- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Benimki de ısırmıştı. Çok kez çığlık attım, bıraktı çok şükür. inşallah senin minnoş da bırakırYaa ben de senin gibi düşünüyorum ama sonra vicdanım rahat etmiyor 2 yaşına kadar emsin diyorum. Diğer taraftan diş ağrısı ile ısırıp duruyor o kadar canım yanıyor ki ağlayasım geliyor :-( Kendiliğinden bıraksa kolay olurdu ama zor görünüyor.
bişey istediğinde mesela kalk oynayalım dio kalkmıosun uzak bi kapıya gidip küt kğt vuruo çünkü gidip onu alacağını biliyo genelde gece uyku bastırdığında ama oynamak istediğinde yapıo sapıtma saati geldi diyoruz eşimle
Eee büyüyorlar, yakında şeytana pabucu ters giydirirler :))
Polyanna82 bnmki de 2 ay önce fln atıyodu kafayı geriye şiddetlice Kadir tugcu ne dedi fazla yüz vermeyin:)) bu yaklaşım bnm tarzım diil sdce sınırları deneme çalışmaları baslıyo ,tehlikeyi bilmediği için dan dun atarak gösteriyo,şimdi de ayaklarıyla tepinme basladı :)
Arkadaşlar inek sütüne başladınız mı acaba? Nasıl ve ne zaman veriyorsunuz? Sulandırıyor musunuz? Ben artık ufak ufak başlatmak istiyorum hatta akşamları biberon veya alıştırma bardağı ile versem sonra pijamasını giydirip uyku rutini haline getirebilir miyim acaba diye düşünüyorum. 2 hafta sonra aşı için gittiğimde doktora da danışacağım ama 2 hafta daha beklemeyim diyorum başlamak için ne dersiniz?
Canım bence biraz abartmışlar yani olabilir benim kızım da elindekileri döküp saçıyor sinirlenince hatta çorba yedirirken elime filan vuruyor bazen de dediğin gibi istediğini yapmayınca kafasını vuruyor. Ama diş ağrısı çok olunca da kafasını vurduğunu farkettim. Yani bence ne yapacaklarını bilmedikleri için bir şekilde tepki gösteriyorlar ilgisizlikten olduğunu hiç sanmıyorum boş yere üzme kendini.
bazı doktorlar kansızlık yapıo die anne sütü varsa başlamayın 1.5 yaşına kdr diyolar bn doktora sordm emzirmeye devam ediyorum verebilir miyim dedim artk herşey serbest ne istiosan verebilirsin dedi bn bir iki kere muhallebi yaptım ama yrmedi eşek şekersiz olunca sevmedi heralde bide kuru kayısıyla denicemArkadaşlar inek sütüne başladınız mı acaba? Nasıl ve ne zaman veriyorsunuz? Sulandırıyor musunuz? Ben artık ufak ufak başlatmak istiyorum hatta akşamları biberon veya alıştırma bardağı ile versem sonra pijamasını giydirip uyku rutini haline getirebilir miyim acaba diye düşünüyorum. 2 hafta sonra aşı için gittiğimde doktora da danışacağım ama 2 hafta daha beklemeyim diyorum başlamak için ne dersiniz?
ya bnm ki de ben evdeyeken yenidoğan gibi yarım saatte bir meme die yapışıo bazen fenalık gelio bıraksın artk diyorum bitaraftanda emzirmek çok hoşuma gidio :)Yaa ben de senin gibi düşünüyorum ama sonra vicdanım rahat etmiyor 2 yaşına kadar emsin diyorum. Diğer taraftan diş ağrısı ile ısırıp duruyor o kadar canım yanıyor ki ağlayasım geliyor :-( Kendiliğinden bıraksa kolay olurdu ama zor görünüyor.
