2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba, hastalara geçmiş olsun, yavrularımız da çok güzel maşallah Allah bağışlasın. Okuduğum kadarıykla yorum yapayım ben de. Biz tv izliyoruz kumandayı getiriyor açmamı istiyor açıyorum iki bakıp oyuncağa dönüyor, açmazsam inatla izliyor ona odaklanıyor yani. Telefonu bir ara ben de uyuturken kullandım ama bıraktı çok şükür.. bir de şu ayakta sallama işini çözsem çok iyi olacak. Ben nerdeyse 6 aylıktan beri sabahları birer kaşık tahin pekmez veriyorum, tahin daha mı geç veriliyordu?? Ayrıca mamayı kendi isteğiyle bıraktı ama sütü çok sevmedi ben de pınarın devam sütünü aldım onu içiyor yavaş yavaş normal süte döneceğim inşallah. Ayrıca oğlum 5 aydır emmiyor zaten ama iki üç gündür mememi açıp mıncıklıyor ayy ne yapayım bilemedim :) normal mi davranayım yok yapma mı diyeyim emin olamadım...

8 buçuk kilo oğlum ama güzel yiyor özellikle sabah kahvaltısını.
Benim oğlum da 8900 falan. Her öğünü isteyerek yiyor diyemem ama oynata oynata yediriyorum bi şekilde Asla öğün atlamıyorum aç kalmasın diye. Ona rağmen kilo almıyor ya 10 ay 1 yaş arası sadece 100 gr almış

Ben de küsüratlı yazmadım da benimki de 8650g dı 12 aylıkken. 9-12 ay arası 200g almıştı. Ben de dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte. İnsan üzülüyor. Parkta abi geldi dediğimiz çocuklar ondan küçük çıkıyor.

Ben 9 aylık kontrolünde tahin verdiğimi söylemiştim. Doktor erken başlamışsın ama 9 Aydan sonra sorun da yaşamadıysan devam edebilirsin demişti.
Meme mıncıklama herkesin ortak sorunu sanırım:/

Kızlar acil cevap lütfen. Gratis'te Hindistan cevizi yağı var. Uzerinde yemeklerde kullanılır yazıyor da, bebek cildine direkt sürülebilir mi?? Ona göre alacam

Evet üzülüyorum ben de ama sağlıklılar Allah’a şükür. Çok hareketli benimki ben ona bağlıyorum bi de boya gitti hep. Başka bi dertleri olmasında napalım. Ben balık yağına başladım sanki iştahı açıldı gibi yada psikolojik olarak öyle geliyor bana

tahin pekmez denedim onu da yemedi yoğurtla da yemedi ıhlamurla da muhallebiyle dr pekmezi sevmio demek ki :) geçmiş olsun kuzulara

Kızlar bildiğiniz gibi oğlum 3 gün ateşlenmisti şimdide vucudunda isilik gibi kizariklar cıktı. El ayak hastalığı ve 6. Hastalık mi acaba? Birde bugün çok uyumak istiyor. Genel anlamda keyfi yerinde ama sık uykusu geliyor. Kafama takıldı

Eklentiler

• 20181110_183438.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 53
El ayak boyle olmuyor canım su cıcegı gıbı oluyor gecmıs olsun

Dr bize tv de eğitici bisey yok bebekler için dedi ama bende bilemiyorum 2 yaşından sonra belki faydası olabilir

Dr bize tv de eğitici bisey yok bebekler için dedi ama bende bilemiyorum 2 yaşından sonra belki faydası olabilir
Bizim zamanımızın cızgı fımleri işe yaramazdı cidden ama yeni nesil cızgı filmler baya iyi. Her cocuk farklı etkilenebilir tabi. Her seyın fazlası zarar

Bende bir kac gündür veriyorum inşallah açılır

Su çiçeği mi? Ateş yaparmı o. Ası olsada olurmu?
El ayak hastalıgı su cıcegı gıbı oluyor canım yani bebeginin ki su cıcegı demek istemedim. Ama su cıcegı de diğer asısını yaptırdığımız tum hastalıklar da ası yapılsa da oluyor. Sadece nispeten daha hafif gecıyor deniyor.

Bizim zamanımızın cızgı fımleri işe yaramazdı cidden ama yeni nesil cızgı filmler baya iyi. Her cocuk farklı etkilenebilir tabi. Her seyın fazlası zarar

Aynen. Ben çok seyrek baby tv açıyorum. Dr onlar henüz tv yi algilayamaz sadece renkler dikkatini çeker demisti gecen meyveleri gösteriyordu mama mama diyor:) anlıyorlar demekki dedim. Bu arada kardeşim sürekli çizgi film izlerdi bebekliğinden itibaren dersleri zayıftı dikkat eksikliği vardı ama benden çok zekidir. Cin gibidir valla

Tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…