- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Maşallah kuzucuga:) Bizimki de tam bir hayvan delisi inşallah buyuyunce evde beslemek için ısrar etmez :)
Eki Görüntüle 2203116
Buda kopek severken bi kare :) gordugumuz her kopegi durdurup seviyoruz..yoksa basiyor cigligi :)
Bu arada sevmeden once sahibiyle konusuyorum tabi asilari tam mi isirma huyu var mi vs vs
kızlar ya uykusuzluğa dayanamayıp gece emzirirken yanıma alıoduk oğlanı iicr alıştışimdi yatağında hiç yatmıo yatırdığımız an geri kalkıı ağlayıp yanımda yatınca da heryerim tutuluo
Benimki de kedici...
Ben de inadına korkuyorum kedilerden. O da korkmasın diye kendimi sıkıyorum gidiyorum yanlarına :))
Bu da bizimki:)
Bizimkinin de hiç acelesi yokMaşallah ya :) bizimki ne zaman yürüyecek acaba
Yürümüyor bizimki de. Elinden tutunca gidiyor sadece.Maşallah ya :) bizimki ne zaman yürüyecek acaba
yürüyüncede durmuolar bnm ki yürümüo koşuo ztn kafa göz nereye gelirse :)Yürümüyor bizimki de. Elinden tutunca gidiyor sadece.
defne samyeli ve kızları geldi aklıma :)Bir isyan mesajı da benden kızlar, geçen hafta sonu büyük kızım ağzımıza etti bu hafta sonu da ufaklık ve bugün ikisi birden ağzıma ediyor :) 3 gündür toplasan 3 saat uyudum.
Not: Bu mesajı tarihe not düşmek için yazıyorum kızlarım ileride size okutucam hiçte kolay büyümüyorsunuz, inşaallah biraz daha büyüyünce keyifli günler geçirir de bugünlerin acısını çıkarırız :)
Sagol canım..ay valla bende diyorum ya yerim olsa da alsam hemen :)Maşallah kuzucuga:) Bizimki de tam bir hayvan delisi inşallah buyuyunce evde beslemek için ısrar etmez :)
Sagol canım..seninkine de masallah :) kucukken bende oyleydim.disardan buldugum hayvanlari eve tasirdimMaşallah ya pek tatlı
Benimki de kedi delisi. Kedi görünce hemen elini gel gel yapıyo. Bi de miav demeyi öğrenmiş öyle diyo. Hayvan kartlarından kediyi bulur hemen miav diye bana verir. Aynı teyzesine çekmiş sanırım, o da küçükken kedi köpek alıp anne bunu beslicem diye gelirdi :))
Tesekkurler canım.ayakkabilarimiz hediye :) kutusunda kaptan yaziyor sadeceÇok şeker :) bu arada ayakkabıyı nereden aldınız hoşuma gitti.
Tahlil için sağlık ocağına gidebilirsin canım hastaneye kadar gitme.
Tez zamanda toparlaniriz insallah canim.en iyisi tahlil yani .Bencede tahlil yaptir. Benimki açken oluyor sanki birkac gündür hic donmedi mesela cunku hic kalmadim. Haftaiçi yemek yemeye firsat olmuyor duzensiz oluyor sanırım ondan oluyor benim takip edecegim devam ederse gidecegim dr a
Bende dayanamam hemen severim.cocuklarimiz ne gorurse onu yapiyorlar iste cok guzel bir duygu canimbizde butun sokak kedi ve kopeklerini elden geciriyoruz. basta ben dayanamiyorum zaren gidip seviyorum benim cocuklarda hemen gelip mincik mincik yapiyolar.
ben iki. cocukla uyumaya alistim. hatta cok da hosuma gidiyor onlarla uyumak. tek sikintim yarim saatte bir meme bolgemde hissettigim hafif islak biraz sicak bir agzin beni somurmasi:)) :) bari 2/3 saatte bir emse onada raziyim.
Masallah canim.seninkide sarı kuş :)Bu da bizimki:)
Cok sagol canım :) hayvanlari seven insanlari da sever .merhametli olur.seninkilere de masallah canım.hayvansever bir nesil yetistiriyoruz aferin bize de :))Eowynn_arwn maşallah kuzuya yaaa, işte bu foto hayvan sevgisinin de korkusunun da insana aşılanan birşey olduğunu gösteriyor. Çok iyi yapıyorsun benim kızlar da kedi köpek delisi özellikle kedi gördük mü muhakkak severler :)
cuytherock fotolar çok güzel çıkmış sarı kuzuya maşallah. Bu arada kilosunu bilmesem tombişe gel derim yanakları ne kadar şeker yaa :))
Dertleri nedir canım..napiyorlar bu kadar sana uykusuz kalmissin?Bir isyan mesajı da benden kızlar, geçen hafta sonu büyük kızım ağzımıza etti bu hafta sonu da ufaklık ve bugün ikisi birden ağzıma ediyor :) 3 gündür toplasan 3 saat uyudum.
Not: Bu mesajı tarihe not düşmek için yazıyorum kızlarım ileride size okutucam hiçte kolay büyümüyorsunuz, inşaallah biraz daha büyüyünce keyifli günler geçirir de bugünlerin acısını çıkarırız :)
Ben cici bebe bisküvi vermeye başladım. Bir yaşına kadar yediği tek tatlı pekmezdi.Dr yoghurt peynir sütlaç muhallebi olarak verin dedi sütü. Bu arada annem cok az sekerli bir muhallebi tarifi söylüyor kuzenimin ogluna veriyorlarmış surekli siz sekerli bir sey veriyirmusunuz?
Bizimkinin de hiç acelesi yok
Yürümüyor bizimki de. Elinden tutunca gidiyor sadece.
Deniznisan vardı burda hatrlıyomusun 3.kızını bekliyodu bizle beraber yok oldu hamilelikteki tayfa:)defne samyeli ve kızları geldi aklıma :)
Ben cici bebe bisküvi vermeye başladım. Bir yaşına kadar yediği tek tatlı pekmezdi.
Şimdi dışarıda hep yürümek istiyor. Mesela hastanede bebek arabasında oturması lazım. Düşüp de ellerini yere değdirmesi riskini göze alamam. Bir ili tane bisküvi veriyorum, yavaş yavaş yiyor. Muhallebiye şeker yerine hurma ve muz kat canım
Eki Görüntüle 2203296 Vicco nun botunu aldım sonunda,hiç o tip bişe düşünmüyodum kıza bi deneyim dedim gydrnce bastı fırladı dedim bulduk herlde,bgn de bi arkdşın oğlunda gördüm ekim annesi o da botları gydiğinden beri daha sağlam basıyo çk memnunuz dedi çiçekli böcekli olmayan bişe buldum sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?