Cevabın için teşekkür ederim canım. Dün doktora gittim baya gözümş korkuttu bu telefonla ilgili. Bende yemek yedirirken değil de uyuturken kullanıyorum ne yapayım oğlan başka türlü uyumuyor ve çok aZ uyuyor hele bu ara gece 1 de uyanıp 3 e kadar oyun oynuyor resmen çıldırmak üzereyim. Bıraktırmaya çalışacağım telefonu bakalım ne kadar istikrarlı olabileceğim 2 haydut bebe ile.
Kefiri sabah kahvaltıda dene bir de benimkiler sabah büyük bir aşkla içiyorlar ama diğer öğünlerde içmiyorlar yoğurt yiyorlar. Ya benimkiler deli gibi yoğurt yiyor hem de mayalar çok çok güvendiğim probiyotik oranı test edilmiş mayalar ama yinede bağışıklıkları güçlenmiyor onun için extra me yapılabilir diye arayışlardayım.
Bez olayını çözmezsen bana da söyle sleepy’yi artık kesin bıraktım çok bozdu kendini pişik yaptı..prima çok sızdırıyor. Şöyle kimyasalı az sızdırmayan ve ucuz bir bez lazım.
Sen hiç mama vermedin mi? Doktor artık mamayı kes dedi ama nasıl yapacağım bilmiyorum zaten doğru dürüst yemiyorlar. Bizde hala gece beslenmesi de devam ediyor. Kız bi ara bıraktı sonra yine başladı ama gecede 1 içiyor oğlan çıldırmış gibi rahat 3 kere içiyor
nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. Süt verecek oldum asla kabul etmediler.pekmez keçi boynuzu unu herşeyi denedim ama içirmiyorlar