allahın hikmeti :)Bence seninki dağına göre kar canım, torpil geçiyor aslında sana. Böyle fazla atik ve gözüaçık davransa tek başına çok daha fazla yorucu olabilir.
2 çocugumda da kullanıyorum cnm çok ince bi tabaka sürüyorum ,almşsın ztn güle güle kullanın:)Kızlar acil cevap lütfen. Gratis'te Hindistan cevizi yağı var. Uzerinde yemeklerde kullanılır yazıyor da, bebek cildine direkt sürülebilir mi?? Ona göre alacam
Boyu normal dışı canım, büyük kızımda yaşındayken 80 cm di zaten kız bebekte 80 cm en uzunlardan oluyor, ufaklık şimdilik leylek olacak gibi duruyor :)Boy 86 mımasallah Allah esirgesin
Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))Günaydın herkesee:)) hava güzel,tatil günü oh oh diyesi geliyo insanın ama ev de 2 kuduruk var abisiyle oyun tutturdular koltuktan aşağı atlamaca.aldıgım anda çığlık çığlığa basıyo yaygarayı,acayp çığırtkan kızım ve gözünün önünden ayrıldgım an feryat figan onca işi kim yapck acaba.oğlum beni sallamazdı hiç öyle baskasından kucağıma atladıgını bilmem kızım yapışık olalım istyo.bu tarz bebeklerde hep ilgi isteği anneye doyamama dye düşünürdüm başıma geldi ve bu durum okulla basladı,evet oğlumdaki gbi her aşamasında gözünün içine bakamıyorum bu beni çok üzüyo.ama yemeği wc yi banyoyu mecbrum yapmya.aynı anda hem köpek dişi hem de yan kesici çıkıyo ,sbh sbh ortalık karıştı evde anlıcagınız
Günaydın herkesee:)) hava güzel,tatil günü oh oh diyesi geliyo insanın ama ev de 2 kuduruk var abisiyle oyun tutturdular koltuktan aşağı atlamaca.aldıgım anda çığlık çığlığa basıyo yaygarayı,acayp çığırtkan kızım ve gözünün önünden ayrıldgım an feryat figan onca işi kim yapck acaba.oğlum beni sallamazdı hiç öyle baskasından kucağıma atladıgını bilmem kızım yapışık olalım istyo.bu tarz bebeklerde hep ilgi isteği anneye doyamama dye düşünürdüm başıma geldi ve bu durum okulla basladı,evet oğlumdaki gbi her aşamasında gözünün içine bakamıyorum bu beni çok üzüyo.ama yemeği wc yi banyoyu mecbrum yapmya.aynı anda hem köpek dişi hem de yan kesici çıkıyo ,sbh sbh ortalık karıştı evde anlıcagınız
Maşallah bin kere :) benim kız 80 cm.Boyu normal dışı canım, büyük kızımda yaşındayken 80 cm di zaten kız bebekte 80 cm en uzunlardan oluyor, ufaklık şimdilik leylek olacak gibi duruyor :)
Günaydın:) kolay gelsin canım ev baya şenlikli :))Günaydın herkesee:)) hava güzel,tatil günü oh oh diyesi geliyo insanın ama ev de 2 kuduruk var abisiyle oyun tutturdular koltuktan aşağı atlamaca.aldıgım anda çığlık çığlığa basıyo yaygarayı,acayp çığırtkan kızım ve gözünün önünden ayrıldgım an feryat figan onca işi kim yapck acaba.oğlum beni sallamazdı hiç öyle baskasından kucağıma atladıgını bilmem kızım yapışık olalım istyo.bu tarz bebeklerde hep ilgi isteği anneye doyamama dye düşünürdüm başıma geldi ve bu durum okulla basladı,evet oğlumdaki gbi her aşamasında gözünün içine bakamıyorum bu beni çok üzüyo.ama yemeği wc yi banyoyu mecbrum yapmya.aynı anda hem köpek dişi hem de yan kesici çıkıyo ,sbh sbh ortalık karıştı evde anlıcagınız
Kardeş ne güzel bişey ya. Doğuştan oyun arkadaşı :) ben de 2.yi isterdim ama nayn..Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))
Süper zaten huggiesi de sen söylemiştinBizzzz :) ben kullanıyorum canım soffio marka. Ufaklığa 4 numara da oluyor 5 de.(boy 86 kilo 11,2) memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Huggiesten sonra hiçbir bez iyi değil tabiki ama pişik vs yapmadı.
