2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşallah kuzucuga:) Bizimki de tam bir hayvan delisi inşallah buyuyunce evde beslemek için ısrar etmez :)

Bizimki de kedi hastasi benim gıbı. Oğlum olmadan önce surekli kedi istiyordum eşim istemiyordu ama cocuk olmazsa bakarız diyordu.oglumu tam bir hayvansever olarak büyütuyorum o isterse babamız alır :)))

Biz 3 günlüğüne şehir dışına çıktık bebek yatagi olmadığı için aramiza aldik heryerim tutuldu hic uyuyamadık(( cok zor oluyor ayni yatakta. Kuzenim oglunu emziremedi hiç o yuzden yanında yatırdı hep bag kurmak istedi cocukla cocuk 3 yasina geliyor hala ayıramadı birak odasını yatağını bile bence yol yakınken yatağına alıştırmalısın

Benimki de kedici...
Ben de inadına korkuyorum kedilerden. O da korkmasın diye kendimi sıkıyorum gidiyorum yanlarına :))

Ne güzel yapıyorsun. Böyle duygular anneden cocuga geçiyor. Benim kayınvalide hic sevmez hayvanlari yakinen uzaktan sever. Çocuklarını da hep tuyu bogazina kacar, kus gagalar filan diye yetistitmis. esimde hic sevemezdi. Bizim kedimiz vardi annemlerde onunla kedi sevmeye alisti. Cocuk ne gorurse onu yapıyor

Eowynn_arwn maşallah kuzuya yaaa, işte bu foto hayvan sevgisinin de korkusunun da insana aşılanan birşey olduğunu gösteriyor. Çok iyi yapıyorsun benim kızlar da kedi köpek delisi özellikle kedi gördük mü muhakkak severler :)
cuytherock fotolar çok güzel çıkmış sarı kuzuya maşallah. Bu arada kilosunu bilmesem tombişe gel derim yanakları ne kadar şeker yaa :))

Bir isyan mesajı da benden kızlar, geçen hafta sonu büyük kızım ağzımıza etti bu hafta sonu da ufaklık ve bugün ikisi birden ağzıma ediyor :) 3 gündür toplasan 3 saat uyudum.
Not: Bu mesajı tarihe not düşmek için yazıyorum kızlarım ileride size okutucam hiçte kolay büyümüyorsunuz, inşaallah biraz daha büyüyünce keyifli günler geçirir de bugünlerin acısını çıkarırız :)

defne samyeli ve kızları geldi aklıma :)

Maşallah kuzucuga:) Bizimki de tam bir hayvan delisi inşallah buyuyunce evde beslemek için ısrar etmez :)
Sagol canım..ay valla bende diyorum ya yerim olsa da alsam hemen :)

Sagol canım..seninkine de masallah :) kucukken bende oyleydim.disardan buldugum hayvanlari eve tasirdim

Çok şeker :) bu arada ayakkabıyı nereden aldınız hoşuma gitti.
Tahlil için sağlık ocağına gidebilirsin canım hastaneye kadar gitme.
Tesekkurler canım.ayakkabilarimiz hediye :) kutusunda kaptan yaziyor sadece tamam canim bi ugrayayim saglik ocagina.

Bencede tahlil yaptir. Benimki açken oluyor sanki birkac gündür hic donmedi mesela cunku hic kalmadim. Haftaiçi yemek yemeye firsat olmuyor duzensiz oluyor sanırım ondan oluyor benim takip edecegim devam ederse gidecegim dr a
Tez zamanda toparlaniriz insallah canim.en iyisi tahlil yani .

Bende dayanamam hemen severim.cocuklarimiz ne gorurse onu yapiyorlar iste cok guzel bir duygu canim

Masallah canim.seninkide sarı kuş :)

Cok sagol canım :) hayvanlari seven insanlari da sever .merhametli olur.seninkilere de masallah canım.hayvansever bir nesil yetistiriyoruz aferin bize de :))

Dertleri nedir canım..napiyorlar bu kadar sana uykusuz kalmissin?
Amin canım amin insallah :)

Dr yoghurt peynir sütlaç muhallebi olarak verin dedi sütü. Bu arada annem cok az sekerli bir muhallebi tarifi söylüyor kuzenimin ogluna veriyorlarmış surekli siz sekerli bir sey veriyirmusunuz?
Ben cici bebe bisküvi vermeye başladım. Bir yaşına kadar yediği tek tatlı pekmezdi.
Şimdi dışarıda hep yürümek istiyor. Mesela hastanede bebek arabasında oturması lazım. Düşüp de ellerini yere değdirmesi riskini göze alamam. Bir ili tane bisküvi veriyorum, yavaş yavaş yiyor. Muhallebiye şeker yerine hurma ve muz kat canım

Evet oyle yapayım. Tarifiniz varmi ?

Vicco nun botunu aldım sonunda,hiç o tip bişe düşünmüyodum kıza bi deneyim dedim gydrnce bastı fırladı dedim bulduk herlde,bgn de bi arkdşın oğlunda gördüm ekim annesi o da botları gydiğinden beri daha sağlam basıyo çk memnunuz dedi çiçekli böcekli olmayan bişe buldum sonunda.

Cok şık güle güle giysin.yururken bot dahamı rahat oluyormuş? Henuz yürümüyorda yürüse aklımda olsun :)

Henüz tehlike yi bilmedikleri için hareket eden ilgilerini çeken herseye fırlıyolar,oğlum koca koca köpeklerin ağzını açıp elini daldırmya çalışırdı 1-2 yaşlarında.3-4 yaştan sonra hayal dünyaları geliştiği için ve tehlikeyi ayırt etmye basladıkları için korkular da baslıyo yani şuan sevmeleri aslında ilgilerini çektgi için .geçen haberde köpeğin çocuga saldırışı vardı kumandaya fırladım resmen şahit olmasın fobi oluşmasın dye,gel gör ki 10 gündr gece odama köpek sesi geliyo o yüzden sizin yanınıza geliyorm dyip bzle yatıyo dana.ebeveyn seviyosa çocuklarda seviyo ztn bi süre sonra,yeterki üstlerine köpek havlamasın ya da bişe duyup görmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…