Ben bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
Canım bugunler gececek surda 1 sene daha ondan sonra ıyıce buyurler rahat ederiz inşallah. Her sey gecıyor. Ben bır ara emmedi diye uzuldum bir ara uyumuyor diye uzuldum. Sonra baktım hepsi gecıyor. Sımdı de yemıyor dıye uzuluyorum.Bu da anneliği dogasında var. Ama bu da gececek Sabahtan aksama kadar tek basıma ilgileniyorum.Çok yoruluyorum ama ilgilenmezsem vicdanım rahat etmez.Sen yapabildiginin en iyisini yapmaya calıs gerisi hallolur.İnan çevrem bana cocugun bu kadar ustune dusme kendine iyi bak cocuk buyuyor sana yazık cocugu merkeze koyma vs. diye kac kez soyledı. Ama o benim. Onları biz istedik Allah lutfetti verdi.Onlar dunyaya yabancı rehber biziz.Arada kızıma küçük notlar yazıyorum ve ona hep sunu soyluyorum."Maddi manevi sana her seyin en iyisini vermeye calısıyorum. Günün birinde eğer düşünürsen ki annem benden şunu saklamış bil ki o şey aslında ben de hiç olmamış."Yani biz de ne varsa onların bana gore. Enerji zaman ilgi çaba farketmez. Bir gun buyuyecekler ve bizlerin onlara yaptıgı anneliği sorgulayacaklar Allah yuzumuzu ak eylesinBen bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
Ben de hiç sevmem sade sütü ama kayısılı, hurmalı sütlaç ile filan başlamayı deneyeceğim. İnşallah demiri etkilemez yemeklerin hemen öncesi veya sonrasında vermemek lazım belki de.1 yaşından sonra verilebilir artik ama demiri etkilediği için dr tavsiye etmedi bize. Gerçi annem bir kere denemis içmemiş. Bakalım süte Nasil alıştıracağız bu bidikları. Ben sade süt hiç içemem inşallah bana benzemez
Evet diş sıkıntısından olabilir benimki ben hep yanında olmama rağmen öyle. Başka biri varsa evde onunla oynarken sorun yok ama benimle birlikteyse sürekli meme diyip yakamı çekiştiriyoya bnm ki de ben evdeyeken yenidoğan gibi yarım saatte bir meme die yapışıo bazen fenalık gelio bıraksın artk diyorum bitaraftanda emzirmek çok hoşuma gidio :)
Muhallebi, sütlaç filan olur aslında pekmez, kayısı, üzüm, keçiboynuzu ile tatlandırılabilir. Benimki sadece su içiyor suluğundan başka hiç bir şey içiremedim şimdiye kadar ne ayran ne meyve suyu ne de ıhlamur kabul etmedi sütü de etmez muhtemelen ama deneyeceğim yine de.bazı doktorlar kansızlık yapıo die anne sütü varsa başlamayın 1.5 yaşına kdr diyolar bn doktora sordm emzirmeye devam ediyorum verebilir miyim dedim artk herşey serbest ne istiosan verebilirsin dedi bn bir iki kere muhallebi yaptım ama yrmedi eşek şekersiz olunca sevmedi heralde bide kuru kayısıyla denicem
+1 bazen imdaaat diye kaçasım geliyor malesef :-/Ben bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
aynen bnm ki de öyle ıhlamuru sade ballı pekmezli hiç bi türlü içmio ayran kefir çok az içti mandakinaya bayılıo mesela ma ma ma die alıp getirio mutfaktan ama suyunu içmedi sütte aetk 12 saat ayrıyız 200 cc süt bırakabiliyorum onu da 2 uykusuna bölüştürüp 100 100 içirio annem. bakalım napcaz. acaba kuru üzümden kayısıdan hoşaf yapsak içerler miMuhallebi, sütlaç filan olur aslında pekmez, kayısı, üzüm, keçiboynuzu ile tatlandırılabilir. Benimki sadece su içiyor suluğundan başka hiç bir şey içiremedim şimdiye kadar ne ayran ne meyve suyu ne de ıhlamur kabul etmedi sütü de etmez muhtemelen ama deneyeceğim yine de.
biraz kendileri oynayabilseler rahatlocaz aslında ama bizimki de 2 dk oynasa 3. dk annneeee die beni arıyo. sürekli tek ilgilenmek zor çok sabır lazım. biz haftasonu eşimle anca idare ediyoruz.Ben bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
Ben hoşafı da denedim canım 1-2 kaşık içirebildim ama suluktan içmedi. Bir de pipetle içmeyi öğreteyim dedim ama öğrenemedi dışarı üfleyip duruyor çok komikaynen bnm ki de öyle ıhlamuru sade ballı pekmezli hiç bi türlü içmio ayran kefir çok az içti mandakinaya bayılıo mesela ma ma ma die alıp getirio mutfaktan ama suyunu içmedi sütte aetk 12 saat ayrıyız 200 cc süt bırakabiliyorum onu da 2 uykusuna bölüştürüp 100 100 içirio annem. bakalım napcaz. acaba kuru üzümden kayısıdan hoşaf yapsak içerler mi
aynen annem sen hala doguramadin bunlari diyor. yemek yerken tepemdeler biri sirtimda biri memede tuvalette biri memede biri dizimin dibinde. hicbiryere kipirdayamiyorum. kucugun agzi surekli memede 5 dakkada bir meme. uzadi artik memem hayir sutte yok napiyorsa artik..ya bnm ki de ben evdeyeken yenidoğan gibi yarım saatte bir meme die yapışıo bazen fenalık gelio bıraksın artk diyorum bitaraftanda emzirmek çok hoşuma gidio :)
bende cok bunalmis durumdayim. sen tamamen yalnizsin. onunda etkisi olabilir. ama gececek demeyle olumlamalar yapmayla kitaplar okumayla hatta ve hatta ikinci cocugu yapmayla bile gecmiyor. istedigin sey herneyse onu yapmadan gecmeyecek. sen belki de esini taktin kafaya. ve belki bende esimi taktim bilmiyorum. ama boguluyorum. bu cocuklar bir daha bu yasta olmayacak depresif gecen gune yanip tutsmadan pisman olmadan birseyler yapmak zorundayiz. .Ben bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?