Aynen katılıyorum..liliyaa tabiki gececek de pisman olmadan gecirmek lazim. seni asil bunaltan seyi bulman lazim.
Bugünler geçecek demek de haksızlık aslında. Çünkü en güzel en tatlı zamanları. değerini bilmek lazım. Çok haklısın canım ve ne mutlu sana.Canım bugunler gececek surda 1 sene daha ondan sonra ıyıce buyurler rahat ederiz inşallah. Her sey gecıyor. Ben bır ara emmedi diye uzuldum bir ara uyumuyor diye uzuldum. Sonra baktım hepsi gecıyor. Sımdı de yemıyor dıye uzuluyorum.Bu da anneliği dogasında var. Ama bu da gececek Sabahtan aksama kadar tek basıma ilgileniyorum.Çok yoruluyorum ama ilgilenmezsem vicdanım rahat etmez.Sen yapabildiginin en iyisini yapmaya calıs gerisi hallolur.İnan çevrem bana cocugun bu kadar ustune dusme kendine iyi bak cocuk buyuyor sana yazık cocugu merkeze koyma vs. diye kac kez soyledı. Ama o benim. Onları biz istedik Allah lutfetti verdi.Onlar dunyaya yabancı rehber biziz.Arada kızıma küçük notlar yazıyorum ve ona hep sunu soyluyorum."Maddi manevi sana her seyin en iyisini vermeye calısıyorum. Günün birinde eğer düşünürsen ki annem benden şunu saklamış bil ki o şey aslında ben de hiç olmamış."Yani biz de ne varsa onların bana gore. Enerji zaman ilgi çaba farketmez. Bir gun buyuyecekler ve bizlerin onlara yaptıgı anneliği sorgulayacaklar Allah yuzumuzu ak eylesin
Çalışan anne olmak da ayrıca zor.biraz kendileri oynayabilseler rahatlocaz aslında ama bizimki de 2 dk oynasa 3. dk annneeee die beni arıyo. sürekli tek ilgilenmek zor çok sabır lazım. biz haftasonu eşimle anca idare ediyoruz.
Söylenmeye hakkım yok, daha zor durumda olan anneler var. ama dediğin gibi ben bu yaşları daha güzel gecirseydim deyip pişman olmak istemiyorum. en güzel zamanları, oyunlar oynamak gezmek istiyorum. Ama sabah kalkınca ilk düşündüğüm şey akşamı nasıl edecem oluyor. Baba yanında olmayınca bir hafta sonu gezmesi, akşam beraber oynama falan yok. Benim sorunum bu galiba. Baba figürünün olmayışı. Arabam da yok çocuğu atayım arabaya gezeyim, arkadaş da yok.aynen annem sen hala doguramadin bunlari diyor. yemek yerken tepemdeler biri sirtimda biri memede tuvalette biri memede biri dizimin dibinde. hicbiryere kipirdayamiyorum. kucugun agzi surekli memede 5 dakkada bir meme. uzadi artik memem hayir sutte yok napiyorsa artik..
bende cok bunalmis durumdayim. sen tamamen yalnizsin. onunda etkisi olabilir. ama gececek demeyle olumlamalar yapmayla kitaplar okumayla hatta ve hatta ikinci cocugu yapmayla bile gecmiyor. istedigin sey herneyse onu yapmadan gecmeyecek. sen belki de esini taktin kafaya. ve belki bende esimi taktim bilmiyorum. ama boguluyorum. bu cocuklar bir daha bu yasta olmayacak depresif gecen gune yanip tutsmadan pisman olmadan birseyler yapmak zorundayiz. .
İnan bir yere gıtmıyorum misafir almıyorum hergun temizlik yapmıyorum yemek işini kolaylardan secıyorum.Hiç televizyon izlemiyorum.Duzgun uyumuyorum.Telefonla bile konusamıyorum kimseyle. Bazen eşim işten gelene kadar tuvalete bıle gıtmıyorum.Bazen gun sonunda kızımın yemedıklerını yemek dısında bir sey yemedıgım oluyor.Hepimiz aynıyız emınım ama yine de keske bugunler gecmese keskeBugünler geçecek demek de haksızlık aslında. Çünkü en güzel en tatlı zamanları. değerini bilmek lazım. Çok haklısın canım ve ne mutlu sana.
Söylenmeye hakkım yok, daha zor durumda olan anneler var. ama dediğin gibi ben bu yaşları daha güzel gecirseydim deyip pişman olmak istemiyorum. en güzel zamanları, oyunlar oynamak gezmek istiyorum. Ama sabah kalkınca ilk düşündüğüm şey akşamı nasıl edecem oluyor. Baba yanında olmayınca bir hafta sonu gezmesi, akşam beraber oynama falan yok. Benim sorunum bu galiba. Baba figürünün olmayışı. Arabam da yok çocuğu atayım arabaya gezeyim, arkadaş da yok.
