2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben düz yatırıp kafasını yana çeviriyorum canım öbür burun deliğinden çıkıyor su. Sonra hemen kaldırıyorum biraz bekliyorum yumuşasın diye sonra da çok tıkanmış ve açılmamışsa aspiratörle çekiyorum.

Uzun süren ateşten sonra döküntü sanki 6. hastalık gibi

Tarif süpermiş canım çekti valla ilk fırsatta deneyeceğim

Çamaşır makinesini benimki de öyle yapiyor şaşırdım hattâ . Fişini çekiyorum artik. Bazen anladığını unutup konuşuyorum o an yapmaması gereken neyi söylesem gidiyor onu yapıyor eşime artik yanında dikkatli konuşmak lazım diyorum:))

Afiyet olsun yarasın ben de çok severim

Telefon olayı alışkanlık olursa kötü gerçekten ben de mecbur kalmadıkça açmıyorum ama bazen de çok çaresiz ve yorgun hissedince kurtarıcı oluyor resmen. Umarım artık hiç gerek kalmaz tamamen unutturabiliriz.
Sabah kefir içmedi ama cacık olarak yedirdim biraz
Bez olarak A101 in bezini kullanan arkadaşlar vardı sanırım memnunlardı? Bir geridönüş alırsak bence deneyebiliriz. Primayı hiç sevmiyorum kaç kez pişik yaptı ama çaresizlikten kullanıyorum şu an :-/

Bizzzz :) ben kullanıyorum canım soffio marka. Ufaklığa 4 numara da oluyor 5 de.(boy 86 kilo 11,2) memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Huggiesten sonra hiçbir bez iyi değil tabiki ama pişik vs yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…