2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz de gece sarılıp uyuyanlardanız:) Beşikte asla uyumuyor. Mobılya besık tehlikeli dıye park yatak aldık onda da yatmadı yere tek kişilik yatak attık koyun koyuna yatıyoruz :)
Şuanda montessori yataklar revaçta ztn,szin de o format olmuş:)

Ben de unıteden cok korkuyorum gecmıs olsun canım Allah korusun cidden tehlikeli. Her zorluğu goze alarak 2. cocuk istiyoruz ama emzirirken zor oluyor galiba hormonlardan dolayı:)

Bizde de çok benzer bir durum yaşanıyor, suç ortağı olacakları şimdiden belli oldu. Ufaklık benim tepemde büyük kızım babasının tepesinde. Ben dışarıda havaya bakıp ahhh ahhh diyorum :))
Kolay gelsin kizlar..bende giyinip suslenip kendimi disari atmak istiyorum ama nerdeeee ahh ahhh.su an elma kemiriyo heryer elma bende bez arkasinda kosturuyorum puffff..

Kizlar memeyle uyuyan kuzular memeden ayrilinca nasil uyucak.simdiden dusun dusun bi hal oldum ben.bu arada benim sut iyice cekildi
Ben de aynı durumdayım nasıl uyur bilmiyorum ama süt bitmiyor bence kıvamı yoğunlaşıyor ve zaten karın doyurmak değil gibi artık amacı rahatlamak, biraz susuzluk gidermek, biraz oyun ve alışkanlık gibi geliyor bana.

Kolay gelsin kizlar..bende giyinip suslenip kendimi disari atmak istiyorum ama nerdeeee ahh ahhh.su an elma kemiriyo heryer elma bende bez arkasinda kosturuyorum puffff..
+1 elma temizleseydim keşke kakası taşmış premium care vardı altında niye oldu anlamadım üst baş değiştirdik onları yıkama derdindeyim şimdi de :-/

Kıyamam nası sevmişse,şimdye kdr napıyodum ben dyodur.tek çocukken yatsınlar walla,oğlum yanımzdaydı hep kızımın odası da hep ayrıydı yanımda yatsa abisi ezerdi ya da abisi odasına hiç geçmezdi ona da kıyamazdım bebeği yanıma alıp ona sen odana geç demeye.anneyi de doyuruyo yatak oynaşmaları sıcaklığı.

Ben de unıteden cok korkuyorum gecmıs olsun canım Allah korusun cidden tehlikeli. Her zorluğu goze alarak 2. cocuk istiyoruz ama emzirirken zor oluyor galiba hormonlardan dolayı:)
Teşekkr ederim minderleri yastıkları salonun ortasına dizmiştim koltuktan orya atlayıp yuvarlanıolardı sen o arada uç üniteye ,Allah korudu da basına gelmedi.ben emzrmeyi kestiğim ay hamile kaldım ama annem ben 5 aylıkken emzirirkn kalmış mesela değişiyo

Kizlar memeyle uyuyan kuzular memeden ayrilinca nasil uyucak.simdiden dusun dusun bi hal oldum ben.bu arada benim sut iyice cekildi
Regl olunca benim hepten çekiliyo sütüm ona rağmen orda durup çekiyo. Gece de kaç kere kalkııyo emip uyuyo. Bu alışkanlıktan vazgeçirmek zor olacak. Arkadaşım hamile kaldı sütten kesti 3 -4 gece 40 dk kadar ağlamış bebeği. İnş kendi kendilerine bırakırlar zamanı gelince ,ben ağlamasına hiç dayanamadım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bırak ağlasın yapamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…