2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim kahvaltı bile hazırlayacak mecalim yok artık
Kızlar bu gece uyanıp meme mıncıklama olayını yaşayan var mı? Düğme gibi döndürüyor. Tırnakları kesmediysem hele, oy ben ölem...

Ay sorma normalde alistimda gece uyanmalarinda artik icime fenalik geliyor resmen (( seninkide mi yapiyor?

ay çok güldüm yaaa
biz de yemeyiz danaya bile zor alıştım evlendikten sonra dana bile hafif koksa yiyemiyoruz eşimle. oğlanda bizim gibi alışıo başka pişirmediğimiz için.
Benim eşim yer canım ne bulsa yer bende çocuklar benim gibi pimpirik olmasın diye özellikle yapıyorum inşallah büyüyünce de yerler

Bizimki bulduğu herseyi bize veriyor. Anneannesi elinden alip kocaman cocuk olsun Kaan yapip havaya kaldırıyor elini. Oyun yapti sanırım bize veriyor öyle yapalim diye

Esimde bazen diyor hepsind bakabilecek olsak keşke 4-5 cocugumuz olsa kalabalik aile olsak diyor bende tabi ben huniyi takarım artik diyorum

Ben görüyor ve arttırıyorum,kelleyi bazen oldgu gbi kasaptan burnunu kırdırıp temzletip düdüklüde pişirip hop sofraya getriyoruz koca kelle karşımızda onu öylece yiyoruz tuzlayıp.kelle paça çorbasını 6 aylıkken basladım vermye bnm buzlukta olur genelde,kelleyi ve paçayı didip suyuna çok bol sarımsak,limon suyu koyup öylece pişiriyorum yağlı oldgu için ekstra tereyğ koymam bzm ev sakadatçı:)

Olsa da yesem yaa canım çekti

Ay sorma normalde alistimda gece uyanmalarinda artik icime fenalik geliyor resmen (( seninkide mi yapiyor?
Evet canım. Bazı zamanlar daha düşkün oluyor emmeyip oynayıp uyuyor.
Küçüklüğümüzden alışmadık galiba. Kurbanda falan annem isteyen komşuya verirdi kelleyi. Ben hiç yemedim.Helal olsun valla eline sağlık.

Helalllll

ben o kadar çok çekmiyorum enjektöre 1ml falan sırt üstü sıkıp yan çeviriyorum sonra diğer burun deliği aynı şekilde...ben burun aspiratoru kullanmadım hiç. selpagin ucuyla alıyorum varsa :)

şeyyy önünde şapka çıkartıyorum, helal...

Bizimki canım acıyor diyince hemen elini çekiyor 2 dk sonra yine başlıyor çözüm bulamadım:)

Bende merak ediyordum normal mi diye demekki normal :) koparacak bir gun diye korkuyorum

Unutulmadığıma sevindim :)
Canım dün doktora sordum muzu sorun değil yiyebilirler dedi. 1 haftafır ishallerdi dün bitti hatta doktora da bitti dedim bugün yine başladı kafayı yicem ya her yer bok sürekli üst baş değiştirip kaka yıkıyoruz bezden dolayımı neden bilmiyorum her yete çıkıyor. Bir de uyku saatleri 9:30 a kaydı delirmek üzereyim.

Tahin pekmez yiyor benimkiler Arada onu denedin mi? Bir de sabah kahvaltısında süt yerine kefir içiriyorum

ekmek ise gluteni geçtim beyaz ekmek yiyo tam buğday yemedi sıpa bizim evde de yiyen yok her aldığımda çöp oldu
Aynen ya beyaz ekmek yemek istiyorlar. Ben neyi yedirmek istemiyorsam omu yiyorlar. Bu akşam oturup kuru kuru ekmek yediler resmen hem de sanki aç bırakmışım gibi iştahla yiyorlar. Yok arkadaş ne yapsak boş bunlar kendi alışkanlıklarıyla doğmuşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…