Senin de Allah yardımcın olsun canım sende iki tane Allah bağışlasın.[/QUOTE Allah yardımcın olsun canım umarım bir an once eşin işlerini bitirir yanınıza doner. Benım eşim de bir gece evde bir gece yok işi gereği.Boylesi bile üzüyor bazen bu konuda sana hak verıyorum
Evet aynıyız hemen hemen. burda herkes paylaşıyor biliyoruz. herkesin allah yardımcısi olsun. yavrularımızı korusun inşallah.İnan bir yere gıtmıyorum misafir almıyorum hergun temizlik yapmıyorum yemek işini kolaylardan secıyorum.Hiç televizyon izlemiyorum.Duzgun uyumuyorum.Telefonla bile konusamıyorum kimseyle. Bazen eşim işten gelene kadar tuvalete bıle gıtmıyorum.Bazen gun sonunda kızımın yemedıklerını yemek dısında bir sey yemedıgım oluyor.Hepimiz aynıyız emınım ama yine de keske bugunler gecmese keske
Amin canım bizim boyle uzerıne tıtredıgımız yavrularımızın hepsini Rabbim korusun saglık olsun yeter:)Evet aynıyız hemen hemen. burda herkes paylaşıyor biliyoruz. herkesin allah yardımcısi olsun. yavrularımızı korusun inşallah.
Sağol canım ayrıca teselli verdiğin için.
Hissettiğim anda zaptetmeye çalıştım kucağımda fln da atıyodu geriye,ztn durduk yere diilde arızaya geçince yaptgı için kestirebiliyodum bikaç kere de vurdu tabiSen ne yaptım vurdukça?
Söylenmeye hakkım yok, daha zor durumda olan anneler var. ama dediğin gibi ben bu yaşları daha güzel gecirseydim deyip pişman olmak istemiyorum. en güzel zamanları, oyunlar oynamak gezmek istiyorum. Ama sabah kalkınca ilk düşündüğüm şey akşamı nasıl edecem oluyor. Baba yanında olmayınca bir hafta sonu gezmesi, akşam beraber oynama falan yok. Benim sorunum bu galiba. Baba figürünün olmayışı. Arabam da yok çocuğu atayım arabaya gezeyim, arkadaş da yok.
Senin de Allah yardımcın olsun canım sende iki tane Allah bağışlasın.
Hurmayla yap canım. Tunus hurması diyorlar galiba. Çok kolay soyulan tombul bir hurma var. Ben onunla yaptım. Aynı şekerli gibi oldu. Hatta muz da kattım. Aşırı şekerli oldu. Bir daha sadece hurma koyacağımbazı doktorlar kansızlık yapıo die anne sütü varsa başlamayın 1.5 yaşına kdr diyolar bn doktora sordm emzirmeye devam ediyorum verebilir miyim dedim artk herşey serbest ne istiosan verebilirsin dedi bn bir iki kere muhallebi yaptım ama yrmedi eşek şekersiz olunca sevmedi heralde bide kuru kayısıyla denicem
Bence de süttense yoğurt çok daha besleyici. Ben de sütle pişirilen krep, muhallebi vb. şeyler veriyorum ama süt içermektense ayran içirmek daha mantıklıKızlar ben süt vermekten yana değilim ya yoğurt yediriyorum her gün yatmadan önce. Ama Bi yaşını geçtiği için artık kreplerine pankeklerine vs ye süt katmaya başladım. Onun harici içirmeyi düşünmüyorum.
Bu arada annemin yaptığı kuşburnu marmelatını kızım bayıla bayıla yiyo. Faydası çok kuşburnunun, c vitamini kaynağı. Tavsiye ederim
hurmalı denemek aklımda ama evde hurma yoktu elmalı muzlu pekmezli yemedi çocuğa pekmezi bi türlü yediremiyorumHurmayla yap canım. Tunus hurması diyorlar galiba. Çok kolay soyulan tombul bir hurma var. Ben onunla yaptım. Aynı şekerli gibi oldu. Hatta muz da kattım. Aşırı şekerli oldu. Bir daha sadece hurma koyacağım
Aslında kefir de süper olur ama işte içerse...benim kızım asla içmedi çok denedim ama malesef kabul etmiyor.Bence de süttense yoğurt çok daha besleyici. Ben de sütle pişirilen krep, muhallebi vb. şeyler veriyorum ama süt içermektense ayran içirmek daha mantıklı
Ben de hiç sevmem sade sütü ama kayısılı, hurmalı sütlaç ile filan başlamayı deneyeceğim. İnşallah demiri etkilemez yemeklerin hemen öncesi veya sonrasında vermemek lazım belki de.
+1 bazen imdaaat diye kaçasım geliyor malesef :-/
Senin de Allah yardımcın olsun canım sende iki tane Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?