2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın herkesee:)) hava güzel,tatil günü oh oh diyesi geliyo insanın ama ev de 2 kuduruk var abisiyle oyun tutturdular koltuktan aşağı atlamaca.aldıgım anda çığlık çığlığa basıyo yaygarayı,acayp çığırtkan kızım ve gözünün önünden ayrıldgım an feryat figan onca işi kim yapck acaba.oğlum beni sallamazdı hiç öyle baskasından kucağıma atladıgını bilmem kızım yapışık olalım istyo.bu tarz bebeklerde hep ilgi isteği anneye doyamama dye düşünürdüm başıma geldi ve bu durum okulla basladı,evet oğlumdaki gbi her aşamasında gözünün içine bakamıyorum bu beni çok üzüyo.ama yemeği wc yi banyoyu mecbrum yapmya.aynı anda hem köpek dişi hem de yan kesici çıkıyo ,sbh sbh ortalık karıştı evde anlıcagınız

Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))

Ne güzel oynayabileceği bir kardeşi var :)

Günaydın:) kolay gelsin canım ev baya şenlikli :))

Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))
Kardeş ne güzel bişey ya. Doğuştan oyun arkadaşı :) ben de 2.yi isterdim ama nayn..

Ben kızım bebekken yapmadığım şeyi şimdi yapıyorum, yanımda yatırıyorum:/ gece uykusuna dalınca kendi yatağına koyuyorum. Gece mama yedikten sonra kendisini kucağımdan benim yatağıma atıyor uyuyakaliyor. Ben de kaldırmaya kıyamıyorum. Aynı yorganla örtünüyoruz sabah yanımda uyanması çok güzel:)
Ama gel gör ki alıştı galiba. Öğlen uykusu yarım saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanıyor mecbur koynumda yatırıyorum. Kötü oldu böyle, o uyuduğunda işimi yapıyordum yada dinleniyordum.

Bizzzz :) ben kullanıyorum canım soffio marka. Ufaklığa 4 numara da oluyor 5 de.(boy 86 kilo 11,2) memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Huggiesten sonra hiçbir bez iyi değil tabiki ama pişik vs yapmadı.
Süper zaten huggiesi de sen söylemiştin minnies ten umutluydum ama bez biraz dolunca üst katmanı çocuğun poposuna yapışıyor garip bir şekilde bu nedenle tekrar almayı düşünmüyorum. İlk fırsatta soffio alıp deneyeceğim hemen.

Çok geçmiş olsun canım sanki isilik gibi. Ateşi inip çıktıkça çok terlediyse belki ondandır. Arkadaşımın kızı da 6. Hastalık olmuştu ama mercimek büyüklüğünde kızarıklıklar şeklindeydi yani daha büyük ve kırmızıydı. Ama doktora sormak lazım belki de ilaç allerjisi gibi bişy de olabilir.

Canım bence kendini üzme benimki 7/24 yapışık olmamıza rağmen hala daha da çok yapışmak istiyor atlıyor sürekli beni arıyor bazen babasındayken bile beni görünce kucağıma atlıyor. Bence dişleri çok ağrıyor ve bize sığınıyorlar ne yapıcaklarını bilmediklerinden. İnşallah çıkar hemen de kurtulur kuzucuk.

Aramıza hoş geldin Bazen çok bunalıyorum ben de her yanım tutuluyo gece aynı şekilde yatmaktan ama bazen de gelip sokuluyor koklaşa koklaşa uyuyoruz o kadar hoşuma gidiyor ki hep öyle kalalım istiyorum. Günün birinde istesem de benimle uyumak istemeyecek diyorum hüzünleniyorum hatta sonra da annelik ne garip bişey acaba kafayı mı yedim biraz diyorum

Hoş buldum :)) evet bugünler geri gelmeyecek. Annelik biraz da delilik zaten:))

Biz de gece sarılıp uyuyanlardanız:) Beşikte asla uyumuyor. Mobılya besık tehlikeli dıye park yatak aldık onda da yatmadı yere tek kişilik yatak attık koyun koyuna yatıyoruz :)

Bizde abisinin peşine takılma onun oyuncklarına göz dikme onunla boğuşmk için dürtükleme de çok var cici yaptıgını sanıp çat çat geçiriyo kafasına,oğlum da bi itiyo yerde tabi minicik boyuyla kafa tutuyo bide bana bakıyo şamarı yiyince abiden,dün yine çıldırdılar en son bi ses elmacık kemiğini vurdu üniteye şuan yüzünün yarısı mor dağılmş tüm yanağına buz koydrmadı.
3 gün sonra görümcem doğum yapck 2.ye,araları 19 ay olcak sizin hesap.çılgın günler yeni baslıcak onlara da.görümcem bana dyodu ki sen pırıl pırıl bi anneydin 2 çocuk çk mu zor :) çocuguna göre bu işler inşallh onun 2.de sakin olur bnm gbi zıvanadan çıkmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…