- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Hissettiğim anda zaptetmeye çalıştım kucağımda fln da atıyodu geriye,ztn durduk yere diilde arızaya geçince yaptgı için kestirebiliyodum bikaç kere de vurdu tabi
Ben de çok yorulunca gergin oluyorum malesef ama gelip geçici hepsi Allah sağlık versin kuzucuklarımıza gerisi zamanla hallolur inşallah diye düşünüp rahatlıyorum. Bu arada iyi bir bakıcı bulabilirsem ben de ocaktan sonra işe başlayabilirim.Öyle zor tabiben 1 haftadir izinliyim evde istekinden daha cok yoruluyorum . Aksam esim gelince birz nefes alıyorum. Gecen esim bana sen calismaya baslamadan once böyleydin iste dedi bende neyim var dedimki böyle gergindin surekli biseyleri yetistiremiyorum yetemiyorum diye geziyordun dedi. Annelik cok guzel olduğu kadar cok da zormuş boyle oldugunu bilmiyordum. Siz en azından anne olunca anlarsin dersiniz kizlariniza onlar da anne olunca anlarlar sizi :)
İlgisini dağıtmk lazım istedgi bişe olmayınca yapıodr o durumu sen de hmn baska bişeyi devreye sokablrsin:) ama merak etme geçer..Bende kestiriyorun aslinda ama ne yapacagimi bilemiyorum o anda yapma annecim diyorum kafasini tutuyorum daha cok inat yapıyor sanki
Valla canim ne yalan soyleyeyim bu aralar bakkala dukkana cikmak zor geliyor.bide hastane dr vs hak getireÖnce bir tahlil yaptirsan ya? D vit B12 falan
Haydaaa..ya dusup bayilirsak ? Cunku yer altimdan fena kayiyor bazen ..Bu aralar benim de başım dönüyor arada elim ayağım boşalıyor tahlil yaptırdım demir 27 cıktı sınır 50 ama dr emzirirken normal i
Takviyeye gerek yok dedi. Bilemedim ki
Ay ben cookkk kiskanirim amaaa :))Bende çok isterim :))
Ben yasina girmeden bi ay once basladim.cunku yogurt peynir va yememeye basladi benimki.sutu de biskuviyle corba ve meyveli icecek olarak hazirlayip veriyorum canimArkadaşlar inek sütüne başladınız mı acaba? Nasıl ve ne zaman veriyorsunuz? Sulandırıyor musunuz? Ben artık ufak ufak başlatmak istiyorum hatta akşamları biberon veya alıştırma bardağı ile versem sonra pijamasını giydirip uyku rutini haline getirebilir miyim acaba diye düşünüyorum. 2 hafta sonra aşı için gittiğimde doktora da danışacağım ama 2 hafta daha beklemeyim diyorum başlamak için ne dersiniz?
Tamam canim sagol bi bakayim bende.dr a gidemesemde eczacima danisir alirim bisiler..Ben doktora sormuştum alabilirsin dedi canım vinalac immunitum önerdi hatta arada alıyorum ben de.
Cok haklisin canim kiyamam.hepimiz ayni asamalardan geciyoruz ama yalniz olmak baskaBen bıktım artık ya 7/24 yapışık yaşamaktan. Hiç ilgilenmek gelmiyor içimden. Gece zaten uyku yok. Sabah 6-7den akşam 6-7 'ye kadar full mesai. Gündüz uykusu çok az. O arada da iş yapıyorum. Bıktım artik.
