2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen. Ben çok seyrek baby tv açıyorum. Dr onlar henüz tv yi algilayamaz sadece renkler dikkatini çeker demisti gecen meyveleri gösteriyordu mama mama diyor:) anlıyorlar demekki dedim
Yok canım artık anlıyorlar. Benım kız hangi hayvan cıkarsa onun sesını cıkarıyor mesela. Hatta birinde biberon gormus mam mam dıyodu:)

tahin pekmez denedim onu da yemedi yoğurtla da yemedi ıhlamurla da muhallebiyle dr pekmezi sevmio demek ki :) geçmiş olsun kuzulara
Ikı gun ust uste bir çay kasıgı tahin pekmez verdım yanagında kocaman bir kızarıklık cıktı ondan sonra da vermedim ben

Canım emin değilim tabi ama bence bu isilik.

Aynen canım zaten sureklı acaba yetebıldım mı dıye dusunmek insanı yaslandırıyor

Aynen öyle. Surekli yeterince ilgilendim mi vakit ayirdimmi mutlu oldu mu doydu mu.....vs. hamileyken bir arkadaşım yapıyorum ama ne kadar iyi yapabiliyorum yetiyor mu bilmiyorum demisti bende neden yetmesin sende çok takıyorsun diyordun simdi o durumdayım. Pazartesi ise başlayacağım yine maalesef

Yok canım artık anlıyorlar. Benım kız hangi hayvan cıkarsa onun sesını cıkarıyor mesela. Hatta birinde biberon gormus mam mam dıyodu:)
ay herşeyi anlıyolar. çamaşır makinesini çalıştırırken önce dereceyi ayarlayıp sonra başlat düpmesine basıyoruz ya. bnm oğlan beni görmüş heralde gwçen baktm dereceyi çevirio başlata basıo. başka sıralama diil yani.
geçen günde beni çok güldürdü. annemlerde kalıo bn işten gelene kdr camı açmışlar bnm ki babama diomuş ki camı gösterip ıhhh ıhhh aç üfffff öhö öhö yani camı açtın rüzgar esiyo öksürceksin

bn isilik olduğunu düşünmüyorum ateşi var die hafif giydiriodun ztn

O daha da zor ben biraz buyumeden calısmayı goze alamadım

Maşallah kuzuya bizim kızda asansoru ogrenmıs soyledim mı bılmıyorum dısardan gelıyorsak 3 e dısarı cıkacaksak 0 a basıyor. Yeni nesil gumbur gumbur

6. Hastalık gibi görünüyor geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…