2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

.Sağol canım içime su serptin. Hayiri da öyle sert bir şekilde söylemiyorum olmaz annecim su su sebepten diye anlatıyorum ama yok gözü görmüyor hiç bir şeyi. Eskiden unuturdu şimdi unutmuyorda istediğini

Inşallah bir an önce ceker:) baz-ı yerlerde görmezden gelin diyor bazısında kafasını vurmasına izin vermeyin kafasını tutun yazıyor napsam bilemedim

bnm ki kafasını duvara kapıya vuruo hemde baya bi süredir ilgi çekmek için yaotığını anladım ama tavırsuz kalamıyorum kıpkırmızı oluo canını acıtıo

Aynen bizimki de şiddetli vuruyor sonra canı açıyor ona ağlıyorsizinki durduk yere mi vuruyor bisey istedigindemi?

Bu da bizim 1 yaş çekiminden bir kare
Vuuuu masallah yakisikliya :))

İşte bu da benim çekmece meraklısı minik cadım
Ayy yerim seni ben masallah canim :)

Şu kız mı erkek mi sorusu da ne gıcık. İsmini sorsalar belli olacak zaten.
Ay bizim asagida bi esnaf amcamiz var.ne zaman gorse guzel mi cirkin mi bu bilemedim diye seviyo ne alakaysa sinir olmaya basladim..

Kızlar aranizda vitamin alan var mi? Bu aralar hic dermanim yok ellerim titriyor arada bas donmesi yasiyorum vs .herhangi bir vitaminin zarari olur mu ki ?

Bu aralar benim de başım dönüyor arada elim ayağım boşalıyor tahlil yaptırdım demir 27 cıktı sınır 50 ama dr emzirirken normal i
Takviyeye gerek yok dedi. Bilemedim ki

Aynen bizimki de şiddetli vuruyor sonra canı açıyor ona ağlıyorsizinki durduk yere mi vuruyor bisey istedigindemi?
bişey istediğinde mesela kalk oynayalım dio kalkmıosun uzak bi kapıya gidip küt kğt vuruo çünkü gidip onu alacağını biliyo genelde gece uyku bastırdığında ama oynamak istediğinde yapıo sapıtma saati geldi diyoruz eşimle

Polyanna82 bnmki de 2 ay önce fln atıyodu kafayı geriye şiddetlice Kadir tugcu ne dedi fazla yüz vermeyin:)) bu yaklaşım bnm tarzım diil sdce sınırları deneme çalışmaları baslıyo ,tehlikeyi bilmediği için dan dun atarak gösteriyo,şimdi de ayaklarıyla tepinme basladı :)

Arkadaşlar inek sütüne başladınız mı acaba? Nasıl ve ne zaman veriyorsunuz? Sulandırıyor musunuz? Ben artık ufak ufak başlatmak istiyorum hatta akşamları biberon veya alıştırma bardağı ile versem sonra pijamasını giydirip uyku rutini haline getirebilir miyim acaba diye düşünüyorum. 2 hafta sonra aşı için gittiğimde doktora da danışacağım ama 2 hafta daha beklemeyim diyorum başlamak için ne dersiniz?

Canım bence biraz abartmışlar yani olabilir benim kızım da elindekileri döküp saçıyor sinirlenince hatta çorba yedirirken elime filan vuruyor bazen de dediğin gibi istediğini yapmayınca kafasını vuruyor. Ama diş ağrısı çok olunca da kafasını vurduğunu farkettim. Yani bence ne yapacaklarını bilmedikleri için bir şekilde tepki gösteriyorlar ilgisizlikten olduğunu hiç sanmıyorum boş yere üzme kendini.

Yok canım artık yeter valla bebek bugün bıraksa hiç üstelemem.
Yaa ben de senin gibi düşünüyorum ama sonra vicdanım rahat etmiyor 2 yaşına kadar emsin diyorum. Diğer taraftan diş ağrısı ile ısırıp duruyor o kadar canım yanıyor ki ağlayasım geliyor :-( Kendiliğinden bıraksa kolay olurdu ama zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…