Oyy oyyy kuzuya bak sen yerimm..bizimki de kopek delisi nerde gorse opucuk ata ata elinle cagiriyor.seviyoruz vs hatta gecenlerde yoldan gecen bi pitbulu sevdik.bagrina basiyor bide ayyy diye diye :) bahcem olsa hic dusunmez hemen alirim bi tane ama yerim musait degil maalesef..Kızlar artık iyice buyudu bızım sıpa. Babası kuş aldı dun cok sevıyor kusları dıye. Oturma odasına koyduk.Kızım bızımle aynı odada uyuyor gece oyle bir aglayarak uyandı ki uykusundan cok korktuk iç çeke çeke agladı sonra babasının elini tuttu ayaga kalktı ben de diğer elini tuttum bizi resmen ceke ceke oturma odasına kusun yanına goturdu. Kusa opucukler sevınmeler bir gorseniz.Sonra da babası kitap okuyup uyuyalım dedı kitaptaki hayvan resimlerine parmagını uzatıp adını soylememizi bekledi. Farklı sayfalarda aynı hayvanları bulup bir elini bir sayfaya diğer elini diğer sayfaya koyup heyecanlandı.Gece gece nereden esti bilmiyorum ama cok hosuma gıttı
Maşallah kuzucuga:) Bizimki de tam bir hayvan delisi inşallah buyuyunce evde beslemek için ısrar etmez :)Eki Görüntüle 2203116
Buda kopek severken bi kare :) gordugumuz her kopegi durdurup seviyoruz..yoksa basiyor cigligi :)
Bu arada sevmeden once sahibiyle konusuyorum tabi asilari tam mi isirma huyu var mi vs vs
Maşallah ya pek tatlıEki Görüntüle 2203116
Buda kopek severken bi kare :) gordugumuz her kopegi durdurup seviyoruz..yoksa basiyor cigligi :)
Bu arada sevmeden once sahibiyle konusuyorum tabi asilari tam mi isirma huyu var mi vs vs
İnşallah canım çok sağol. Annem elinden geleni yapıyor sağolsun.liliyaa ne desen haklısın şu durumda,kafada bi sürü soru bi yandan bebeğine her an yetme ve yetişme çabası.bence az kaldı feraha çıkacağın günlere,Allah görüyo sizi cnm O yeter.yine de annenlerle daha sık biraraya gelmeniz hepinize iyi gelir dye düşünüyorum
Aynen canım eşin yerini kimse dolduramiyorhakkim yok diye dusunme. ben oglumda da ayniydim simdi iki oldular yine ayniyim. yani benim bir cocugum varken hic zorlanmadim ooo cok iyiydim hayat bana guzeldi degil ki.. ama es destegi cok onemliymis bunu anliyorum. ananane babane teyze dede es gibi olmuyor. fiziksel yukunu alsalar bile duygusal yukunu paylasmak bambaska birsey.
Çok şeker :) bu arada ayakkabıyı nereden aldınız hoşuma gitti.Eki Görüntüle 2203116
içine meyve karıştırsan içer miAslında kefir de süper olur ama işte içerse...benim kızım asla içmedi çok denedim ama malesef kabul etmiyor.
Ben de çok yorulunca gergin oluyorum malesef ama gelip geçici hepsi Allah sağlık versin kuzucuklarımıza gerisi zamanla hallolur inşallah diye düşünüp rahatlıyorum. Bu arada iyi bir bakıcı bulabilirsem ben de ocaktan sonra işe başlayabilirim.
İlgisini dağıtmk lazım istedgi bişe olmayınca yapıodr o durumu sen de hmn baska bişeyi devreye sokablrsin:) ama merak etme geçer..
Valla canim ne yalan soyleyeyim bu aralar bakkala dukkana cikmak zor geliyor.bide hastane dr vs hak getire
Haydaaa..ya dusup bayilirsak ? Cunku yer altimdan fena kayiyor bazen ..
Ay ben cookkk kiskanirim amaaa :))
Ben yasina girmeden bi ay once basladim.cunku yogurt peynir va yememeye basladi benimki.sutu de biskuviyle corba ve meyveli icecek olarak hazirlayip veriyorum canim
Tamam canim sagol bi bakayim bende.dr a gidemesemde eczacima danisir alirim bisiler..
Cok haklisin canim kiyamam.hepimiz ayni asamalardan geciyoruz ama yalniz olmak baskagecicek az daha sabir.onumuzdeki yillarin daha iyi olacagina inanmak istiyorum bende
Oyy oyyy kuzuya bak sen yerimm..bizimki de kopek delisi nerde gorse opucuk ata ata elinle cagiriyor.seviyoruz vs hatta gecenlerde yoldan gecen bi pitbulu sevdik.bagrina basiyor bide ayyy diye diye :) bahcem olsa hic dusunmez hemen alirim bi tane ama yerim musait degil maalesef..
bizde butun sokak kedi ve kopeklerini elden geciriyoruz. basta ben dayanamiyorum zaren gidip seviyorum benim cocuklarda hemen gelip mincik mincik yapiyolar.Eki Görüntüle 2203116
kızlar ya uykusuzluğa dayanamayıp gece emzirirken yanıma alıoduk oğlanı iicr alıştışimdi yatağında hiç yatmıo yatırdığımız an geri kalkıı ağlayıp yanımda yatınca da heryerim tutuluo
Benimki de kedici...Maşallah ya pek tatlı
Benimki de kedi delisi. Kedi görünce hemen elini gel gel yapıyo. Bi de miav demeyi öğrenmiş öyle diyo. Hayvan kartlarından kediyi bulur hemen miav diye bana verir. Aynı teyzesine çekmiş sanırım, o da küçükken kedi köpek alıp anne bunu beslicem diye gelirdi :))
ay bi sarı kuş daha maşallahBu da bizimki:)
Saçları kestirdik yüzü gözü açıldı çocuğun. Kız mı diyorlardı önceden:)ay bi sarı kuş daha maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?