diye bir gun yiyor bır gun yemıyor. Bazen gunlerce reddedıyor

Sağlık olsun gerisi hikaye, aynen.

Her gun yapsam bıkar mı acaba diyorum bir de. Mesela yumurta hergunu yapıyorum bır umut yer mi diye bir gun yiyor bır gun yemıyor. Bazen gunlerce reddedıyor
Ben şöyle yapıyorum haftada bir gün balık bir veya iki gün tavuk bir gün kuzu gerdan haşlama bir veya iki gün kavurma iki gün köfte. Yani hep aynı formda sunmuyorum çocuğa. Belki böyle deneyebilirsin.
Yumurtayı da mesela bir gün sade tereyağlı yumurta bir gün kayısı kıvamı haşlama bir gün sucuklu yumurta bir gün yumurtalı ekmek bir gün krep gibi yapıyorum değiştire değiştire. Her gün aynı şeyi versem benimki de yemez ama böyle olunca hiç olmadı yarısını yiyor.

Benim kızımın da kilosu o civarda zayıf değil bence de goruntude bir zayıflık yok yani.Son kontrolde 8 bucuk kilo yoktu 10 aylıkken goturmustum hatta 2 doktora goturmustum zayıf dememıslerdı.
arkadaşımın akran kızı var aynı kilolarda onların doktoru da gayet ii dio

Kızlar oğlum bu aralar istediği bir şey olmayınca çığlık çığlığa ağlıyor ve kafasını yerlere vuruyor sert bir şekilde. Nete bakınca bir sürü şey yazıyor moralim bozuldu. Genelde yurtta yetisen cocuklarda gorulur diyor ilgisizliklten ama sürekli ilgileniyoruz oglumla.Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmak lazım acaba

Yumurta da sadece oldukca az pişmiş olup içine ekmek ufalanınca yiyor ama diğer soylediklerin mantıklı ben de oyle deneyeyım tesekkur ederım:)

Piiiiii
Üç beş gün girmedim 300 küsür mesaj olmuş:) Azimle okudum iyi ki de okumuşum oğlumun arkadaşlarını gördüm. Çok tatlı hepsi.. Çok da duygulandım.
Okuduklarından özet geçeyim.
Bizim uyku son bir aydır teke düştü. Çok da güzel oluyor. Sabah 7:30 gibi kalkıyor 12:30gibi iki saat kadar uyuyor gece de 20:30da uyuyor. Geceleri bazen güzel geçiyor bazen de meme ile oynamak istiyor.
Kilo olarak da zayıflık rekoru bizde galiba 8.700 civarlarında. Yürüme yok, biraz ellerini bırakıp bir iki adım atıyor sonra çöküyor.
zafrina89 menenjit ile ilgili sağlık ocağı bizi 1 yaş aşılarıyla arasında 4hafta olması konusunda uyardı ki kendi doktoru da öyle randevu vermişti.
Bu arada özellikle yürüyen bebekleriniz varsa saklambaç oynayın çok zevkli. Biz kucakta oynuyoruz bayıldı. Oynamak isteyince duvara sobe yapıyor bizi tutup duvara götürüyor.
Ben de son zamanlarda hiç foto çekmemişim resmen baktım üzüldüm. Yarın çekeyim bari:)

Yok daha neler yurt çocuğu davranışı mı? Canım çok normal bir tavır ablamın oğlu da yaptı büyük kızım da çok kısa süre başına vurma şeklinde yaptı ufaklıkta da çığlık çığlığa ağlama başladı yakında vurma da yaparsa şaşmam :) bir dönemdir hepsi geçiyor sakın takılma istediğini yapmak yerine ilgisini farklı yöne çekmeye çalış sadece. Hayırı öğrenmesi lazım ama bunu da çocuğu ağlamaya mahkum ederek değil de ilgiyi yönelterek yapmak daha ılımlı geliyor bana.

Yumurta da sadece oldukca az pişmiş olup içine ekmek ufalanınca yiyor ama diğer soylediklerin mantıklı ben de oyle deneyeyım tesekkur ederım:)
Vay cimcimeye gel sen :)
İnşaallah bir miktar da olsa yer de senin de için rahat eder canım :)

bizim oğlan da çok sinirleniyor istediği olmayınca. bağırıyor, ağlıyor, çığlık atıyor, eliyle ne varsa etrafında savuruyor... mümkün olduğunca sakın olmaya çalışıyoruz ama bazen sinirlendiriyor. bir dönem bu geçecek inşallah. başlarda ben de korktum hatta eşime bi doktora mı danışsak dedim ama sonra benzer davranışları okuyunca dert etmemeye başladım. istediğini elde etmek için cirkeflesiyor bıdıklar :)

3 hafta oldu sanırım 1 yaş aşıları vurulalı bize öyle bişi aöylememişlerdi hatta arkadaşım 1 yaş aşısından 1 hafta sonra vurdurdu menenjiti saklambaç bizde oybuyoruz bayılıo kovalamacaya da bayılıo bnm ki oturmasında koşulcak bütün oyunşara bayılıo ztn :)

bnm ki kafasını duvara kapıya vuruo hemde baya bi süredir ilgi çekmek için yaotığını anladım ama tavırsuz kalamıyorum kıpkırmızı oluo canını acıtıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…