2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tabanı sert gibi bunun öyle mi ? Ne kadar fiyatı. Güle güle kullansin

Yürüse biraz daha rahat olur sanki diyorum:)güzel havalarda çıkartırım çayıra çimene enerjisini atar cocuk . Bebek arabasinda oturmak istemiyor kucakta sürekli tasinmiyor ağır masallah .
Evet ya arabaya çok zor oturtuyorum hep kucak istiyor. yuruse en azından elinden tutar gezdiririz:)

Ben de var ondan bi tane hala yanımıza gelme derdinde desem:)

Ay yesoka al benden de o kdr kızım 2 gündr çk fena grip uyku nanay mızmızlık zirve,sbh apartmanı inletti saat 7.30 da evden çıkıorz ben de amma uzattın bırak bu işleri fln dye söylendim arabada seviim dedim yüzüme bakmıyo bi trip bi trip ,uykuszluk geriyo beni elimde diil.size de çk geçmiş olsun

Kız senin isyanın bile naif :))

Dr yoghurt peynir sütlaç muhallebi olarak verin dedi sütü. Bu arada annem cok az sekerli bir muhallebi tarifi söylüyor kuzenimin ogluna veriyorlarmış surekli siz sekerli bir sey veriyirmusunuz?
Şeker hiç vermedim canım genellikle meyve veya pekmezle tatlandırıyorum. Ama ara sıra çok az şekerden birşey olmaz herhalde.

Eki Görüntüle 2203116
Buda kopek severken bi kare :) gordugumuz her kopegi durdurup seviyoruz..yoksa basiyor cigligi :)
Bu arada sevmeden once sahibiyle konusuyorum tabi asilari tam mi isirma huyu var mi vs vs
Oyy kuzum benim yaa bu köpekten ben bile korkarım maşallah korkmuyor. Golden dan başka köpek görünce çok korkuyorum ben bir kez ısırdı ondan sanırım.

+1 çözüm ne bilmiyorum uyku eğitimi şart oldu sanırım.

Ah canım ya geçmiş olsun çok zor çok...ben de unuttum uykuyu arada gözlerim açıkken içim geçiyor sanki

Aaa tesadüfe bak ben de vicco nun bu ayakkabısını aldım Denemekti amacım ki normalde kızım ağlardı bunu denerken hiç ağlamadı ayyy ci ci ci filan dedi ve ayağından çıkarmaya çalışmadı ben de aldım gitti

Eklentiler

• 2B56FA7C-F82D-47E2-A9C6-F5D0DFF27BA7.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 158A61C7-2189-45C1-9A87-D928D3B4F551.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 68
Çok güzel güle güle giysin kuzucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…