2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben süt vermekten yana değilim ya yoğurt yediriyorum her gün yatmadan önce. Ama Bi yaşını geçtiği için artık kreplerine pankeklerine vs ye süt katmaya başladım. Onun harici içirmeyi düşünmüyorum.
Bu arada annemin yaptığı kuşburnu marmelatını kızım bayıla bayıla yiyo. Faydası çok kuşburnunun, c vitamini kaynağı. Tavsiye ederim

Bugünler geçecek demek de haksızlık aslında. Çünkü en güzel en tatlı zamanları. değerini bilmek lazım. Çok haklısın canım ve ne mutlu sana.

Söylenmeye hakkım yok, daha zor durumda olan anneler var. ama dediğin gibi ben bu yaşları daha güzel gecirseydim deyip pişman olmak istemiyorum. en güzel zamanları, oyunlar oynamak gezmek istiyorum. Ama sabah kalkınca ilk düşündüğüm şey akşamı nasıl edecem oluyor. Baba yanında olmayınca bir hafta sonu gezmesi, akşam beraber oynama falan yok. Benim sorunum bu galiba. Baba figürünün olmayışı. Arabam da yok çocuğu atayım arabaya gezeyim, arkadaş da yok.
Senin de Allah yardımcın olsun canım sende iki tane Allah bağışlasın.

Bugünler geçecek demek de haksızlık aslında. Çünkü en güzel en tatlı zamanları. değerini bilmek lazım. Çok haklısın canım ve ne mutlu sana.
İnan bir yere gıtmıyorum misafir almıyorum hergun temizlik yapmıyorum yemek işini kolaylardan secıyorum.Hiç televizyon izlemiyorum.Duzgun uyumuyorum.Telefonla bile konusamıyorum kimseyle. Bazen eşim işten gelene kadar tuvalete bıle gıtmıyorum.Bazen gun sonunda kızımın yemedıklerını yemek dısında bir sey yemedıgım oluyor.Hepimiz aynıyız emınım ama yine de keske bugunler gecmese keske

Evet aynıyız hemen hemen. burda herkes paylaşıyor biliyoruz. herkesin allah yardımcısi olsun. yavrularımızı korusun inşallah.
Sağol canım ayrıca teselli verdiğin için.

Evet aynıyız hemen hemen. burda herkes paylaşıyor biliyoruz. herkesin allah yardımcısi olsun. yavrularımızı korusun inşallah.
Sağol canım ayrıca teselli verdiğin için.
Amin canım bizim boyle uzerıne tıtredıgımız yavrularımızın hepsini Rabbim korusun saglık olsun yeter:)

hakkim yok diye dusunme. ben oglumda da ayniydim simdi iki oldular yine ayniyim. yani benim bir cocugum varken hic zorlanmadim ooo cok iyiydim hayat bana guzeldi degil ki.. ama es destegi cok onemliymis bunu anliyorum. ananane babane teyze dede es gibi olmuyor. fiziksel yukunu alsalar bile duygusal yukunu paylasmak bambaska birsey.

Hurmayla yap canım. Tunus hurması diyorlar galiba. Çok kolay soyulan tombul bir hurma var. Ben onunla yaptım. Aynı şekerli gibi oldu. Hatta muz da kattım. Aşırı şekerli oldu. Bir daha sadece hurma koyacağım

Bence de süttense yoğurt çok daha besleyici. Ben de sütle pişirilen krep, muhallebi vb. şeyler veriyorum ama süt içermektense ayran içirmek daha mantıklı

Hurmayla yap canım. Tunus hurması diyorlar galiba. Çok kolay soyulan tombul bir hurma var. Ben onunla yaptım. Aynı şekerli gibi oldu. Hatta muz da kattım. Aşırı şekerli oldu. Bir daha sadece hurma koyacağım
hurmalı denemek aklımda ama evde hurma yoktu elmalı muzlu pekmezli yemedi çocuğa pekmezi bi türlü yediremiyorum

Bence de süttense yoğurt çok daha besleyici. Ben de sütle pişirilen krep, muhallebi vb. şeyler veriyorum ama süt içermektense ayran içirmek daha mantıklı
Aslında kefir de süper olur ama işte içerse...benim kızım asla içmedi çok denedim ama malesef kabul etmiyor.

Ben de hiç sevmem sade sütü ama kayısılı, hurmalı sütlaç ile filan başlamayı deneyeceğim. İnşallah demiri etkilemez yemeklerin hemen öncesi veya sonrasında vermemek lazım belki de.

Dr yoghurt peynir sütlaç muhallebi olarak verin dedi sütü. Bu arada annem cok az sekerli bir muhallebi tarifi söylüyor kuzenimin ogluna veriyorlarmış surekli siz sekerli bir sey veriyirmusunuz?

+1 bazen imdaaat diye kaçasım geliyor malesef :-/

Öyle zor tabi ben 1 haftadir izinliyim evde istekinden daha cok yoruluyorum . Aksam esim gelince birz nefes alıyorum. Gecen esim bana sen calismaya baslamadan once böyleydin iste dedi bende neyim var dedimki böyle gergindin surekli biseyleri yetistiremiyorum yetemiyorum diye geziyordun dedi. Annelik cok guzel olduğu kadar cok da zormuş boyle oldugunu bilmiyordum. Siz en azından anne olunca anlarsin dersiniz kizlariniza onlar da anne olunca anlarlar sizi :)

Cok haklısın işin zor ama Allah gönlüne gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…