2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Gecmis olsun Allah kolaylik versin.Tahin pekmez verilebilir mi artik?

Cevabın için teşekkür ederim canım. Dün doktora gittim baya gözümş korkuttu bu telefonla ilgili. Bende yemek yedirirken değil de uyuturken kullanıyorum ne yapayım oğlan başka türlü uyumuyor ve çok aZ uyuyor hele bu ara gece 1 de uyanıp 3 e kadar oyun oynuyor resmen çıldırmak üzereyim. Bıraktırmaya çalışacağım telefonu bakalım ne kadar istikrarlı olabileceğim 2 haydut bebe ile.

Kefiri sabah kahvaltıda dene bir de benimkiler sabah büyük bir aşkla içiyorlar ama diğer öğünlerde içmiyorlar yoğurt yiyorlar. Ya benimkiler deli gibi yoğurt yiyor hem de mayalar çok çok güvendiğim probiyotik oranı test edilmiş mayalar ama yinede bağışıklıkları güçlenmiyor onun için extra me yapılabilir diye arayışlardayım.

Bez olayını çözmezsen bana da söyle sleepy’yi artık kesin bıraktım çok bozdu kendini pişik yaptı..prima çok sızdırıyor. Şöyle kimyasalı az sızdırmayan ve ucuz bir bez lazım.

Sen hiç mama vermedin mi? Doktor artık mamayı kes dedi ama nasıl yapacağım bilmiyorum zaten doğru dürüst yemiyorlar. Bizde hala gece beslenmesi de devam ediyor. Kız bi ara bıraktı sonra yine başladı ama gecede 1 içiyor oğlan çıldırmış gibi rahat 3 kere içiyor nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. Süt verecek oldum asla kabul etmediler.pekmez keçi boynuzu unu herşeyi denedim ama içirmiyorlar

Aslında dediğin gibi yapıyorum önde yemek sonra yatmadan mama veriyorum onun dışında mama vermiyorum. Bir ara çok iyi yiyorlardı bu ara yine gitti yemeleri hatta bi ara abarttılar 2 si kahvaltıda 3 yumurta yiyordu. Bir de ben hergün değişik bir imler yapıyorum. Bir gün pırasalı bir gün ıspanaklı bir gün kıymalı gibi gibi düşün o kadar sebzeyle 3 yumurta yiyip 3 bardak da kefir içiyorlardı şimdi bitti hepsi

Benimkiler mandalina suyunu görürlerse kahvaltı hiç etmezler kefimi bile en son veriyorumki yumurtalarını bırakmasınlar yesinler diye. Bu arada mandalina suyunu ne kadar veriyorsun. 2 gün üst üste 2 si birlikte 3 küçük mandalina yediler annem çok kızdı bana çok fazla diye. Bana normla gelmişti oysaki ara öğün olarak

Tam istediğim bebek türü :) ekmek sevmiyor ne güzel. Benimkilerde resmen aşk yaşıyorlar ekmekle ne güzel hala emziriyorsunuz sütünüz bol olsun inşallah

Dr telefonla ilgili ne dedi merak ettim?

Gecmis olsun Allah kolaylik versin.Tahin pekmez verilebilir mi artik?
Verilebilir tabi. Bugün sabah kahvaltıda bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı tahin, bir yemek kaşığı labne, çeyrek muz, minicik avokado, yarım tatlı kaşığı pekmez, yarım ceviz, bir badem biraz da domates verdim.
Bakla hariç herşey az az verilebilir artık.

Ne güzel bir kahvaltı olmuş yarasın.
Ben ıspanaklı omlet yaptım, sonra gittim muz ceviz hurma karışımı yedirdim. Onu yiyince doydu yumurtayı yemedi:/ halbuki karışımı sonra verebilirdim ara öğün olarak.

Ben de yapıyorum bazen öyle.
Ben omlet yediremiyorum. Garipsiyor. Alıştırmadım galiba. Sadece menemen yiyiyor. Onu yapınca da bir yumurta yemediğinden haşlanmış veriyorum:/

Ben de yapıyorum bazen öyle.
Ben omlet yediremiyorum. Garipsiyor. Alıştırmadım galiba. Sadece menemen yiyiyor. Onu yapınca da bir yumurta yemediğinden haşlanmış veriyorum:/
Kızım da omlet yemiyor. Değişiklik yapayım dedim. Domates sevdiği için domatesle veriyorum lokmalarini, öyle kamufle ediyorum

Hepsini yedimi masallah .oglum kahvaltıda yarim yumurta yese seviniyorum ben

Dr telefonla ilgili ne dedi merak ettim?
Canım doktor ne demiş ben de merak ettim. Ben de TV ve telefondan cok sakınmaya calısıyorum TV hiç yok ama telefon hiç yok diyemem. Ben ozellıkle yetıskınlere gore olan programların ve haberlerin cocugun yanında izlenmesine karsıyım. Ama çizgi film konusunda kafam benim de karısık. Çunku çevremde ne kadar cocuk varsa hepsi çizgi filmlerden o kadar sey öğrenmiş ki hayret ediyorum. Daha önce de soyledim görümcemin iki çocugu var dogdukları andan itibaren uyanık kaldıkları her an cızgı film izlediler. Simdi her seyi ama her seyi biliyorlar. Dinazorlar hayvanlar gezegen evren bir konusturuyoruz aklın sasar.Ayrıca oyle cumleler oyle kelimeler kullanıyorlar ki sanarsın Fransız mürebbiyeler buyutmus.Bekarken ki komsumuzun oglu da aynı o sekıldeydı.Nereden ogrenıyorlar dıye soruyorum hep cızgı filmden dıyorlar. Bazen dusunuyorum demek ki zararlı degıl. Ama su var ben haber magazin vs. izlenmesine kesinlikle karsıyım ama seçilmiş çizgi filmlerin zararı olur mu bilemiyorum.Bazen çizgi filmi kısıtladıgım için çocugun gelişimine engel oldugumu dusunup uzuluyorum hatta

çok acayp geldi dimi kelleli bi sofra:))
Ben çok cinsim et konusunda canım eskiden olsa ıyyy derdim şu anlattığına ama şu anda Ahh keşke bende yapsam hep birlikte yesek diyorum, kızlara özellikle hep kuzu verdim ki alışsınlar benim gibi olmasınlar. Bende yakın zamanda eşime ve kızlara yapmayı planlıyorum bu kelle olayını, çok başarılı fikir bence :))

Kelleye ben de onyargılıyım bi de keci etine asla yiyemem heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…