Çok geçmiş olsun canım sanki isilik gibi. Ateşi inip çıktıkça çok terlediyse belki ondandır. Arkadaşımın kızı da 6. Hastalık olmuştu ama mercimek büyüklüğünde kızarıklıklar şeklindeydi yani daha büyük ve kırmızıydı. Ama doktora sormak lazım belki de ilaç allerjisi gibi bişy de olabilir.Kızlar bildiğiniz gibi oğlum 3 gün ateşlenmisti şimdide vucudunda isilik gibi kizariklar cıktı. El ayak hastalığı ve 6. Hastalık mi acaba? Birde bugün çok uyumak istiyor. Genel anlamda keyfi yerinde ama sık uykusu geliyor. Kafama takıldı
Hmm demek ki döküntü tipi değişebiliyor aklımızda olsun ateşten sonra döküntüyse 6. Hastalık aklımıza gelecek.Evet öyleymiş dr şimdi yazdı.adam nöbetciymiş yogunmus. Nerden bulaşıyor bu hastalık anlamadım
Canım bence kendini üzme benimki 7/24 yapışık olmamıza rağmen hala daha da çok yapışmak istiyor atlıyor sürekli beni arıyor bazen babasındayken bile beni görünce kucağıma atlıyor. Bence dişleri çok ağrıyor ve bize sığınıyorlar ne yapıcaklarını bilmediklerinden. İnşallah çıkar hemen de kurtulur kuzucuk.Günaydın herkesee:)) hava güzel,tatil günü oh oh diyesi geliyo insanın ama ev de 2 kuduruk var abisiyle oyun tutturdular koltuktan aşağı atlamaca.aldıgım anda çığlık çığlığa basıyo yaygarayı,acayp çığırtkan kızım ve gözünün önünden ayrıldgım an feryat figan onca işi kim yapck acaba.oğlum beni sallamazdı hiç öyle baskasından kucağıma atladıgını bilmem kızım yapışık olalım istyo.bu tarz bebeklerde hep ilgi isteği anneye doyamama dye düşünürdüm başıma geldi ve bu durum okulla basladı,evet oğlumdaki gbi her aşamasında gözünün içine bakamıyorum bu beni çok üzüyo.ama yemeği wc yi banyoyu mecbrum yapmya.aynı anda hem köpek dişi hem de yan kesici çıkıyo ,sbh sbh ortalık karıştı evde anlıcagınız
Aramıza hoş geldinBen kızım bebekken yapmadığım şeyi şimdi yapıyorum, yanımda yatırıyorum:/ gece uykusuna dalınca kendi yatağına koyuyorum. Gece mama yedikten sonra kendisini kucağımdan benim yatağıma atıyor uyuyakaliyor. Ben de kaldırmaya kıyamıyorum. Aynı yorganla örtünüyoruz sabah yanımda uyanması çok güzel:)
Ama gel gör ki alıştı galiba. Öğlen uykusu yarım saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanıyor mecbur koynumda yatırıyorum. Kötü oldu böyle, o uyuduğunda işimi yapıyordum yada dinleniyordum.
Hoş buldum :)) evet bugünler geri gelmeyecek. Annelik biraz da delilik zaten:))Aramıza hoş geldinBazen çok bunalıyorum ben de her yanım tutuluyo gece aynı şekilde yatmaktan ama bazen de gelip sokuluyor koklaşa koklaşa uyuyoruz o kadar hoşuma gidiyor ki hep öyle kalalım istiyorum. Günün birinde istesem de benimle uyumak istemeyecek diyorum hüzünleniyorum hatta sonra da annelik ne garip bişey acaba kafayı mı yedim biraz diyorum
Hay maşallah almış yürümüş kuzuş:)Boyu normal dışı canım, büyük kızımda yaşındayken 80 cm di zaten kız bebekte 80 cm en uzunlardan oluyor, ufaklık şimdilik leylek olacak gibi duruyor :)
Bizde abisinin peşine takılma onun oyuncklarına göz dikme onunla boğuşmk için dürtükleme de çok var cici yaptıgını sanıp çat çat geçiriyo kafasına,oğlum da bi itiyo yerde tabi minicik boyuyla kafa tutuyo bide bana bakıyo şamarı yiyince abiden,dün yine çıldırdılar en son bi ses elmacık kemiğini vurdu üniteye şuan yüzünün yarısı mor dağılmş tüm yanağına buz koydrmadı.Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))
Evet çok şükür onları izlemek güzel onların ilişkisine şahit olmk fln harika ama yaşlandım uleynnnNe güzel oynayabileceği bir kardeşi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?